- 8 Ocak 2020
- 8
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi previously
-
Eşiniz çirkef biri ise yapabilir.Selamlar, burayı uzun süredir uzaktan takip ediyorum.. 10 ay önce 1,5 yıllık evliliğimi sonlandırdım bu sürede oldukça toparlandım. Eski eşime dair bişey kalmadı diye düşünüyorum. Benim ilk arkadaşım ilk sevgilim hayatı neredeyse ondan öğrendiğim adamın geçenlerde doğum günüydü. Hep kutlamışımdır birbirimizi güzel hatırlarız yani. 16 yaşımdan 24 yaşıma kadar hep görüştük sevgili olmasakta bi şekilde ulaşırdık birbirimize. Bu son konuşmamızda sanırım hala bana bişeyler hissediyor. Benden sonra düzgün bi ilişkisi olamamış. Eşimlede birbirlerinden haberdarlar aynı ortamda bulunmuşlukları var iş için.. Ben mi hayal kuruyorum bilmiyorum ama böyle bişey olurda mutlu olabilir miyim sizce..
Eski eşim çirkeflik yapar mı ve boşanmış olmamı kafaya takar mı acaba?
Bilmiyorum ki yani tekrar evlenip tekrar boşanmakta istemiyorum. Birbiriimize herzaman saygı duymuşuzdur. Aşk sevgi vs bunlar gerçekten boşmuş. güven ve saygı ve bende herzaman bu adamda bunları hissetmiştimEşiniz çirkef biri ise yapabilir.
Boşanmış olmanıza kafayı takacak bir adamsa kafaya takar.
Eski eş çirkeflik yapsa ne olacak ki?
Eğer şiddet yanlısı vs. değilse en fazla arkandan atar tutar.
Arkadaşının da hisleri varsa birkaç güne ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Benim de böyle bir durumum var. 10 yıldır arkadaşlıkla flört arası olduğum biri var ama hiç sevgili olmadık. Bu sürede benim de hayatıma birileri girdi, onun da tek tük kısa süreli ilişkisi oldu ve ben evlenip 6 ay evli kalıp geçen hafta boşandım. Onunla konuşmaya devam ediyoruz şuan. Hatta önümüzdeki ay 2 gün bir yere gidelim dedik bakalım. Bu defa ona daha ciddi gözle bakmaya karar verdim.Selamlar, burayı uzun süredir uzaktan takip ediyorum.. 10 ay önce 1,5 yıllık evliliğimi sonlandırdım bu sürede oldukça toparlandım. Eski eşime dair bişey kalmadı diye düşünüyorum. Benim ilk arkadaşım ilk sevgilim hayatı neredeyse ondan öğrendiğim adamın geçenlerde doğum günüydü. Hep kutlamışımdır birbirimizi güzel hatırlarız yani. 16 yaşımdan 24 yaşıma kadar hep görüştük sevgili olmasakta bi şekilde ulaşırdık birbirimize. Bu son konuşmamızda sanırım hala bana bişeyler hissediyor. Benden sonra düzgün bi ilişkisi olamamış. Eşimlede birbirlerinden haberdarlar aynı ortamda bulunmuşlukları var iş için.. Ben mi hayal kuruyorum bilmiyorum ama böyle bişey olurda mutlu olabilir miyim sizce..
tamamdır :)Sakince bekle bakalım. Ayrıca adım atsa bile ciddi mi değil mi iyice anla iyice tart
o zaman takipte olalım :) Seninki biraz daha hızlı gidiyor bana gelişmeleri yaz mutlakaBenim de böyle bir durumum var. 10 yıldır arkadaşlıkla flört arası olduğum biri var ama hiç sevgili olmadık. Bu sürede benim de hayatıma birileri girdi, onun da tek tük kısa süreli ilişkisi oldu ve ben evlenip 6 ay evli kalıp geçen hafta boşandım. Onunla konuşmaya devam ediyoruz şuan. Hatta önümüzdeki ay 2 gün bir yere gidelim dedik bakalım. Bu defa ona daha ciddi gözle bakmaya karar verdim.
Çünkü ilkti ve ben başkalarını merak ediyordum. Yani diğerlerini denemeden bunun en iyisi oldugunu anlayamadım malesefneden en başta o olmadı.
çirkin sen bekle ben guzel bulamazsam seni alırım tarzı bir durum değildir inşallah.
Bana bu hikaye nedense sıcak geldi :) belki de o yaşlarda yaşanan duyguları bildiğim için, sizi iyi anladım. Bence eski eşinizi bilirsiniz siz, niçin çirkeflik yapsın?Selamlar, burayı uzun süredir uzaktan takip ediyorum.. 10 ay önce 1,5 yıllık evliliğimi sonlandırdım bu sürede oldukça toparlandım. Eski eşime dair bişey kalmadı diye düşünüyorum. Benim ilk arkadaşım ilk sevgilim hayatı neredeyse ondan öğrendiğim adamın geçenlerde doğum günüydü. Hep kutlamışımdır birbirimizi güzel hatırlarız yani. 16 yaşımdan 24 yaşıma kadar hep görüştük sevgili olmasakta bi şekilde ulaşırdık birbirimize. Bu son konuşmamızda sanırım hala bana bişeyler hissediyor. Benden sonra düzgün bi ilişkisi olamamış. Eşimlede birbirlerinden haberdarlar aynı ortamda bulunmuşlukları var iş için.. Ben mi hayal kuruyorum bilmiyorum ama böyle bişey olurda mutlu olabilir miyim sizce..
