Bu hata hayatımı mahvetti, hiç şans yok mu?

Bir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.

sen suçlu gibi davranırsan insanlar sadece suçlamaz yerin dibine de sokar.
dik dur kimseye o fırsatı verme.

Bir yakın arkadaşıma söylemiştim durumu. O başkasına söylemiş, başkası da başkasına. İnsanlara da kaşmadı güvenim. Kimseyle yakın arkadaşlık yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra.
İnsanlar gözüyle birşey görmemiş sonuçta bu kadar önemsemeyin o dedikodu yapanlar çok mu günahsız, hiç sanmıyorum

Konu başlığını gören de Dünya yıkılmış altında kalmış sanırım.
Allah aşkına yapmayın bu kadar dert sevmeyin. Şimdi kanser babasına yanan bir kız çocuğunun konusundan geliyorum.
Kimse beni ya istemezse korkuları nedir ya
Bu kadar erkek odaklı yaşamayın.
Lütfen kendinizin farkında olun.

öfff kaç yasındasın 12 mi?
erkek arkadaşınla gelgitli bir ilişkiniz varmış 6 yıllık sevgililik mi olur?erkek arkadaşının seninle hiç görüşmemesi normal miydi yani? mantığın devreye girip bu heriften bi cacık olmayacagını anlayınca yoluna bakmaya çalışmış..belli ki sevgilin zannettiğin adam seni istemiyordu flörtünü duyunca da bahanesi olmuş.
boşu boşuna kendini suçluyosun bi psikoloğa görün bence.tek hatan şu; seninle görüşmeyen erkek arkadaş müsveddesini oracıkta terkedip sonra yoluna bakacaktın.

Katılmıyorum. Bi kere dadadan hep yapar. Ssağlıksız bir ilişki bitmiş. Önünüze bakınız.

Bence bosa kuruntu yapiyorsunuz. Henuz hayatiniza baska birinin girmemis olmasindan dolayi bir bosluktanisiz. Lanetlenmis falan degilsiniz. Dusunmeyin boyle seyler

Hayır çikmaz. Zannettik ki birlikte oldunuz. Allah aşkina sadece mesajlaşmissiniz. Ne var bunda bu kadar ızdirap çekecek. Diğer görustugun yada evlenmeyi planladığın kisiye bunu mu anlatacaksin. Unut ve yaşanmadi say. Dert ettiğin şeye bak. Hemen bir doktorla görusmelisin boyle birsey için 2 sene uyuyamamak hiç saglikli bir ruh hali gistergesi degil. Bu olaya da aldatmak diyipte kendinde sucluluk olusturup diğer kisilerinden seni taşlamasini cağirma lütfen. Bir an once toparlan unut geçmisi ve yoluna bak. Ortada hiçbirsey yok. Yaşiniz kaç bu arada

Katılmıyorum. Bi kere dadadan hep yapar. Ssağlıksız bir ilişki bitmiş. Önünüze bakınız.
Birkaç eski yorumuma bakarsanız aldatanlar hakkında düşüncelerimi görebilirsiniz. Açık söyleyeyim onları insan olarak dahi görmüyorum.
Fakat burada söylemek istediğim şey zaten aldattığı kişiden ayrılıp önüne bakması ve bir daha bunu tekrar etmemesidir. Samimi bir şekilde tövbe ederse Allah affeder.

Burda mesele allah peygamber değil. Ikili iliskilere yorum yapıyoruz. Insanlar duzelmez. Kod bozuksa bozuk kalır. Psikoloji bilim midir şüpheli. Neyse konunun başıında çok hatırlamıyorum. Selametle :))

Burda mesele allah peygamber değil. Ikili iliskilere yorum yapıyoruz. Insanlar duzelmez. Kod bozuksa bozuk kalır. Psikoloji bilim midir şüpheli. Neyse konunun başıında çok hatırlamıyorum. Selametle :))
Özür dilerim ama yorumunuz aşırı abes.
Eğer olay kod bozukluğu ise ve psikolojide bilim değil ise bu anlam o kadar genişlerki dünyada hiç suçlu kalmaz çünkü madem olay kodda bitiyor ve kişide kodunu seçemediğine göre ve eylemlerinide bu koda göre yapıyor ise özgür irade denen bişey yok demektir.
Umarım anlatabildim.
Selametle efendim

Özgür irade diye birşey zaten yok suçluları veya kötü insalari küçükten torpuleyerek bastirabilirsin ancak. O zamanda baska sekilde meydana çıkar. Suçlu bana göre toplumdan soyutlanmasi gereken kişi. Amannn bu kinu çok uzar.

İyide özgür irade yoksa ortada soyutlanacak suçluda olmaz, sonuçta tercih söz konusu değildir ve tercih söz konusu değil ise kişi suçu işlemeyi tercih etmemiştir vs vs vs diyeceğimde gerek yok şimdi. Hadi sen bak keyfine tatlı kardeşim kafanı yorma böyle işlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…