bu huyumdan ben de eşim de rahatsızız

çok konuşan ve her konuda bır bılgısı olan bırı olarak,çok okuyp çok gezınce insan bir sürü şey biriktiriyor,susmanında güzel yanları var,bence hiçççç şıkayet etmeyın sorun değil,mesele ben işyerımde akşama kadar tel hariç kımseyle konuşmuyıorum,tlde sadece iş konuşuyorum,özel hayatımda böle biriyim,konuşan,zaten iş hayatında çok konuşulmaması daha hayırlı,bınadada öle,ama alışveriş yaptığım esnafla kankiyim,çok iyi karşılanırım,kasabım yağmur yağıyor çıkma,sana şemsiye getirisn çocuklar der,fırınım,uzun zamandır nerdeydın dıye sorar,su aldığım yer yıne öle,terzim asla bırakmaz laflamadan,bal aldığım yer,ıkı kelam etmeen balımı tartmaz bıle,peynırcım desen benı en arkaday atar,iki sohbet için,dostlar sağolsun,ama iş hayatı öle dğeil canım benım,
Ya iste bizim isyeri goturmuyor mesafeyi.Micmiclar.Brn mesafeli olunca dislaniyorum.Slm bile vermiyor ,yuzume bakmiyor saygi duymuyor birkismi.Cogunun umrunda degilim.Hep bu mesafeli olmaktan..Is arkadasla mic mic olmak ters geliyor bana.Ya o isigi goremiyorum sonucta.Buna ragmen mic mic olmak bana zul geliyor yaa..Ya saygi duysunlar kendimi kotu hissettirmesinler bana; mesafeli olsam da..Cok mu zor bu..Hem ozaman ben de kaynasirim belki...Illa kendileri gibi micmic istiyorlar saygi duymak icin....Ay bu dert beni oldurecek ..

öncelikle büyüklerin yanında konuşma korkunuzu yenmeniz lazım, bunun için komşu teyzelerle hoş beş bence bire bir gelir size. samimi muhabbetler ilk etapta çekingenliğinizi atmanıza faydalı olur diye düşünüyorum. büyüklerin yanında daha rahat hissetmeye başladıktan sonra kim olsa konuşursunuz.

eşinizi çok iyi anlıyorum cunku benım eşimde yeni yada çok sık görüşmediği bir ortam olursa saatlercede otursak ağzını açmaz
millet yıkılır gulmekten tebessum bile etmediği zaman olmuştur.
yeni bir siteye taşındık bizim bina tamamen dr ve ben sadece ben konuşacagım için bir araya gelemiyorum bile çünkü konuşmaktan yoruluyorum eşimin yerine bile konuştugum oluyor bazen ,

1,5 yıl oldu hiç kimsenın ne evine gittik nede gelen oldu bundan önce ki evde de aynı sorun oldugu için insanları evime çağıramıyorum bile çunku kocalarıylada ben sohbet ediyorum , ve benımkı kesinlikle kabul etmıyor ne yazıkkı

eşinizi çok iyi anlıyorum cunku benım eşimde yeni yada çok sık görüşmediği bir ortam olursa saatlercede otursak ağzını açmaz
millet yıkılır gulmekten tebessum bile etmediği zaman olmuştur.
yeni bir siteye taşındık bizim bina tamamen dr ve ben sadece ben konuşacagım için bir araya gelemiyorum bile çünkü konuşmaktan yoruluyorum eşimin yerine bile konuştugum oluyor bazen ,

1,5 yıl oldu hiç kimsenın ne evine gittik nede gelen oldu bundan önce ki evde de aynı sorun oldugu için insanları evime çağıramıyorum bile çunku kocalarıylada ben sohbet ediyorum , ve benımkı kesinlikle kabul etmıyor ne yazıkkı
ay çok şekersın

Back
X