- 19 Mayıs 2020
- 48.671
- 219.190
- 598
- Konu Sahibi berrinsundur
-
Ay Bedevi 2 resmen.Bu arada cocugu bebek falan degil, 4 yasini gecmis. Yani cok eski mevzulari bile takinti halinde yasiyor konu sahibi. Yemin ediyorum bir gun bir yerde karsilasirsak sizi ilk ben sikayet edecegim milli egitime
Az önce dedimKizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
Tedavi görmen lazım bu düşünceler normal değil deyince de kaçıp gidiyor işte. Sonra başka nickle geri geliyor böyle.tövbeler olsun.. 50 dk çocuğu arabada bırakmak çok normalmiş gibi kaygılandığı şeylere bakın.
inşaat işçilerinin elinde iğneyle hiv virüsü ne arayacakmış acaba çok merak ettim.
gerçekten bazı insanların tedavi görüp öyle hayata atılmaları gerekiyor.
Evet osun şimdi emin oldum
Kk da az takıntılı vardı zaten, sen de geldin tam oldu.
Neyse şikayet ediyorum
Al iste kafalar ayniAz önce dedim
Olur mu olur. Hatırlamıyorum çocuğunun yaşını ama bebekti sanki ya.Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
Yok bebek değildi. Kreş yaşında idi. Minibüslü konuları vardı, eski kocası araba almadı diye söyleniyordu. Çocukla minibüslerde sürünüyormuş sabah. Güncel olduğuna emin olduğumuz konularından biriydi.Olur mu olur. Hatırlamıyorum çocuğunun yaşını ama bebekti sanki ya.
E buyumustur. Durun bedevinin konularina bi bakalim kac yasindaymis cocukOlur mu olur. Hatırlamıyorum çocuğunun yaşını ama bebekti sanki ya.
Evet evet, o bence kesinYok bebek değildi. Kreş yaşında idi. Minibüslü konuları vardı, eski kocası araba almadı diye söyleniyordu. Çocukla minibüslerde sürünüyormuş sabah. Güncel olduğuna emin olduğumuz konularından biriydi.
Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
Aşıdan sonra bebek ağladığı için boy kilo,baş çevresi ölçümü v.s zor olacağını düşünmüş olabilir..ama ölçümleri yapıp hemen aşıyı hazırlayıp vurabilirdi..o kadar kısa sürede aşı bozulmaz tabi ama inşaallah enjektörün ucunu kapatıyordur, mikrop kapabilir yoksa..hemşire biraz ters iş yapıyor..değiştirmeniz iyi olmuşŞimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
4.5 yaşındaki Çocuğunu arabada 50 dk kilitli bırakıp eline telefon veren biri için bu yazdıklarımız az bile. Böyle biri hemşireye çamur atmak için 5 dakika dışarda kalan aşıya 2 kez konu açıyor ama aynı evladını 50 dakika arabada kitliyıor. Nasıl bir OKB bu? Çocuğu arabaya kitlerken ortadan kalkan bir OKB mi? Üstelik bunu defalarca yapmış. Birde bu sefer 50 dk oldu ama eksiden 10 dk de bir gidip bakıyordum diyor. Yani bu kadın nasıl OKB li?Bazı yorumlar çok acımasız. Bir okbli olarak cevap verirdim ama anlayacak kafa göremiyorum. Herkes okbde bilirkişi olmuş anasını satayım.
Yaaa ben de tam bunu yazacaktım. Bence bu üye onunla aynı olabilir. Dünya tarihinde nadir böyle biriKizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
Aynen koş şikayet etŞimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?