• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hikayenin en masum kişisi bensem neden en mutsuzu da benim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kekb

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
31
0
16
İstanbul
haziran sonralında çok yakın bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık. farklı illerde belli statüde üniversite mezunu insanlarız. onun acı tecrübeleri olmuş. üniversitedeyken çok sevmiş birini ama aldatılmış. ve gerçekten sevip sevilebileceği şefkat gösterebilen iyi niyetli vs birini istiyormuş hayatında. yakın arkadaşımın da aklına ben gelmişim. ikimizi de tanıyıp sevdiğinden bizi birbirimize yakıştırmış. bana açtı konuyu, hayatına girenlerden çok farklı sonuna kadar gider seninle senin değerini bilir dedi. ben uzaktan nasıl olcak fln ddm. oraya gelirsem tanışırız dedim. bu arada ona da benden bahsetmiş, o da önce olmaz fln demiş sonra resmimi fln görünce ve arkadaşım benden güzel bahsedince benimle tanışmayı çok istemiş. nitekim arkadaşım aradı numaranı vereyim mi ddi. ben de olmaz ne numarası ddm gelince tanışsak daha uygun ddm. ztn arkadaşımı ziyarete gidicektim. fakat bazı engeller oldu gidemedim. fakat o bu işi bi an önce çözmeliyim dierek numarasını versin yoksa giderim yanına demiş ama bu yani zorlayıcı bi şekilde deil güzel niyetlerle en azından arkadaşım bile öyle anlamış. bunu duyunca tmm ddm numaramı ver. aynı gün mesaj attı gayet ölçülü vs. bana gün ver sen ne zaman istersen gelicem hayatıma bir huzur güzeli girsin istiorum ddi. sonra arkadaşımla beraber bnm olduğum ile geldiler tanışalım die. herşey çok hızlı başladı. ben nolduğumuzu anlayamadan birden çiçekler şiirler jestler fln beni uçurdu anlayacağınız. hiç beklemediğim bir şekilde önemsenildiğimi hissettim.geldiler 4 gün kalıp gittiler ve biz çıkmaya başladık. arkadaşım ve etrafımdaki diğer tüm arkadaşlarım hepimiz emindik beni sevdiğinden bnm için neler yapmıştı taa nerelerden gelmişti gönlümü hoş etmek için herşeyi yapıodu, ilgide sınır yoktu. niyeti benimle ciddiydi öyle diyordu. bana eski ilişkilerimi sordu birgün anlattım ztn saklayacak bişeyim yoktu. baya sorun etti ama konuştuk ve kapattık dedi. ama buralarda ztn bnm ilişkiyle ilgili soru işaretlerim başladı. kırıldığım noktalar oldu. ama sadece yarım saatliğine beni görmeye gelip gönlümü alıp gitti bir gün. yine unuttum herşeyi ben de. sonra tekrar olduğum ile birkaç günlüğüne geldi. dönerken trafik kazası geçirdi. bn de onun olduğu şehre ziyarete gittim. kimse için yapmadığım şeyler bunlar. ben gidince çok ısrar etti onlarda kalmamız için ailesi beni çok tanımak istiyormuş. daha tanımadan seviyorlarmış beni çünkü kendisinin çok mutsuz olduğu bir dönemde karşısına çıkmışım ve gerçekten hiç olmadığı kadar mutluymuş. olmaz fln ddm ama beni ikna etti. ailesiyle halalarına kadar tanıştm, sevdim de. herşey mğkemmeldi ve ordan döndüğümde bir iş arkadaşım var zamanında benden hoşlanan(erkek arkıma bahsetmiştim içi rahat olsun die ama aptalcaymış dürüstlükten kim yarar görmüş) onunla birkaç saat birlikte çalışmamız gerekiyordu ve erkek arkıma bunu söledim ve işim bitince arıcam ddm. ve gerçekten en hızlı şekilde işi bitirtmeye çalıştım arayım ki bir an önce rahat etsin die. ama o süre boyunca onu aramayarak o çocuğun yanında sevgilisiymiş gibi konuşmayarak onu küçük düşürdüğümü söyledi sorun yaptı. bi şekilde affettim yine. masumca yaptığım şeylerin başıma bela açtığını anladım ama. daha sonraları iyi gidiyordu herşey gerçi yine kıskançlıklar tartışmalar oluyordu fakat ben altta kalmıyordum artık ve ztn bir gün dedim ki sen geçmişte yaşadıklarının acısını güvensizliklerinin acısını benden çıkarıp bana ödetiyrsun ddm. erkek gibi davranamadım özür dilerim daha da anlatmam bişe ama sen anlat her