Bir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.
İnsanlar gözüyle birşey görmemiş sonuçta bu kadar önemsemeyin o dedikodu yapanlar çok mu günahsız, hiç sanmıyorumBir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.
Katılmıyorum. Bi kere dadadan hep yapar. Ssağlıksız bir ilişki bitmiş. Önünüze bakınız.Aldatmanın cinsiyet fark etmeksizin hiçbir kabul edilir yanı yok.
FAKAT
Bir hata işleyip samimi bir şekilde bir daha tekrarlamamak üzere tövbe eden kişi o günahı hiç işlememiş gibidir.
Yani samimi iseniz sorun yok.
unutun ve önünüze bakın.
Birkaç eski yorumuma bakarsanız aldatanlar hakkında düşüncelerimi görebilirsiniz. Açık söyleyeyim onları insan olarak dahi görmüyorum.Katılmıyorum. Bi kere dadadan hep yapar. Ssağlıksız bir ilişki bitmiş. Önünüze bakınız.
Burda mesele allah peygamber değil. Ikili iliskilere yorum yapıyoruz. Insanlar duzelmez. Kod bozuksa bozuk kalır. Psikoloji bilim midir şüpheli. Neyse konunun başıında çok hatırlamıyorum. Selametle :))Birkaç eski yorumuma bakarsanız aldatanlar hakkında düşüncelerimi görebilirsiniz. Açık söyleyeyim onları insan olarak dahi görmüyorum.
Fakat burada söylemek istediğim şey zaten aldattığı kişiden ayrılıp önüne bakması ve bir daha bunu tekrar etmemesidir. Samimi bir şekilde tövbe ederse Allah affeder.
Özür dilerim ama yorumunuz aşırı abes.Burda mesele allah peygamber değil. Ikili iliskilere yorum yapıyoruz. Insanlar duzelmez. Kod bozuksa bozuk kalır. Psikoloji bilim midir şüpheli. Neyse konunun başıında çok hatırlamıyorum. Selametle :))
Özgür irade diye birşey zaten yokÖzür dilerim ama yorumunuz aşırı abes.
Eğer olay kod bozukluğu ise ve psikolojide bilim değil ise bu anlam o kadar genişlerki dünyada hiç suçlu kalmaz çünkü madem olay kodda bitiyor ve kişide kodunu seçemediğine göre ve eylemlerinide bu koda göre yapıyor ise özgür irade denen bişey yok demektir.
Umarım anlatabildim.
Selametle efendim
İyide özgür irade yoksa ortada soyutlanacak suçluda olmaz, sonuçta tercih söz konusu değildir ve tercih söz konusu değil ise kişi suçu işlemeyi tercih etmemiştir vs vs vs diyeceğimde gerek yok şimdi. Hadi sen bak keyfine tatlı kardeşim kafanı yorma böyle işlere...Özgür irade diye birşey zaten yoksuçluları veya kötü insalari küçükten torpuleyerek bastirabilirsin ancak. O zamanda baska sekilde meydana çıkar. Suçlu bana göre toplumdan soyutlanmasi gereken kişi. Amannn bu kinu çok uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?