Evliyken görüşmedik tabiki o 1 yılda doğum gününü kutladım sadece. Bilmiyorum ama biraz bana takıntılı gibi de geldi. Hani elinden kaçırmışta sırf o yüzden değere bindim gibi. gerçekten sevip sevmediğini bilemiyorumOrtaya hiç hoş bir izlenim cikmiyor. Evliyken gorustugun "arkadasla", bosaninca aşk olmasi evliyken de birseyler vardi demek ki diye dusundurur acikcasi.
Onun disinda adam sizden hoslaniyor gibi davrandi diye hemen hayallere kapilmayin derim. Belki sizinel sevgili olmak disinda pek ileri seyler dusunmuyor olabilir.
Evliyken görüşmedik tabiki o 1 yılda doğum gününü kutladım sadece. Bilmiyorum ama biraz bana takıntılı gibi de geldi. Hani elinden kaçırmışta sırf o yüzden değere bindim gibi. gerçekten sevip sevmediğini bilemiyorum
Aynen öyle oluyor. 10 yıldır arkadaş olarak hayatımda benim de ama açıkça olmasa da işte şu zaman çıkarız yok kimse olmazsa şu zaman evleniriz diye konuşmalar oluyordu aramızda. Ama ben hiç onu tercih etmedim, hep konuşmalarımda arkadaşım diye hitap ettim. O da yırtık, rahat biri değil, o yüzden hiç gerçek anlamda açılamadı bence.tamamdır :)
o zaman takipte olalım :) Seninki biraz daha hızlı gidiyor bana gelişmeleri yaz mutlaka
Çünkü ilkti ve ben başkalarını merak ediyordum. Yani diğerlerini denemeden bunun en iyisi oldugunu anlayamadım malesef
Evet bidaha asla yaşayamadıgım saf duygulardı . Benim merakım bitirdi bizi :)Bana bu hikaye nedense sıcak geldi :) belki de o yaşlarda yaşanan duyguları bildiğim için, sizi iyi anladım. Bence eski eşinizi bilirsiniz siz, niçin çirkeflik yapsın?
Olmuş bitmiş artık, ben boşanmış olmanızın da sorun olacağını düşünmüyorum. Belki de kaderiniz hep o kişiydi ama beklemeniz gereken bir süre vardı ve o süre doldu?
İçinizden geldiği gibi yaşayın bundan sonrasını.
Teşekkürler yorumunuz içinKendinizi hemen heyecana yada endişeye sokmanizi gerektiren bir durum yok
Yarın nikah günü almaya da gitmeyeceğimize göre tadını çıkarın yavaş ve sakince bu gününüzü yaşayın
Bir karar verme aşamasına geldiğinizde sadece kalbiniz yada mantığımız değil ikisiyle birlikte hareket edin
Eski eşiniz çirkeflik yapsa kaç yazar?
Boşanmış olmanızı kafaya takan bir insanla da zaten olmaz senden bir bek:) der yolunuza bakarsınız.
Sakin sabırlı ve bordo bereli olmalısınız:)
Göze sokacak bişey yok ki. Bilmesine bile gerek yokBir sey cikmaz...Eski esin gözüne soka soka iliski yasamaya gerek yok diye dusunurdum. Baska biriyle belki ama bu kisiyle olmaz.
Olabilir ama öyle bi karakterde değil eminim.ntilidan ziyade bosanmis oldugun icin rahat takilabilcegi kişi olarak dusunup farkli amacla pesinde dolanmasi daha buyuk ihtimal gibi geliyor bana.
Kesinlikle umarım umdugumuz gibi olur..Aynen öyle oluyor. 10 yıldır arkadaş olarak hayatımda benim de ama açıkça olmasa da işte şu zaman çıkarız yok kimse olmazsa şu zaman evleniriz diye konuşmalar oluyordu aramızda. Ama ben hiç onu tercih etmedim, hep konuşmalarımda arkadaşım diye hitap ettim. O da yırtık, rahat biri değil, o yüzden hiç gerçek anlamda açılamadı bence.
Eşime de ilk zamanda aşık oldum, kısa sürede evlendik, alkol problemi vardı, bırakır sandım yürür sandım ama yürümedi, 6 ayda boşanma kararı aldık ve boşandık. Ben de bu arkadaşla evli iken hiç görüşmedim konuşmadım tabi ki. Sadece aynı meslekte olduğumuz için 1 2 kere iş ile ilgili bir şey sormak içi aramıştım. Şimdi düşünüyorum, eski eşim ve daha önceki uzun ilişkilerim de dahil, sanki karşıma çıkan en düzgün kişiymiş.
Şöyle bişey olmuştu. Lise döneminde ben eski sevgilimle çıkarken eski eşim bana yazmış benimle sevgili olmak için ben bunu hatırlamıyorum eski sevgilim dediki seninle sevgiliyken bu evlendiğin çocuk yazmıştı engellemiştim bende..dedi.Eski eşle samimiyeti önemli.
Nihayetinde iş ciddiye bindiğinde, ya ben kabullenemiyorum eski eşini aşamıyorum, diyebilme ihtimali çok yüksek.
Şöyle bişey olmuştu. Lise döneminde ben eski sevgilimle çıkarken eski eşim bana yazmış benimle sevgili olmak için ben bunu hatırlamıyorum eski sevgilim dediki seninle sevgiliyken bu evlendiğin çocuk yazmıştı engellemiştim bende..dedi.
Samimiyetleri bu yani çocukluk ergenlik zamanları. eski eşimde biliyo o zamanlar eski sevgilimi tercih ettiğimi bi ara lafı geçmişti şakasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?