zaman dinlerim ddi çocuk gibi. uzatmadım ikna etmeye çalıştım böyle yaparak yapıcı olmadığını söyledim. tartışmalar kıskançlıklar olabilirdi ama önemli olan dersler çıkarıp birbirimizi tanımak ve kırmamaktı. ikna oldu hak verdi. ama ben çççook kırılmıştım çoktan ama seviodum demek ki unutuodum hepsini. ben yıllık izne ayrıldım ailemle tatile gittim. bu arada en büyük sorunumuz baş göstermeye başladı. ilişkinin en başında ilk geldiği gün ben ona denizi sevdiğimi her yaz deniz tatili yaptığımızı anlatmıştım bunun onun için sorun yaratıp yaratmayacağını sordum. o denize girmeyi sevmez yüzmeyi bilmez çünkü. o da sorun ama ortak yol bulabilriiz demişti. ben üzülmüştüm ama ikna etti beni. sonuçta onu da zorlamak istemem ama en baştan söledim ona bunu. yıllık izindeyken tatilde aklıma geldi yine msj attım bu konuyla ilgili. o da mutlu olurum elbette ama sen %90 olurken ben %60 olurum başka bi olayda da tam tersi olur ddi. ikna oldum yine. gerçi mesajların içinde muhafazakar hayat yaşamayı düşündüğünü çocuklarını böyle yetiştireceğini de söledi. ben çok mu uçlardayım sanki ddm tek yaptığım bu yani. sonuç olarak konu bence orda bi şekilde kapandı ama içimden bi ses bunun sorun olacağını söylüyordu ama beni o ikna etti. kaldı ki muhafazakar dien adam evimde kaldı benle gayet rahat yaşadı. yani düşünceleiyle yaptıkları da uymuyordu. ben izinden döndükten sonra yanıma gelecekti aylarca bunu beklemiştik uçak biletini fln heyecanla almıştı. sonra gelmeden bir gn önce ben seni çok mu bunaltıyorum die bir msj. yani bazen ama sorun dedil ddm. orda çatırdamlar başladı. deniz konusunda kendince çabaladığını ama orda beni öyle gördüğünü düşünemediğini söyledi hem kıskanacağını hem de dinen böyle düşündüğünü söyledi. yani dinen dedikten sonra onu ikna edecek hiçbirşey bulamadım suçlayamazdım da. yani ayrılık mı ne demek istiosun ddm. nie ayrılık diosun hemen ddi. ama bunun başka yolu yok ki ddm ya tatile gidilir ya gidilmez. sonuçta o da ben de bocaladık.ben gelmiyim görünce birbirimizi kopamayız düşünemeyiz sadece öteleriz ddi. kırıldım yine de yüzyüze görüşsek daha sağlıklı olur ddm ama gelmek istemeyen birini zorlayamazdım.o gece aradı ben sensiz yapamam seni çok seviyorum ttm mı bunları düşünmeyelim fln ddi. gelicem ddi.tmm ddm. sonra 1 haftamız böyle gelicem gelmicem muhabbetiyle geçti. bu dönemde bir de eski kız arkadaşı şu aldatan kız arkadaşının onu aradığını en yakın arkımdan öğrendim 1 aydır kız arıomuş gizli nodan fln bnmki de arkadaşımı aramış savcı vardı tanıdığın ona sorarmısın şikayette bulunucam fln demiş. arkadaşım da bana bunu ağzından kaçırdı çocuk sıkıntılı alttan al fln ddi. ama bana sölememesine gıcık oldum bi şekilde söylettim, bana kızın 3 gündür aradığını söyledi konuşmuşlar da, kız ona hayatını mahvettim diomuş. ddm ki anlarım ilk konuşmanızı kıza dersin ki bnm hayatımda biri var beni arama dersin kapatırsın. ama diğer konuşmaları nie yaptın ddm. bize saygısızlık ddm yani bunlara ne gerek var senin şu an bunlara duymaya nie ihtiyacın oluo ddm. gelgitleri oldu yine sen herşeye bedelsin dio sonra dio ki beni gerçekten istiomusun onu yüzde yüz silmem için senden emin olmam gerek dio. çok sinirlendim çok. sonra ben senden yana seçimimi yaptım dio. sen kimsin ben neyim ddm ne seçimi. beni maymuna çevirdi bi gelio bi gelmio en sonunda tepem attı napıosan yap ddm bana bi daha bunu sorma ddm bitti ddm. 2 gün sonra geldi..kızı sordum saçmasapan bişeydi ddi kapattı konuyu ben de saf saf kapattım. deniz konusuna geldik ve hep onu konuştuk. bi gün kıyafetimin onu üzdüğünü söyledi. suçlarcasına deil ama buna katlanamıoyrcasına. üstelik çok mutsuzdu benleyken o ilgi o heves kalmamıştı resmen. bunun üzerine birşey diemedim ne diim ki dddm. ben gideyim ddi.ve ertesi gün gitti..

