Bu heriflerden koşarak kaçın.

Saykologist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
139
308
Merhaba kulubün güzel kadınları, bildiğiniz üzere 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günüydü. Öncelikle şuraya bu seneki kadın cinayetleri istatistiğini bildiren bir haberi atayım
Kadın cinayetleri durmuyor

Bu haberin ve 25 Kasımın üzerine biz de okulda arkadaşlarla ve hocamızla kendimizi korumak için ne tür insanlardan uzak durmamız gerektiği üzerine konuştuk ve ben de hem kendi bildiklerimi paylaşmak hem de sizin görüş ve tecrübelerinizden yararlanmak için böyle bir konu açmayı düşündüm, üstüne konuşalım, anlatalım ve bilinçlenelim istiyorum. Gelelim hangi tip insanlarla karşılaştığımızda 100 km hızla kaçmalıyız kısmına

1-Öfke problemi olan insanlar: ani çıkışları olan, vara yoğa kavga çıkaran, gittiği yerde insanlara sataşan, çevresiyle iyi ilişkisi olmayan, sinirlendiğinde kırıp döken insanlardan uzak durun. '' yaa ama onun bana bi zararı yok ki onun öfkesi diğerlerine" demeyin, günü gelir o oklar size de döner.

2- Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum insanları: her şeyin aşırısı zarar, sevginin de. Seviyorum adı altında sürekli herşeyinize karışan tepenizde duran rahat bırakmayan "seviyorum kızım anlasanaa" "ne yapıyosam seni sevdiğimden yapıyorum" bahanesine sığınıp hayatınıza müdahale eden sizi kısıtlayan insanlardan koşarak kaçın. Yine polat alemdar vari "senin için kurşun atar kurşun yerim" insanlarının da yanına yaklaşmayın.

3- Sabıkalı olan insanlar: Tanıştığınız insanlara sorun, karakol geçmişin var mı, sabıkan var mı, arkadaşlarınla kavga dövüşün var mı, sosyal kişilik bozukluğu olan insanlarda en belirgin özellikten biridir bu o yüzden varsa böyle bir durum yine bu insandan uzak durun, hee belki bazı istenmeyen durumlar veya yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir yine de bi dinleyip anlamak lazım ama rahatsız olduğunuz veya içinize sinmeyen bi nokta varsa yine bu tip bir insandan uzak durun.


4-Kıskanç insanlar: sizin de haberlerde gördüğünüz üzere cinayetlerin pek çoğunun sebebi kıskançlık, sindirememe. Başkasıyla görüşüyodu, erkeklerle konuşuyordu vs vs gibi bahanelerle işlenen yüzlerce cinayet var ortada. Seven insan kıskanır kisvesi altında yanından erkek sinek bile uçamaz'la başlayan ilişkiler maalesef ki mezarda son buluyor. Kıskançlık olmaz mı tabii ki olur, ama dozunda olur, anlayışlı olur, rahatsız olduğun bir durum vardır insan gibi bildirirsin, ama onu giyme bunu yapma böyle dışarı çıkma şununla görüşme bensiz nefes alma insanı varsa karşınızda uzak durun. Yine sizin hayatınıza saygısı olmayan kendinize ait bir alan bırakmayan e devlet şifresine kadar isteyen insanlardan da uzak durmakta fayda var ve siz de aynı şekilde bu insanlardan olmamalısınız.

5- size ve çevredekilere psikolojik fiziksel veya cinsel şiddet uygulayan insanlar: bu insanların 100 m yakınına dahi yanaşmayın, size bağırıp çağırıyorsa, size fiziksel güç uyguluyorsa uygulamayı bırakın buna teşebbüs bile ettiyse veya bi hayvana şiddet uyguluyorsa kediye tekme atıyor köpeğin kulaklarını çekiyor kuşların tüylerini koparıyorsa kesinlikle ama kesinlikle bu insaları gördüğünüz yerde çığlık atarak kaçın, "iyiyken iyidir ama sinirlenince bi tokat attı ama sonra pişman oldu özür diledi, seviyo beni" , ıı sevmiyo, affetmeyin, atmıycaktı o tokadı. Kesinlikle uzak durun.

6- Alkol, kumar veya madde bağımlılığı olan insanlar: alkol ve uyuşturucu insanın kendini kaybetmesine kumar ise maddi ve manevi kayıplara sebep olan şeyler, bilinç kaybında insanın yapacaklarının bi sınırı yoktur siz de tahmin edersiniz ki.

7- (bu benim kendi tecrübelerimden çıkardığım bir sonuç) yüzsüz dur durak bilmeyen hayır'dan anlamayan insanlar: sevgiliyken bu durum hoşuma gidiyodu ama ayrılınca hayır istemiyorum, rahatsız etme, vazgeç rahat bırak desem de anlamıyor, ya da anlasa bile bi süre rahat bırakıp tekrar başa dönüyoruz, belalı gibi değil ama yine de dönem dönem keyfimi kaçırıyor, şimdiki aklım olsa bu özelliğini ilk farkettiğimde hiç tanışmamış gibi yapar kurtulurdum ondan.

Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar, sizin de varsa aklnıza gelenler yazabilir, benim yazdıklarıma ekleme veya çıkarma yapabilir, varsa yaşantılarınız içinizi dökebilirsiniz, hepinize mutlu huzurlu sevgi dolu hayatlar diliyorum.
 
Hahaahhaaa :) tam olarak komedi bir konu...
Doğru mu doğru, evet.
Fakat bu maddeler kızlarımızın ideal erkek listesi. Bu özelliklere sahip erkekleri görünce ayy ne sahiplenici ne maço tam bir erkek diye ağızlarının suyu akar kızlarımızın. Bu tiplerin eziyetine uğradıkça dahada bağlanırlar, dahada aşık olurlar. Efendi erkekleri ise sıkıcı ezik olarak görürler. Kızların efendi erkek yerine p*ç tercihi denen bir olgu bile var :/
 
Tam da forumda baş tarafa sabitlenecek bir konu.

Ve o erkekler; hep özünde iyi ve iyiyken çok iyi(!) Olarak tarif edilen çeşitlerdir.
 
Öküzlerden koşarak kaçın 😂 geçen iş için konuşuyoruz haksizlik yapildugini anlatiyorum tartışmaya döndü bianda tel kapandı muhtemel yüzüme kapadi aramadim bi hafta sonra işle ilgili başkası aradı bunuda ilgilendiren biseydi aradım açmadı mesaj attım cevap yazmadı bu nedir kendini ne sanıyorsun hala çok sinirliyim aptal gibi hissediyorum kendimi ortak iş yapıyoruz saçma sapan havalar tripler
 
X