o kadar alışmışsınki onunla beraber olmaya...ister istemez hayatınızı birlikte yaşamaya... muhtemelen kararları birlikte alıyordunuz.... sürekli iletişimde birbirinizin ne yaptığını nerde olduğunu kısacası herşeyinizi biliyordunuz... kolay değil tabi yıllarınızı vermişsiniz... bu arada neden ayrıldığınızı yazarsanız farklı yorumlarda olabilir....Merhaba arkadaşlar
1-2 ay önce sözlümden ayrıldım ve bu süreçte çok geri dönmek istedi, ben de kendisine geri dönüşü olmadığını anlatmaya çalıştım. Zaten ailem de hiçbir şekilde artık onunla olmamı istemiyor. Yani bu işin bir oluru kalmadı. Ancak ben hiç bitmiş gibi hissedemiyorum. Sanki o hep hayatımdaymış, şuan görüşemiyormuşuz da bir süre sonra her şey eskisi gibi olacakmış gibi hissediyorum. Böyle hissetmekten hiç memnun değilim. Neden böyle? İlişkim 4 4,5 yıl sürmüştü bu yüzden mi acaba? Bir fikir verin lütfen.
Aslında önceki konularımdan az çoko kadar alışmışsınki onunla beraber olmaya...ister istemez hayatınızı birlikte yaşamaya... muhtemelen kararları birlikte alıyordunuz.... sürekli iletişimde birbirinizin ne yaptığını nerde olduğunu kısacası herşeyinizi biliyordunuz... kolay değil tabi yıllarınızı vermişsiniz... bu arada neden ayrıldığınızı yazarsanız farklı yorumlarda olabilir....
Bu işin bir daha oluru kalmadı. Yani benim tekrar onla olmam ailemi silmem demek olur ki bu benim yapacağım bir şey değil.uzun sureli ilişkilerin ayrılıklarında bu tur hısler cok dogal bır sure sonra baglı olunuyor onunla yasamaya alıstıgınız ıcın ayrılınca da o sekılde devam ediyor hıssı olusuyor hatta hayatınıza yenı bırı grdgnde bıle sankı ewkı erkek arkadasınızmıs gbı ılıskıye devam edıyorsunuz bır sure sonra anlıyorsunuz bunu tabı bloflu bur ayrılık degılse bu yanı kafanızda nasılsa barısıcaz dusuncesı varsa bu hıs otomatıkman bılıncaltınıza yerlesır bence sız bır bunu dusunun gercekten onsuz mu devam etmek ıstıyorsunuz yoksa bu kendınıze bıle oynadıgınız bır blof mu ?
İnş geçerZamanla geçer bu durum.
Dediğiniz doğru olabilir bugüne kadar daha önce de ayrılık yaşadık ve barıştık. Hatta biri de çok ciddi bir ayrılıktı ama affetmiştim. Acaba kendimden mi korkuyorum ya yine affedersem diye. Aklım affetmeyeceğimi biliyor ama bilinçaltım sanırım bu korkuyu yaşıyor.Normal bence bu hislerin. Hele ki ilişkiniz süresince, kısa veya uzun bi ayrılık yasadiysaniz ki tekrar birleşmiş olmanız lazim, aklin bi oyun oynuyor, o zamanki halleri hatirlayip sana oyun oynuyor olabilir.
Ama hic ayrılmamış olsaniz bile, tamamen bittigini " tam olarak" kabullenmek için biraz daha zaman lazim bence.
Ve bi tavsiye, eğer ki hic bi şekilde geri dönüşü yoksa bu yolun, hic arkana bakma bence. İletişimi tamamen kes.
Hımmmm anladım ama şunu bilki eğer böyle durumlar vardıysa mükemmel bir karar almışsın... geçecek merak etme... ama biraz acı olacak bilinçli ol ve ne kadar rahat atlatırım onların yolunu ara.... hakkında hayırlısı olsun canım...Aslında önceki konularımdan az çok
anlaşılır. Tam düğün olacak derken bir erteleme isteği, bir umursamazlık oluştu onda. Hatta siparişini verdiğim gelinliği bile yok iptal et falan demeye bir sürü saçmalık yapmaya başladı. Ben de bitirdim. Böyle kısaca yazdım ama çok üzüldüğüm bir dönemdi.
Tam tahmin ettiğim gibi durum o zaman, çünkü ben de benzer şeyleri yaşamıştim.Dediğiniz doğru olabilir bugüne kadar daha önce de ayrılık yaşadık ve barıştık. Hatta biri de çok ciddi bir ayrılıktı ama affetmiştim. Acaba kendimden mi korkuyorum ya yine affedersem diye. Aklım affetmeyeceğimi biliyor ama bilinçaltım sanırım bu korkuyu yaşıyor.
Teşekkürler iyi gecelerTam tahmin ettiğim gibi durum o zaman, çünkü ben de benzer şeyleri yaşamıştim.
Korkun da çok normal.kendini skma bu şekilde dusundugun, hissettiğin için.
Ayrıca olmuyorsa olmuyordur emin ol. Zorlamak her turlu zarar. Kaç yıllık ilişkiyi kesip attığına göre bi şeyler olmamış belli.
Umarım hayırlısı olur hakkında.
İyi geceler..
Teşekkür ederim daha neler neler var da kahretsin ki ben çok sevdimHımmmm anladım ama şunu bilki eğer böyle durumlar vardıysa mükemmel bir karar almışsın... geçecek merak etme... ama biraz acı olacak bilinçli ol ve ne kadar rahat atlatırım onların yolunu ara.... hakkında hayırlısı olsun canım...
aile herseydir aileni karsına al asla dıyemem ama bır daha kımseyı oyle sevemeyecek olabılırsın sırf aılen öyle ıstemıyor dıye kendınce dogru ınsanı bıranda sılıp atma gecerlı sebeplerın varsa elbette bırsey dıyemem ama savasmadan ask kazanılmaz benceBu işin bir daha oluru kalmadı. Yani benim tekrar onla olmam ailemi silmem demek olur ki bu benim yapacağım bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?