çok uzattım biliorum ama sonlarına geldi.
gitti ve giderken dakikalarca gözlerime baktı üzerimde çok hakkıın var helal et ddi bnmse sende hiç yok ddi. saçmalama ddm ama nasıl ağlıorum. beni istediğinde ara ddi aramicam ddm. söyleyeceğin birşey var mı ddi seni seviyorum ddm. o da ben de seni seviyorum ddi. çıktı. gidiorum ddi gitme desem kalıcakmısın ddm ne fark ederki ddi ben yine gelirim gerekirse yıllar sonra bile gelirim ama aramızdaki sorunları çözemioruz ddi. üstelik sevgimize güvenmeyerek gitmişti. yani bunları çözemiosak sevgimiz yeterli deil demişti bana bi gün.gideli 1 ay oldu ama silemedim hep bi ihtimal daha olur mu die düşündüm.halbuki sevmediği ortadaydı ama yine de inandım sevdiğine. bayramda annesini aradım saygımdan bana ev sahipliği yaptıklarından aradım ve son bir kez herşey için teşekkür edip bayramlarını kutladım. ama o da çok soğuk konuştu bnmle. ztn ayrı kaldığımız sürede dgünüm vardı onu da kutlamamıştı. aslında herşey netti beni silmişti. arkadaşıma naptığını merak ediorum bi ara demiştim bi keresinde ve tlf nosunu kapattığını anladık. beni istediğinde ara dien adam bunu da yapmıştı. bana bişe olsa umrunda deildi demek.
annesini aradıktan 2 gün sonra msj attı yeni nosuyla. ii bayramlar aradığın için saol fln demiş. cvp vermedim daha doğrusu verecek cvp bulamadım ztn beni böyle aramasını da istemiordum bnm zorlamamla aramış gibi. cvp atmadım. akşam bi msj daha . inşallah mutlu olursun ben onu seviyorum sana yaptıklarımın bedelini ödeyemiceğim demiş. yıkıldım tükendim anlatamam o acıyı. çok uzun msjlar attım. beni kandırdığını bana gelirken herşeyi sildim die beni ikna ettiğini hatırlattım. herşey tmm ama neden evlilik boyutlarına getiridğini sordum. bana karıcığım diordu evlilik konuşmaları yapıoduk evt erkendi ama ciddi bakıoduk. ne desen halsın hiç mutlu olamicam senin hakkın üstümdeyken ddi. o kıza nie dönmüosun ddm. sınavdan sonra açıklicam duygularımı ddi(4-5 ay sonra bi snv var girmesi gereken). bi daha yıkıldım..haklısın senin mutlu olmanı herşeyden çok istiorum bunun için hep dua ediorum sen çok iyisin tanıdığım en iyi insansın senin gibi dürüst insanlar da varmış bunu gördüm dese de ne fayda.. şimdi onunla mutluluk hayalleri kurarken bana mutsuz olayaqım ama sen mutlu ol demesinin ne inandırıcıllığı var ki. bu hikayedeki en masum kişi sensin, bana deniz konularında tmm deseydin seninle sonuna kadar gidecektim başkasını sevsem de ddi. demek ki kandırmaya dvm edicekmiş. şimdi kendi mutluluğumdan çok onların mutsuzluğunu istiorum ve bunu istemek bile çok ağır gelio bana..bu kadar canımı yaktı demek ki. ve biliorum evlenip mutlu olcaklar, bense sadece onun bu sınavın önemini ve o kızı sevdiğini anlaması için geçtim onun hayatından.. bu hak mı şimdi..

ve canım öyle acıyorki bi gnü pişman olup gelse dönemeyeciğimi bilmek çok acıtıo beni. senin mutlu olduğunu bilmek istiorum dio. bense hiç bilmesini istemiorum vicdanı rahatlasın istemiorum. o kızla da mutsuz olsun istiorum. insan nasıl aldatan birine döner bu aşk mıdır bilmiorum. ama sanırım ben onu umutsuzca seviorum..

