bu hep mi böyleydi?

Tüm suç büyuksehirlerde.memleketim büyük bir sehir.senelerce kücücuk bir ilcede yaşadım.ve hep buraya geldigimde cooookk mutlu olacagımı düsündüm.o kücük ilcede mutsuz degil ama tam anlamıyla mutlu olmadıgımi düsündum hep.her seyi buraya gelecegim güne sakladım.oradaki mutlulugum yetmedi bana.oysa boş yere o yillarimı zindan etmisim.her lafım memlekete gelmekti.memleketime geldim.simdi o kadar mutsuzum ki.meger ben orada ne kadar huzurlu ve mutluymuşum.ben oraya aitmisim.kıymetini bilememisim.bir daha mutlu olamayacak gibiyim kendi memleketimde.en azından o kücüçük ilcedeki kadar mutlu olamayacagım .biliyorum.

Bütün suç büyüksehirlerde bence.trafik , stres, koşturma, kendimi evimi güvende hissedememe...

Nerden bildin? Halbuki nasıl pozitif bir ortam....kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm
Yapılan yorumlar karşısında benimki gayet pozitif kalmış aslında depresyon yaşıyorum demişsin ben de ilacı önermişim. serotonin (mutluluk hormonu) artıran ilaçlar var, mutsuz isen kullanabilirsin.Ayrıca İlaç vardır, ilaç vardır.ben sana git deli ilacı kullan dememisim ki. gayet mantıklı ve doğru bir çözüm önerisi yapmışım. Arkadaşınla gorusemiyorsun, aktivite yok,hayat enerjisi yok, tatmin edici bir hayatın yok,mutsuzsun. Nereden alacaksın mutluluğu??
Ama sen Yok torbacilik yok git okul önünde sat, yok sen iç. Ne alaka?
başın ağrırken nasıl ağrı kesici alıyorsan mutsuzken de mutluluk hormonu alabilirsin gayet, niye küçük emrah gibi ortalıkta dolasiyorsun, sen misin bu dünyanın yükünü çeken amelesi? Burada dalga geçeceksen git olumsuz yorumlar yapıp senin iyice canını sıkan insanlarla geç.
Tavsiyeye uymazsan da sen bilirsin, emrah gibi takıl ankarada,bu daha iyiyse.

Back
X