- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunu dedin ya bittin sen, melih gökçek ve ekibi linç edicek seni :)bürokrasi şehri ankara.
Yok bu arkadaşlar gibi o da ankarayi aşkla sevip savunuyor ya ondan dedim siyasi bir ima yok yani :)Ben linççi tim değilim söyleyim dehele melih ci hiç değil
![]()
ahahha nedenŞunu dedin ya bittin sen, melih gökçek ve ekibi linç edicek seni :)
Ya o değil beni bilen bilir, ben hep kapalı havaları severim. Yani yağmur kapalı hava falan. Arkadaşların gereksiz çıkışları yüzünden ankaraya nefret duyuyormuş gibi oldum ama tam tersi ben seviyorum ankaranin genel atmosferini. Benim sevmedigim hayat şartları yani mutsuz eden bunlar. Zaten iyice acikladim ama yanlış anladılar beni.Kendi adıma geçen de gri şehir diye açılan konu sonrası bu konuda açılınca msj yazmak istedim.
Uzun olacak ama yorumları oku anlarsın :)ahahha neden
ilk sayfayı okudum yettiUzun olacak ama yorumları oku anlarsın :)
Ankarada keçiorende oturuyorum. Ben ankarayi o kendine has atmosferini severim. Mutsuz olma sebebim ankara değil bunu defalarca dedim. Hayat şartları vs. Ayrıca pek gezme imkânı bulamıyorum bu aralar. İş kurs derken pek vakit kalmıyor . kurs bitince biraz gezip tozma imkânı bulucam inşallah.ankarada nerde yaşıyorsunuz ya? şahsen ben çok eğleniyorum. metro çok nadir kullanırım ama kullanınca da en azından kendi yaşıtım olan genç kadınlara veya yaşlı amcalara,teyzelere gülümsüyorum,hatta bazen iyi akşamlar diyorum moduma bağlı. çünkü ben pozitifim. gülümsüyorum onlar da bana gülümsüyor tavsiye ederim. :)
ankara avmlerden ibaret değil. şahsen bugün eymire bisiklet sürmeye gittik,tamam çok soğuktu belki burnum yere düştü ama olsun
onun dışında tunalı olur,park caddesi olur buralar güzel yerlerimiz efenim buralardaki mekanlardan zarar gelmez,ağız tadıyla oturulur. gidiniz,tavsiye ediniz.![]()
E tabi anlayan var anlamayan varMaşallah gerçekten içerik ve yorum uyumu muazzam.
Ne torbacisi reçete ile satılan ilaçlardan bahsediyorum senin için kötü için.Kamuya açık alanda boyle şeylerden bahsedilmez , torbacilik ayıp git okul önlerinde yap bu isi :)
Ee kötü kötüyü çekiyor demekkiBen sende çok kotu şeyler görüyorum ama kirmamak için söyleyemiyorum aslında.....
Buradaki arkadaşlar çok mutlu imiş. Ölüyorlarmis mutluluktan. Ama bana biraz yalan gibi geldi :)) haklisin valla ben ankaraya has bir durum demedim, başka şehirlerde de kaldım cidden durum bu. Hele kış aylarında.
En yeşil yer ankara miymis :) vay be:) tamam ben ruh halimle ilgileneyim de siz de biraz coğrafya dersleriyle ilgilenin:) şunu da duydum ya gam yemem artik.![]()
Avm ile mutluluğun alakasını kuramadim? Ya da her şey elimizin altında olunca çok mu mutlu olmalıyız bunu mu demek istediniz. Müthiş yorumlar okuyorum yine .
Ankaraya baglamadim ki? Sadece Ankarada yaşadığım için ornek verdim çevremden. Ve dogma büyüme ankaraliyim. Asık suratlı insanların şehridir ankara lafı ise sadece bir süslemeydi. Yoksa ben nerdeyse 15 şehri görmüşümdür bunların hepsi böyleydi. Ankaraya has bir durum değil yani :)
Sen mutsuzluğunu yaymaya gelmişsin resmen buraya :)Ya ben neden anlatamıyorum. Diyorum ki ankaraya baglamadim, bu bir sehir derdi de değil. Zaten konuda anlattım nelere mutsuz olduğumu. Bir de neden hassas bir konu olsun onu anlamıyorum insanların şerefine haysiyetine mi laf ettik? Hayır sevmek zorunda da değilim onu geçtim. İnsanların cani sikildiği için saldıracak yer arıyor bence hepsi bu. Bunu diğer konulardan da gördüm zaten pusuda bekleyen bir linç team var ne yapsak nerden ne bulsak da nereye saldirsak diye uğraşan.
HihihiiEe kötü kötüyü çekiyor demekki![]()
Allah mutluluğunu artirsin bana kalırsa artıracak :)E tabi anlayan var anlamayan var
Mesaj subliminal ya
O açıdan :)