hiç ihtimal vermemiştim bu duruma ve bi kere bile sormadım detayları o bnm geçmişimi didik didik ederken bile. herşeyi geçtim de ben ona çok güveniorum diodum.. ama böyle bir ykım yaşadım. şimdi bnm onunla kurduğum hayalleri işte o sınavı kazanıp yanıma gelmesi vs bunları onların ikisi kuracak.. mutlu olcaklar mı böyle kıskanç bir adam o güvenini yıkan kıza yine güvenebilcek mi onu öperken beni hatırlamicakmı ya da bnm ona nasıl dğürüst davrandığımı görmeyecek mi nalamayacak mı içi acımayacak mı..

ah canım ne yorum yapılır kı her sey acık ve net sende hem anlatıp hem yorumunu yapmıssın zaten ewet denız konusu bır bahane we ewet deseydın onu sewsemde senınle dewam edıcektım ne demek yaaaa bu nasıl bır sey..şaka gibi gercekten..bence uzulmene bıle degmez en azından gerceklerı ıtıraf etmıs ya o kızı sewdıgını sana soylemeseydı hep bı soru işaretıyle onu bekleyecektın belkı de.. insanı seven deıl çok afedersın ötekı yaranıyor goruyorsun o demekkı boynuzlanmayı hakedıyor o kız onu bı daha boynuzolasında gorelım...sen hiç düşünme bence bunları kendıne bır yol çiz..onları düşünüp hırslanmakla ne geçicek kı elıne olan olmus buda bır tecrubedır sana..

Canıımm çok üzüldüm :26: Kıyamam ya hiç mutlu olamayacak merak etme ama sen kendi mutluluğun bak derim :5:

ah canım ne yorum yapılır kı her sey acık ve net sende hem anlatıp hem yorumunu yapmıssın zaten ewet denız konusu bır bahane we ewet deseydın onu sewsemde senınle dewam edıcektım ne demek yaaaa bu nasıl bır sey..şaka gibi gercekten..bence uzulmene bıle degmez en azından gerceklerı ıtıraf etmıs ya o kızı sewdıgını sana soylemeseydı hep bı soru işaretıyle onu bekleyecektın belkı de.. insanı seven deıl çok afedersın ötekı yaranıyor goruyorsun o demekkı boynuzlanmayı hakedıyor o kız onu bı daha boynuzolasında gorelım...sen hiç düşünme bence bunları kendıne bır yol çiz..onları düşünüp hırslanmakla ne geçicek kı elıne olan olmus buda bır tecrubedır sana..

biliorum evt haklısın ztn biri de bana bunları anlatsa ben de bunları söylerdim. ama işte mutlu olmalarını istemiorum ama biliorum ki bu hırs beni yok eder o yüzden kapatmaya bçalışıorum konuyu içimde ama içim çok acıyor. bnm hayallerime başkası nasıl konar. yıkılan herşeyi toparlıorum onun hayatını düzene sokuorum 2 senedir dağıttığı herşeyi düzeltiorum o girmesi gereken sınava yönlendiriorum ama o kız arıo ve herşey değişio.. evt belki bnm için hayırlısı buydu belki büyük dersler aldım ki gerçekten aldım iyi olmak asla bir ilişkinin sırrı olamazmış bunu gördüm. ama o kızla mutlu olmamalı tıpkı o bana dönse ben nasıl ona güvenemem bi daha ya o da ona güvenememeli. istiorum ki bana pişman olduğunu söylesin kıymetimi bilemediğini söylesin.. ama sonra düşünüorum bunu sölese ne değişecek.. off hayatımın en kötü hislerinden brii bu..

Canıımm çok üzüldüm :26: Kıyamam ya hiç mutlu olamayacak merak etme ama sen kendi mutluluğun bak derim :5:

teşekkür ederim bnmle beraber hissettiğiniz için. yani bi gün bi yerlerde karşılaşsak istiorum mutsuzluğunu görsem ya da onu görünce nasıl mutlu olduğumu anlasam onsuz bir hayatta bunu istiorum.. birileri gelsin bana gelecekte bunlar olacak içini ferah tut desin istiorum..

