Bu hata hayatımı mahvetti, hiç şans yok mu?

Bizlere yemin etmenize gerek yok. Bizler yargi mercii degiliz! Hayat sizin hayatiniz. Istediginiz gibi yasamak da sizin ozgurlugunuz ve sizin seciminiz olmali. Aldatmanin cinsiyeti yoktur evet hata yapmissiniz ama karsi taraf da hataniza karsilik onurlu bir hareketle sizden ayrilmis. Onunuze bakin.

Kimse tehdit etmiyor. Millet dedikodu çıkardı o da duydu. Ben de yalan söylemek istemedim ve kabul ettim. O da bocaladı ilk affetmeye çalıştı ama yapamadı. Zaten önceki konularımdan da bilirsiniz bir barışıyoruz seviniyor sonra tersliyor. Dengesiz davranıyor. Ben de onu istemiyorum artık. Çünkü onunla birlikte olursam hiç unutmicam bu yaşananları. Sıfırdan başlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir erkek ilerde bana aşık olursa ve bu durumu öprenip soğursa diye korkuyorum.

Hatalarını arkanda bırak ve gelecekteki erkek arkadaşına eski ilişkilerinden bahsetme , olmadı bitti de geç sonra başına ekşiyor bu durumlar. Hatanı anladığından dolayı ilerde bunu tekrarlamayacağıını düşünüyorum. Artık geleceğine bak derim...

Varsayımlar üzerinden kendine kıyma elbet birileri çıkacak karşına sadece biraz ara vermeye ihtiyacın var gibi kafanı dinle hemen gönül islerine dalma tekrardan. Ne sanıyorsun herkes namuslu, herkes dürüstlük abidesi mi? Yaptığın hatanın çok daha büyükleri yapılıyor ama yağmurlar yağıyor yarıklar kapanıyor zamanla.

Erkeklerin hep yaptigi sey, baskalariyla mesajlasmak. Bunu aldatmaktan bile saymiyorlar. 10 gun gorusulmeyen adamdan sogumaniz aklinizin kaymasi normal,zaten ayrilmissiniz iyi olmus. Neden bu kadar abartiyorsunuz ki

O kadar acı şeyler yaşayan insanlar varken ben burda mahvolan bir hayat görmedim. Umarım bu takıntılı hallerinizi aşarsınız. Size yazık

Bana göre yaptığın şey hata bile değil. Seni ilgisiz ve sevgisiz bırakmasaymış. Depresyondayken senden ayrılsaymış.

aldatmanın bahanesi olmaz.6 yıllık sevgilinizin en zor zamanında yanında olup onun düzelmesine yardım etmek yerine boynuzu takmışsınız kısaca olay bu.kalkıp da şimdi vicdan azabı çekiyorsunuz ama olan olmuş.bir dahaki sefere aldatmayın.

Yaw insan biriyle mesajlasti diye 2 sene uyumaz mi ?
Neden kendinize organ kaçakçısı muamelesi yapıyorsunuz anlamadim .
Boşlukta bırakmasaymış o zaman melankolik esas oğlan .
Çokta tin yani .

Nasıl bir cevreniz var ki biriyle mesajlastiniz diye adınızı çıkardılar? Bence konunun ayrintilarinda başka seyler de var ama siz yazmıyorsunuz.

Allah sana başka dert vermesin sen buna bukadar takılıyosan geçmiş olsun. hiç kimse hayatını zindan etmeye değmez önüne bak geçmişle yaşanmaz

6 yıl çok uzun bir süre ya. Eski sevgilim daha okuyoruz falan diyor ki işte iş askerlik falan 6 yıl bekleyeceksin beni en az. Dedim ben anı yaşarım 6 yılımı da kimse için feda edemem kusura bakma demiştim. Sonra bi baktım beni aldatmış meğerse :) işime geldi ayrıldım.
Siz de o evet hata yapmışsınız ama genç kızlara diyorum geleceği bilmeden 6 yıl 10 yıl beklemeyin kimseyi. Heba ediyorsunuz ömrünüzü yazık oluyor.

onune bak yola devam gorende namusuzluk yapmissin herkesin gecmisinde birileri olmustr olmadi diyen yalan soylemis olur

Canim.
Aranizin kotu oldugu bir donemde gonlun baskasina kaymis mesajlasmissin
Sonra hatani farkedip hemen bitirmissin zaten olayi.

Belki o donem araniz hic duzelmeyecek gibi dusunup boyle bir hataya kaydin.

Sevgilin de kendine gore hakli
Kabul etmemekle

Bence unutmaya calis artik.
Yoluna bak

Başka adam mı kalmadı ortalıkta nedir bu melankolik haller diyeceğim ama cevabınız belli zaten; başkalarıyla görüştüğünüze göre siz de farkındasınız ortalığın erkek kaynadığının.

Önünüze bakın bence.

Yapılan hataları kafaya takip büyütmenin sonu=hastalık. İnsan yüzsüz olmamalı orası ayrı ama hata hepimiz için , hangimiz dört dörtlük yaşıyoruz ki?İnsanlar neler yapıyor da vicdan azabı bile çekmiyor.

Size benzer karakterde biriyim, her syei kafama takar çok buyuturum. Sonuç ne peki geçen yıl ilaç kullanıyordum fayda etmedi. Bu sene yine psikiyatriste gitmeye başladım. Ağır ilaçlar verdi. İleri derecede okb tanısı koydu. Valla insan ne yaparsa kendine yapıyor. Emin ol ne o konuştuğun kişinin ne de eski sevgilinin zerre umrunda değilsin, hastaneye yatsan bile düşüne düşüne yine zerre umrularinda olmayacaksın. Kendini hasta ettiğinle kalacaksın.

Erkek arkadaşınızla soğuk olduğunuz dönemde bir başkasıyla sadece telefonda görüştüğünüzü belirttiniz yanlış anlamadıysam, bu durumu dedikodunuzu yapan diğer kişiler nasıl öğrendi, birlikte bir yerlere gitmediyseniz? Görüşmeniz sadece telefonla sınırlı kaldıysa ilerisi için de endişe etmeniz gereksiz. Bu kadar kendinizi lanetlenmiş falan görmeyin hata yapmayan var mı acaba aramızda, hepimizin hataları var.

Ayrıca da insanlar neler yapıyor yine de vicdan azabı bile duymuyorlar. Yahu etrafta evli adamlarla sevgili olan kadınlar var onlar sizin kadar kafasına takmıyor. Doğru mu yaptıkları değil ama kendinize karşı bu kadar vicdansız olmayın. Boşlukta hissedip başkası ile konuşmuşsunuz ne var bunda. Lanetlendim falan ne demek ayrica, o kadar kötülük yapıp her işi yolunda giden insanlar da var, negatif düşünmekten oluyor sizinkisi.

İnsanlar ne düşünürse düşünsün onu da takmayın kafanıza. Kafaya taka taka hasta oluyor insan. Hasta olunca da kimse kalmıyor yanında. O zaman aslında herkesin ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorsunuz.

Bir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…