haziran sonralında çok yakın bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık. farklı illerde belli statüde üniversite mezunu insanlarız. onun acı tecrübeleri olmuş. üniversitedeyken çok sevmiş birini ama aldatılmış. ve gerçekten sevip sevilebileceği şefkat gösterebilen iyi niyetli vs birini istiyormuş hayatında. yakın arkadaşımın da aklına ben gelmişim. ikimizi de tanıyıp sevdiğinden bizi birbirimize yakıştırmış. bana açtı konuyu, hayatına girenlerden çok farklı sonuna kadar gider seninle senin değerini bilir dedi. ben uzaktan nasıl olcak fln ddm. oraya gelirsem tanışırız dedim. bu arada ona da benden bahsetmiş, o da önce olmaz fln demiş sonra resmimi fln görünce ve arkadaşım benden güzel bahsedince benimle tanışmayı çok istemiş. nitekim arkadaşım aradı numaranı vereyim mi ddi. ben de olmaz ne numarası ddm gelince tanışsak daha uygun ddm. ztn arkadaşımı ziyarete gidicektim. fakat bazı engeller oldu gidemedim. fakat o bu işi bi an önce çözmeliyim dierek numarasını versin yoksa giderim yanına demiş ama bu yani zorlayıcı bi şekilde deil güzel niyetlerle en azından arkadaşım bile öyle anlamış. bunu duyunca tmm ddm numaramı ver. aynı gün mesaj attı gayet ölçülü vs. bana gün ver sen ne zaman istersen gelicem hayatıma bir huzur güzeli girsin istiorum ddi. sonra arkadaşımla beraber bnm olduğum ile geldiler tanışalım die. herşey çok hızlı başladı. ben nolduğumuzu anlayamadan birden çiçekler şiirler jestler fln beni uçurdu anlayacağınız. hiç beklemediğim bir şekilde önemsenildiğimi hissettim.geldiler 4 gün kalıp gittiler ve biz çıkmaya başladık. arkadaşım ve etrafımdaki diğer tüm arkadaşlarım hepimiz emindik beni sevdiğinden bnm için neler yapmıştı taa nerelerden gelmişti gönlümü hoş etmek için herşeyi yapıodu, ilgide sınır yoktu. niyeti benimle ciddiydi öyle diyordu. bana eski ilişkilerimi sordu birgün anlattım ztn saklayacak bişeyim yoktu. baya sorun etti ama konuştuk ve kapattık dedi. ama buralarda ztn bnm ilişkiyle ilgili soru işaretlerim başladı. kırıldığım noktalar oldu. ama sadece yarım saatliğine beni görmeye gelip gönlümü alıp gitti bir gün. yine unuttum herşeyi ben de. sonra tekrar olduğum ile birkaç günlüğüne geldi. dönerken trafik kazası geçirdi. bn de onun olduğu şehre ziyarete gittim. kimse için yapmadığım şeyler bunlar. ben gidince çok ısrar etti onlarda kalmamız için ailesi beni çok tanımak istiyormuş. daha tanımadan seviyorlarmış beni çünkü kendisinin çok mutsuz olduğu bir dönemde karşısına çıkmışım ve gerçekten hiç olmadığı kadar mutluymuş. olmaz fln ddm ama beni ikna etti. ailesiyle halalarına kadar tanıştm, sevdim de. herşey mğkemmeldi ve ordan döndüğümde bir iş arkadaşım var zamanında benden hoşlanan(erkek arkıma bahsetmiştim içi rahat olsun die ama aptalcaymış dürüstlükten kim yarar görmüş) onunla birkaç saat birlikte çalışmamız gerekiyordu ve erkek arkıma bunu söledim ve işim bitince arıcam ddm. ve gerçekten en hızlı şekilde işi bitirtmeye çalıştım arayım ki bir an önce rahat etsin die. ama o süre boyunca onu aramayarak o çocuğun yanında sevgilisiymiş gibi konuşmayarak onu küçük düşürdüğümü söyledi sorun yaptı. bi şekilde affettim yine. masumca yaptığım şeylerin başıma bela açtığını anladım ama. daha sonraları iyi gidiyordu herşey gerçi yine kıskançlıklar tartışmalar oluyordu fakat ben altta kalmıyordum artık ve ztn bir gün dedim ki sen geçmişte yaşadıklarının acısını güvensizliklerinin acısını benden çıkarıp bana ödetiyrsun ddm. erkek gibi davranamadım özür dilerim daha da anlatmam bişe ama sen anlat her zaman dinlerim ddi çocuk gibi. uzatmadım ikna etmeye çalıştım böyle yaparak yapıcı olmadığını söyledim. tartışmalar