bu forumda yeniyim ve herkesin eski sevgilim döner mi şeklindeki msjlarını okuyorum da.. mesela bunu kendim için düşünüorum ve sonra fark ediorum ki aslında bu durum onlara daha fazla uyuyor yani dönen eski sevgili onunki oluoyor. ben bu hikayeye hiç dahil olmamışım onun gönlünde hiç yara yaratmamışım onu anlıorum.. kıymetli olmamışım.. 2 sene geçmiş aldatılıarak ayrılmışsın ama yine anlıosun ki onu seviosun ve herşeye rağmen o kızı istiyorsun bu kız çok şanslı hatta biraz fazla şanslı değil mi? dürüstlük bu kadar değersiz mi? hayat tarzlarımız uymuyormuş ilerde boşanmaktan korkmuş güven bundan daha önemli deil mi.. kız çok mu düzeldi acaba yani ders mi aldı yaptıklarından bilemiorum tabi herşeyi allah daha ii bilir ama burda bi gariplik var sanki mutluluk onların ilişkisine yakışmıo gibi gelio bana.. çok başınızı şişirdim ama içimde tutamıorum:(

gözlerim dolarak okudum inan..
hep dürüstlük dürüstlük diyoruz mükafatı bu mu olmalıydı.. küstah herif deniz konusunu kabul etsen he diyecekmiş bi de lütfeder gibi..:47:
bi arkadaşım da yeni biriyle tanışmıştı çocuk buna herşeyini sorup anlattırmıştı en başta. didik didik etmişti sonuç ayrılık. erkekler bunu fazla deşiyorlar ama kendilerinin geçmişinde ne var kimbilir. kimbilir kim ne kadar dürüst kim ne kadar karşısındakine saygılı gerçekten.
kıssadan hisse yeni bir yola çıkarken geçmişin mümkün olduğunca açılmamasından yanayım.. sonuçta iki insan birbirine gelmişse aklında maziye dair hiç bir meyil kalmadan gelmeli tamamen ilişkisine odaklanıp karşısındakinin haklarını ve beklentilerini gözetmeli...

ve canım öyle acıyorki bi gnü pişman olup gelse dönemeyeciğimi bilmek çok acıtıo beni. senin mutlu olduğunu bilmek istiorum dio. bense hiç bilmesini istemiorum vicdanı rahatlasın istemiorum. o kızla da mutsuz olsun istiorum. insan nasıl aldatan birine döner bu aşk mıdır bilmiorum. ama sanırım ben onu umutsuzca seviorum..

Allah nasip eder karşına öyle biri çıkar ki herşeyi unutturur sana.. ama şimdi çıkmasın bak çünkü senin de kalbin susmamış henüz görüyorsun o yüzden biraz zaman tanı kendine. onları da Allaha havale et bu şekilde karşısındakini yarı yolda bırakan insanın asla mutlu olabileceğini düşünmüyorum.. sen yine de bela falan okuma kalbini temiz tut mümkün olduğunca arındır her türlü nefretten için kirlenmesin bunlarla daha fazla....

bu forumda yeniyim ve herkesin eski sevgilim döner mi şeklindeki msjlarını okuyorum da.. mesela bunu kendim için düşünüorum ve sonra fark ediorum ki aslında bu durum onlara daha fazla uyuyor yani dönen eski sevgili onunki oluoyor. ben bu hikayeye hiç dahil olmamışım onun gönlünde hiç yara yaratmamışım onu anlıorum.. kıymetli olmamışım.. 2 sene geçmiş aldatılıarak ayrılmışsın ama yine anlıosun ki onu seviosun ve herşeye rağmen o kızı istiyorsun bu kız çok şanslı hatta biraz fazla şanslı değil mi? dürüstlük bu kadar değersiz mi? hayat tarzlarımız uymuyormuş ilerde boşanmaktan korkmuş güven bundan daha önemli deil mi.. kız çok mu düzeldi acaba yani ders mi aldı yaptıklarından bilemiorum tabi herşeyi allah daha ii bilir ama burda bi gariplik var sanki mutluluk onların ilişkisine yakışmıo gibi gelio bana.. çok başınızı şişirdim ama içimde tutamıorum:(

