Kesinlikle sizlere yemin ederim cinsellik filan yok. Ben evlilik dışı ilişkilere karşıyım zaten. Erkek arkadaşımla da yani eski erkek arkadaşımla da öyle bir durum olmadı. Sadece konuştuk, mesajlaştık. Duygusal bir yakınlık.
Kimse tehdit etmiyor. Millet dedikodu çıkardı o da duydu. Ben de yalan söylemek istemedim ve kabul ettim. O da bocaladı ilk affetmeye çalıştı ama yapamadı. Zaten önceki konularımdan da bilirsiniz bir barışıyoruz seviniyor sonra tersliyor. Dengesiz davranıyor. Ben de onu istemiyorum artık. Çünkü onunla birlikte olursam hiç unutmicam bu yaşananları. Sıfırdan başlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir erkek ilerde bana aşık olursa ve bu durumu öprenip soğursa diye korkuyorum.Bize yemin etmene gerek yok canım yapmış olsan da bu senin sorunun. Kendine fazla yükleniyorsun sağlıksız bir ilişkinde hata yapmışsın, hiç birimiz kusursuz değiliz. Daha yolun başındasın. Peki birlikte olduğun kişinin nasıl haberi oldu bu durumdan? Tehdit falan mı ediyor seni ikisinden biri neden bu kadar huzursuzsun?
Varsayımlar üzerinden kendine kıyma elbet birileri çıkacak karşına sadece biraz ara vermeye ihtiyacın var gibi kafanı dinle hemen gönül islerine dalma tekrardan. Ne sanıyorsun herkes namuslu, herkes dürüstlük abidesi mi? Yaptığın hatanın çok daha büyükleri yapılıyor ama yağmurlar yağıyor yarıklar kapanıyor zamanla.Kimse tehdit etmiyor. Millet dedikodu çıkardı o da duydu. Ben de yalan söylemek istemedim ve kabul ettim. O da bocaladı ilk affetmeye çalıştı ama yapamadı. Zaten önceki konularımdan da bilirsiniz bir barışıyoruz seviniyor sonra tersliyor. Dengesiz davranıyor. Ben de onu istemiyorum artık. Çünkü onunla birlikte olursam hiç unutmicam bu yaşananları. Sıfırdan başlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir erkek ilerde bana aşık olursa ve bu durumu öprenip soğursa diye korkuyorum.
Evet sadece telefonda mesajlaştık. Çok yalnızdım ve boşluktaydım. Erkek arkadaşım depresyondaydı ve benimle hiç görüşmüyordu. Böyle bir hata yaptım. 1 ay kadar sürdü. Sonra pişman oldum ve iletişimi kestim. Ama erkek arkadaşım bunu duyunca terketti beni. Ne yaptıysam affetmedi. Belki ben olsam ben de affetmezdim ona kızmıyorum. Ama kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Neye elimi atsam kuruyor. Ne zaman biticek bu. Bir daha bir erkek beni sevmez, duysa terkeder diye korkuyorum. Ve vicdan yapıp uyuyamıyorum.
Nasıl bir cevreniz var ki biriyle mesajlastiniz diye adınızı çıkardılar? Bence konunun ayrintilarinda başka seyler de var ama siz yazmıyorsunuz.Kimse tehdit etmiyor. Millet dedikodu çıkardı o da duydu. Ben de yalan söylemek istemedim ve kabul ettim. O da bocaladı ilk affetmeye çalıştı ama yapamadı. Zaten önceki konularımdan da bilirsiniz bir barışıyoruz seviniyor sonra tersliyor. Dengesiz davranıyor. Ben de onu istemiyorum artık. Çünkü onunla birlikte olursam hiç unutmicam bu yaşananları. Sıfırdan başlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir erkek ilerde bana aşık olursa ve bu durumu öprenip soğursa diye korkuyorum.
onune bak yola devam gorende namusuzluk yapmissin herkesin gecmisinde birileri olmustr olmadi diyen yalan soylemis olurEski konularımdam bilirsiniz arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. Beni bıraktı yarı yolda demiştim. Aslında bir hatam vardı ve ondan bıraktı. Biriyle duygusal bir yakınlık kurdum. Ama o aralar aramız çok kötüydü. Yeri geliyor 10 gün boyunca bir kere bile konuşmadığımız oluyordu. Kendimi de savunmayacağım. Sonra pişman oldum. Ve hemen o adamla bağımı kestim.
Bu bir hataydı evet. Ben 2 yıldır uyuyamıyorum aslında. Ondan dayanamadım paylaşmak istedim. Ne derseniz kabulum. Sadece şans var mı, hayatımı düzeltmek için. O günden beri artık bir daha kimse beni sevmez, evlenmek istesem de beni kabul etmez diyorum. Ne dersiniz kızlar. Sizce ne yapayım?
Erkek arkadaşınızla soğuk olduğunuz dönemde bir başkasıyla sadece telefonda görüştüğünüzü belirttiniz yanlış anlamadıysam, bu durumu dedikodunuzu yapan diğer kişiler nasıl öğrendi, birlikte bir yerlere gitmediyseniz? Görüşmeniz sadece telefonla sınırlı kaldıysa ilerisi için de endişe etmeniz gereksiz. Bu kadar kendinizi lanetlenmiş falan görmeyin hata yapmayan var mı acaba aramızda, hepimizin hataları var.Kimse tehdit etmiyor. Millet dedikodu çıkardı o da duydu. Ben de yalan söylemek istemedim ve kabul ettim. O da bocaladı ilk affetmeye çalıştı ama yapamadı. Zaten önceki konularımdan da bilirsiniz bir barışıyoruz seviniyor sonra tersliyor. Dengesiz davranıyor. Ben de onu istemiyorum artık. Çünkü onunla birlikte olursam hiç unutmicam bu yaşananları. Sıfırdan başlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir erkek ilerde bana aşık olursa ve bu durumu öprenip soğursa diye korkuyorum.
Bir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.Erkek arkadaşınızla soğuk olduğunuz dönemde bir başkasıyla sadece telefonda görüştüğünüzü belirttiniz yanlış anlamadıysam, bu durumu dedikodunuzu yapan diğer kişiler nasıl öğrendi, birlikte bir yerlere gitmediyseniz? Görüşmeniz sadece telefonla sınırlı kaldıysa ilerisi için de endişe etmeniz gereksiz. Bu kadar kendinizi lanetlenmiş falan görmeyin hata yapmayan var mı acaba aramızda, hepimizin hataları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?