ne diye yazdığımı saptırıyorsunuz ki ne alaka ben asker çocuğuyum canım benim ..kardeşimde astsubay aynı zamandaAskerin polisin ne alakası var yahu!
Minnet duyacağınıza yaZdığınız şeye bakın pes!..
Ay eveeeeet yhaaaaaAy bi bitmedi su gri, mutsuz Ankara edebiyati.
Sen mesela acayip pozitifsin :)Ankara ne alaka yahu..!!
Ankaralı değilim ama bir kere gittim yaz aylarında çok sıcaktı cildim sıcaktan çatlıyordu... ama insanlarda hiç asık suratlılık görmedim...
Tam tersi eşimin asker arkadaşı çocuklarını topladı gitti evinin anahtarını bize bıraktı sırf biz rahat edelim diye koca evi bize bırakıp gittiler ailecek:))
Çok sıcak kanlılar...
Yolda gördüğün insanlara göre yorum yapıyorsun ne yapsın insanlar ağızları kulaklarında fingirdesinler mi sürekli...
Yok ya onu demek istemedim. Herkes kızmış sanki normalde herkesin yüzü gülüyormus da ben abartmisim gibi. Bir de ankara savunmaları falan. O komik geldi. Ankaraya bir şey dediğimiz yok yani sanki küfür ettik, bir an melih gökçek yorum yapıyor sandım hatta:) yine cimbizla laf çekip laf sokmuslarBen mutluyum. Dun aksam indirimdeki ürünleri yoluyordum.daha bir mutlu oldum.
Herseyin 4 4 lük olmasina gerek yok mutluluk icin veya cok buyuk seylere gerek yok. Mutluluk birazda mutlu olmayi istemekle alakali. O yok, bu yok dersen hep bir eksik cikar zaten mutlu olamazsin. Uzun süreli mutsuzluk ben haliyle yaşayamam. Buyuzden cok uzgun bile olsam kendimi hizli toplamaya calisirim. Hadi guzel bir kahvalti
Ek olarak insanlar mutluyum yazinca bile bileniyorsunuz galiba sıkıntı buyuk. Kim neyi kanitlasin? Herkes mutsuz evet mutsusuz mu desin istiyorsunuz sadece?
Yok ya onu demek istemedim. Herkes kızmış sanki normalde herkesin yüzü gülüyormus da ben abartmisim gibi. Bir de ankara savunmaları falan. O komik geldi. Ankaraya bir şey dediğimiz yok yani sanki küfür ettik, bir an melih gökçek yorum yapıyor sandım hatta:) yine cimbizla laf çekip laf sokmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?