bu hep mi böyleydi?

Hayatımın en zor yıllarını Ankara’da geçirdim. Üzüntüden ölmediysem o Ankara’nın güzelliğidir. Sakindir kötü sürprizleri yoktur evcil huzurlu bi yeşilliği vardır üzüm yürüyüşler için şahane rotalar sunar özellikle Çankaya’nın sokakları Budapeşte’nin sokaklarından daha güzeldir ve acayip temiz bi kışı vardır çamursuz aydınlık. Bence depresyona girilecek değil depresyondan çıkılacak şehirdir

Sende algıda seçicilik olmuş arkadaşım. Bende ankaradayım bizzat kendim gülümseyerek gezerim gördüğüm çocuklara laf atarım sohbet ederim. Mutluyum valla çok şükür :)

Algıda seçicilik meselesi
Hamileyken ne kadar çok hamile var derdim yeni araba aldık aa bizim arabadan ne kadar fazla var dedim bunun gibi yani sizin de öyle olmuş çoğunluk mutsuz değil siz mutsuz olduğunuz için mutsuz insanları görüyorsunuz.

Askerin polisin ne alakası var yahu!

Minnet duyacağınıza yaZdığınız şeye bakın pes!..
ne diye yazdığımı saptırıyorsunuz ki ne alaka ben asker çocuğuyum canım benim ..kardeşimde astsubay aynı zamanda
ben dışardan ankara ya okumak için eğitim için gelen çok demek istedim asıl size PES !

Bazıları küçücük tek bir avmsi olan şehirlerde kendi küçük dünyalarında mutlu bazısı kocaman şehirlerde her şey elinin altındayken mutsuz. Bence olay şehirde değil insanda...

Sen mesela acayip pozitifsin :)

Olay ankara savaşına dönmüş ama anlatmak istediğim bu değildi ankara çok küçük bir ayrntiydi. Tamam hepiniz çok mutlusunuz tamam tamam :) herkes bi kendini kanıtlama çabasına girmiş komiksiniz

Ben mutluyum. Dun aksam indirimdeki ürünleri yoluyordum. daha bir mutlu oldum.
Herseyin 4 4 lük olmasina gerek yok mutluluk icin veya cok buyuk seylere gerek yok. Mutluluk birazda mutlu olmayi istemekle alakali. O yok, bu yok dersen hep bir eksik cikar zaten mutlu olamazsin. Uzun süreli mutsuzluk haliyle ben yaşayamam. Buyuzden cok uzgun bile olsam kendimi hizli toplamaya calisirim. Hadi guzel bir kahvalti
Ek olarak insanlar mutluyum yazinca bile bileniyorsunuz galiba sıkıntı buyuk. Kim neyi kanitlasin? Herkes mutsuz evet mutsusuz mu desin istiyorsunuz sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ya onu demek istemedim. Herkes kızmış sanki normalde herkesin yüzü gülüyormus da ben abartmisim gibi. Bir de ankara savunmaları falan. O komik geldi. Ankaraya bir şey dediğimiz yok yani sanki küfür ettik, bir an melih gökçek yorum yapıyor sandım hatta:) yine cimbizla laf çekip laf sokmuslar

Ha Ankara demeseydin iyidi. Daha oncede Ankara savaşı cikmisti bir konuda. Mutluluk mutsuzluk degil yani şehri karistirmayacaktin direk Yandin

Bence ankarayla alakali degil.
Isle alakali.
Cunku hayatiniz iste geciyor ve sevmediginiz bir is. Nerde olsaniz mutsuz aolursunuz.
Ankaralilara dair pek bi fikrim yok 2 3 tane taniyorum. Keyifli insanlar yahu.

Ankara ile ilgili söylenen şeylerin ezbere söylendiğini düşünüyorum. Yok asık suratlıymış da yok betonmuş, griymiş.. Bunların tamamı boş laf. Anlara Türkiye'de bulunabilecek en yeşil yerlerden biridir. Memur şehridir. Bunun sonucu olarakta her zaman eğitim seviyesi belirli bir düzeyin üzerindedir. Kültürel aktivite açısından da çok zengindir. Sözün kısası şehirleri karalamak yerine kendi ruh halinizle ilgilenin derim :)

26 yıldır ankarada yaşıyorum.

geçtiğimiz yaz bi haftalığına ilk defa istanbula gittim. ve bilin bakalım ne farkettim. istanbulda da insanlar gülmüyor. devamlı gittiğim eskişehirde de.

şaşılacak bişey yok. sokakta neden gülerek dolaşalım?

Ankarayi seviyorum sorun ankarada değil de hayat çok pahalı markete girince cüzdan boş çıkıyoruz faturalar zamlı ülkenin durumu kötü haberleri izlemiyorum kalbim sıkışıyor solcu değilim üstelik siyaset yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…