Off canımm ya içimi parçalıyorsun amaa :5: Sen her şeyin en güzeline en iyisine layıksın. Rabbim büyük, bunları görüyor.. Senin de sınavın buymuş işte.. :26:

gözlerim dolarak okudum inan..
hep dürüstlük dürüstlük diyoruz mükafatı bu mu olmalıydı.. küstah herif deniz konusunu kabul etsen he diyecekmiş bi de lütfeder gibi..:47:
bi arkadaşım da yeni biriyle tanışmıştı çocuk buna herşeyini sorup anlattırmıştı en başta. didik didik etmişti sonuç ayrılık. erkekler bunu fazla deşiyorlar ama kendilerinin geçmişinde ne var kimbilir. kimbilir kim ne kadar dürüst kim ne kadar karşısındakine saygılı gerçekten.
kıssadan hisse yeni bir yola çıkarken geçmişin mümkün olduğunca açılmamasından yanayım.. sonuçta iki insan birbirine gelmişse aklında maziye dair hiç bir meyil kalmadan gelmeli tamamen ilişkisine odaklanıp karşısındakinin haklarını ve beklentilerini gözetmeli...

bence de ztn ben hep o fikirdeydim ve kendisine hiç sormadım çünkü umrumda deildi ama o evleneceğim kızın herşeyini bilmek istiorum masalıyla beni ikna etti ben de ona güven aşılamak için heralde hiç aksi bişe düşünmeden anlattım ama geçmiştekileri sanki ilişkinin içinde yapmışım gibi uzattığı zamanlar oldu.. ben iyi olmama kimseye güvenmeme kimseyi çok sevmeme kararları aldım ztn kimseye de güvenim kalmadı ilerde mutlu olacağıma da inanmıorum çünkü onu unutamicam.. ben onu zorlamadım ama o zorla girdi hayatıma aşkına sahip çıkıp ona gidememiş bi erkek bana mı sahip çıkacaktı .. ama işte sevmeme engel olmuo tıpkı onun o kızı sevmesi gibi..

Canım çok üzüldüm sana :(
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Birinin hakkına böyle girilir mi ? Hiç mi Allah korkusu yokmuş.
Benim de erkek arkadaşımla deniz sorunumuz vardı resti çektim 4.5 ay ayrı kaldık herşeyin kabul diye geri döndü yalvar yakar.
Böyle dini herşeye karışırıp ama ona uygun yaşamayanlardan Allah bizi korusun.
İnşallah bir an önce herşeyi atlatırsın. Rabbim sana o gücü versin.

Aldatan daha mı kıymetli oluyor ben anlamıyorum.
İnşallah bundan sonra değer hiç görmez.

Benim de erkek arkadaşımla deniz sorunumuz vardı resti çektim 4.5 ay ayrı kaldık herşeyin kabul diye geri döndü yalvar yakar.

evt ben de hakkıma girdiğini düşünüorum kendisine de söledim ztn o da hiç bunun hesabını veremicem hem bu dünyada hem öbür dünyada dedi ama gayet güzel bi şekilde o sınavdan sonra kıza açılma düşüncelerini kuruo kafasında bu kadar umrunda deilim bence.. bana göre bu adam bana şunu deseydi " senle birlikte olursak ilerde mutsuz oluruz yeni bi hayat kuralım kendimize yeni insanlarla" deseydi eğer gerçekten gözümde sıfırlanmış değeri artardı ama onu seviorum ona duygularımı açıcam diince gerçekten midem bulandı. bazen de şunu düşünmüo deilim, o bana gelirken samimiydi onu geride bırakmak istedi ztn yeni bi hayat düşledi bnmle ama şimdi onu sevdiğini anladı ben vesile oldum belki de , şimdi ben onu seviosun die onu suçlayamam ki ne yazık ki.. ama herşeye rağmen yani evt onu sevdiğini anlayabilirsin ama neden benimle bu kadar erken ciddileştin neden ailenle tanıştırdın karıcığım dedin yani nie bnmle oynadın die soruorum..biraz daha akıllı olup inanmamalıydım bnm de hatam bu..hatta hala onu suçlayamam diecek kadar da ii niyetliyim..

bi de biliomusun ben de biraz düşünsün ayrı kaldığımız dönemde die düşünmüştüm bu deniz konusunda sonra beni gerçekten seviosa ki ben böle olduğuna inanıodum senin erkek arkadaşın gibi geri döner çünkü bunlar sorun edilecek şeyler deil die düşünüodum.. ama konu bambaşkaymış ztn beni sevmiomuş ki..onu öle seviomuş ki güvenmese bile gidebilio yani..

Son düzenleme:
sanki içime buz gibi bir bıçak sokup çevirdin.
onun köpek yüzü gülmez inşallah.

okudukça deli oluyorum
hepsini boğasım geliyo , bu yaptıkları tamamen kul hakkı
bunun hesabını nasıl verecekler merak ediyorum
doyumsuzlar ve asla mutlu olamayacaklar :47:

Back
X