Bu hislerim normal mi?

uzun süreli bir ilişkinin ardından böyle hissetmen normal. Oluru kalmadı demişsin,aşılmaz şeyler mi yaşadınız? Hayat bu belli olmaz.

çok uzun sürmüş ilişkiniz. bağlanmışsınız haliyle. daha çok geçmemiş ayrılığın üzerinden. geçer zamanla. düşünmemeye başka şeylere odaklanmaya çalışın.

Zaten bugüne kadar ailem hep bana destek oldu. Sen seviyosan istiyosan biz de isteriz dediler ama artık onların da sabrı kalmadı. Bana en başından beri saygı duydukları için şimdi bir bildikleri vardır diyorum ben de.

Ben de bunu acı bir tecrübeyle yaşadım çol sevdim ama çok sevmek her şeyi aşmaya yetmiyormuş

İletişim halinde olmaya devam edersen, o his geçmez. Tüm iletişimini kesip, onu görebileceğin her yerden engellersen, zamanla yabancılaşacaktır..
Zaten iletişimde bulunmuyorum ve hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok görmesem de akıldan kolay çıkmıyor ne yazık ki

uzun süreli bir ilişkinin ardından böyle hissetmen normal. Oluru kalmadı demişsin,aşılmaz şeyler mi yaşadınız? Hayat bu belli olmaz.
Belki tek tek değil ama bir araya gelince bunca zaman aşılamaz diyebiliriz çünkü insanlar ne kadar aynı şeyleri yapmayacağım dese de huy değişmiyor

bu anlatdiklarin bi tadigimin basindaki sorun sozlulerdi bi kac ay sonra nisan olacakdi kiz oglana tavir yapip ya beni dinleyeceksin yada ayrilirim diyince oglan resti cekdi ama kiz berbat halde kendini birakdi benim dusuncem belkide bi bahanedir cunku Rabbim bizim tasiyamiycamiz yuku vermez ve de bizim alin yazimiz olan kisiyi illaki karsimiza getirir kismet dedikleri bunun gibi bisey olmasi gerek. 4 5 yildir surmus benim tanismam da okadar surdu evlendik cunku esim icin ben aliskanlik gibiydim benim icinde o oyleydi sonradan durumlar cok degisdi bilemiyorum bence sen uzulmemeye calis ve biraz sessiz biyerde kal kafandakileri kendine anlat tartis belki biraz rahatlarsin ben kendimi boyle yapmaya baya alisdirdim bazen rahatlatiyo gibi hic kimse kimseyi anlayamaz senin icinide bilemem Allah yardimcin olsun..

böyle davranmasının nedeni neymiş peki

alışkanlık işte...
bi süre devam eder sonra kendiliğinden geçer bu durum merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…