kıskançlıklar olabilirdi ama önemli olan dersler çıkarıp birbirimizi tanımak ve kırmamaktı. ikna oldu hak verdi. ama ben çççook kırılmıştım çoktan ama seviodum demek ki unutuodum hepsini. ben yıllık izne ayrıldım ailemle tatile gittim. bu arada en büyük sorunumuz baş göstermeye başladı. ilişkinin en başında ilk geldiği gün ben ona denizi sevdiğimi her yaz deniz tatili yaptığımızı anlatmıştım bunun onun için sorun yaratıp yaratmayacağını sordum. o denize girmeyi sevmez yüzmeyi bilmez çünkü. o da sorun ama ortak yol bulabilriiz demişti. ben üzülmüştüm ama ikna etti beni. sonuçta onu da zorlamak istemem ama en baştan söledim ona bunu. yıllık izindeyken tatilde aklıma geldi yine msj attım bu konuyla ilgili. o da mutlu olurum elbette ama sen %90 olurken ben %60 olurum başka bi olayda da tam tersi olur ddi. ikna oldum yine. gerçi mesajların içinde muhafazakar hayat yaşamayı düşündüğünü çocuklarını böyle yetiştireceğini de söledi. ben çok mu uçlardayım sanki ddm tek yaptığım bu yani. sonuç olarak konu bence orda bi şekilde kapandı ama içimden bi ses bunun sorun olacağını söylüyordu ama beni o ikna etti. kaldı ki muhafazakar dien adam evimde kaldı benle gayet rahat yaşadı. yani düşünceleiyle yaptıkları da uymuyordu. ben izinden döndükten sonra yanıma gelecekti aylarca bunu beklemiştik uçak biletini fln heyecanla almıştı. sonra gelmeden bir gn önce ben seni çok mu bunaltıyorum die bir msj. yani bazen ama sorun dedil ddm. orda çatırdamlar başladı. deniz konusunda kendince çabaladığını ama orda beni öyle gördüğünü düşünemediğini söyledi hem kıskanacağını hem de dinen böyle düşündüğünü söyledi. yani dinen dedikten sonra onu ikna edecek hiçbirşey bulamadım suçlayamazdım da. yani ayrılık mı ne demek istiosun ddm. nie ayrılık diosun hemen ddi. ama bunun başka yolu yok ki ddm ya tatile gidilir ya gidilmez. sonuçta o da ben de bocaladık.ben gelmiyim görünce birbirimizi kopamayız düşünemeyiz sadece öteleriz ddi. kırıldım yine de yüzyüze görüşsek daha sağlıklı olur ddm ama gelmek istemeyen birini zorlayamazdım.o gece aradı ben sensiz yapamam seni çok seviyorum ttm mı bunları düşünmeyelim fln ddi. gelicem ddi.tmm ddm. sonra 1 haftamız böyle gelicem gelmicem muhabbetiyle geçti. bu dönemde bir de eski kız arkadaşı şu aldatan kız arkadaşının onu aradığını en yakın arkımdan öğrendim 1 aydır kız arıomuş gizli nodan fln bnmki de arkadaşımı aramış savcı vardı tanıdığın ona sorarmısın şikayette bulunucam fln demiş. arkadaşım da bana bunu ağzından kaçırdı çocuk sıkıntılı alttan al fln ddi. ama bana sölememesine gıcık oldum bi şekilde söylettim, bana kızın 3 gündür aradığını söyledi konuşmuşlar da, kız ona hayatını mahvettim diomuş. ddm ki anlarım ilk konuşmanızı kıza dersin ki bnm hayatımda biri var beni arama dersin kapatırsın. ama diğer konuşmaları nie yaptın ddm. bize saygısızlık ddm yani bunlara ne gerek var senin şu an bunlara duymaya nie ihtiyacın oluo ddm. gelgitleri oldu yine sen herşeye bedelsin dio sonra dio ki beni gerçekten istiomusun onu yüzde yüz silmem için senden emin olmam gerek dio. çok sinirlendim çok. sonra ben senden yana seçimimi yaptım dio. sen kimsin ben neyim ddm ne seçimi. beni maymuna çevirdi bi gelio bi gelmio en sonunda tepem attı napıosan yap ddm bana bi daha bunu sorma ddm bitti ddm. 2 gün sonra geldi..kızı sordum saçmasapan bişeydi ddi kapattı konuyu ben de saf saf kapattım. deniz konusuna geldik ve hep onu konuştuk. bi gün kıyafetimin onu üzdüğünü söyledi. suçlarcasına deil ama buna katlanamıoyrcasına. üstelik çok mutsuzdu benleyken o ilgi o heves kalmamıştı resmen. bunun üzerine birşey diemedim ne diim ki dddm. ben gideyim ddi.ve ertesi gün gitti..