• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hayata kendimi değersiz hisetirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Konularım var ' ve ben bu insan için herkesi karşıma aldım kendimi rezil etim resmen evlendik fakat herşey daha kötü gözü dışarda resmen yaptı hareketlerden dolayı onu defalarca işletim. Ve hepsine düştü en son gidiyordum. Ablam bana kendin seçtin etin milet arkandan konusucak 'lafi durdurdu ama sadece şimdilik biraz daha sabret ' fakat her hareketinden süpeleniyorun her kıza yürür beyni var aklımda artık anlamıyorum açık saçık orası burası olan kadınlara baktıklarında ellerine ne geçiyor.. gerçekten onu hep gördümde işletimde kullandı sözler var bu hayata sevgiyi pek görmemiştim işte gözü 'boyuyorlar hayatını maf ediyorlar severek evlenmek .. +pişmanlık bir insan 7ayda ' bu kadar şey yaşatır mı eşine biz çok büyük tartişma yaptimizda tokat atmiştim tokat atmama' karşılık beni dövmüştü sonra hep ağlama rolleri yada kızlara bakıyorsun vs dedimde hep aynı hisediyorum artık sayesinde asla güvenmicemide 7ayda gösterdi fakat bu evlilin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok zor artık inceldi yerden kopsundayim hiçbir şeyim eksik değilken bunu yapıyor ben kapalıyım fakat acık kadınlar daha çok dikatini çekiyor sokakta bile kapalı kadinlara pek bakmaz ama acık olsun gözü orda ben utanıyorum ya ben yoken ne ne yapmiştr Allah bilir verdim emeklere uzuluyorum ama elimden bazen hiç birşey gelmiyor şuan tek bit hata daha yapmasını bekliyorum.... yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar .

O kadar karışık yazmışsınız ki… Diğer konuları az çok okuduğum için anladım.

Çok takıyorsanız vurun tekmeyi adamın kıçına gönderin. Bu adam düzelmez, sakın ola çocuk falan da yapmayın.

O kadar karışık yazmışsınız ki… Diğer konuları az çok okuduğum için anladım.

Çok takıyorsanız vurun tekmeyi adamın kıçına gönderin. Bu adam düzelmez, sakın ola çocuk falan da yapmayın.
Çocuk yapmayı düsünmuyorum güven olmadığı için milet sürekli kaç ay oldu çocuk getir dedinde resmen deliriyorum

Konularım var ' ve ben bu insan için herkesi karşıma aldım kendimi rezil etim resmen evlendik fakat herşey daha kötü gözü dışarda resmen yaptı hareketlerden dolayı onu defalarca işletim. Ve hepsine düştü en son gidiyordum. Ablam bana kendin seçtin etin' milet arkandan konusucak 'lafi durdurdu ama sadece şimdilik biraz daha sabret ' fakat her hareketinden süpeleniyorun her kıza' yürür beyni var aklımda artık anlamıyorum açık saçık orası burası olan kadınlara baktıklarında ellerine ne geçiyor.. gerçekten onu hep gördümde işletimde'kullandı sözler var bu hayata sevgiyi pek görmemiştim işte gözü 'boyuyorlar hayatını maf ediyorlar severek evlenmek .. +pişmanlık bir insan 7ayda ' bu kadar şey 'yaşatır mı eşine biz çok büyük tartişma yaptimizda tokat atmiştim' tokat atmama' karşılık beni dövmüştü sonra hep ağlama rolleri 'yada kızlara bakıyorsun vs dedimde hep aynı hisediyorum artık. sayesinde asla güvenmicemide 7ayda gösterdi fakat bu evlilin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok zor artık inceldi yerden kopsundayim hiçbir şeyim eksik değilken bunu yapıyor ben kapalıyım fakat acık kadınlar daha çok dikatini çekiyor sokakta bile kapalı kadinlara pek bakmaz ama acık olsun gözü orda ben utanıyorum ya ben yoken ne ne yapmiştr Allah bilir verdim emeklere uzuluyorum ama elimden bazen hiç birşey gelmiyor şuan tek bit hata daha yapmasını bekliyorum o kadar çocuk seven biriydim öyle hala içimde buruk genç anne olma isteği ama asla güven kalmadı için sürekli korunuyorum o ise inşalah hamilesindir sürekli adetin gectikti kesin hamilesin bana onca şey yap birde birşey yok gibi çocuk çocuk olursa beni evde bırakıp daha çom istediklerini yapcani biliyorum sayesinde bir çok hayalim sönük.... yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar .
Çocuk var mi canım? Böyle evlilik olmaz ailen arkadanmi? Mesleğin var mı?

Çocuk var mi canım? Böyle evlilik olmaz ailen arkadanmi? Mesleğin var mı?
Çocuk yok mesleğim yok ailem memelekte taşindi bu sene doğma büyüme İstanbul burda mağazada yöneticiydim tabi onlar taşindi küçük şehir ailem ila gitsem arkdamda olur fakat sürekli konuşmalar olur onu çok iyi biliyorum her gelicem ayrılan dedimde sabret diyorlar

Yabanci ulkede mi dogdunuz?
Cok karisik yazmissiniz. Tek anladigim, adamin gozu disarida. El ne der diye cektiginiz

Çocuk yokken herşey daha kolay, mutlu değilseniz, bir ömür bu adamla yaşamak istemiyosaniz boşuna yıllarıniz ziyan olmasin

Çocuk yokken herşey daha kolay, mutlu değilseniz, bir ömür bu adamla yaşamak istemiyosaniz boşuna yıllarıniz ziyan olmasin
Canım çok yanıyor bu hayata ilk defa birine güveneyim dedim 40'yerimden vurdu ve bazı şeyleri bildimi bilmiyor

Çalışma hayatınıza geri dönün asla ama asla bu adamdan çocuk yapmayın. 7 ayda çocuk isteyen cahil cühela insanlara kulağınızı kapatın. 7 aylık evliyseniz adamın şuan sizden başkasını gözü görmemesi lazım eve gelmek için can atması lazım. Cicim aylarında olmalıyken aldatılacak mıyım diye düşünmek çok yaralayıcı o yüzden çalışın ve ayaklarınızın üzerinde durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X