Sizi seçmiş ve sizle evlenmiş.Çok isteseydi ailesini dinlemez eski sevgilisi ile evlenirdi.
Bunları kurup kurup ne kendi huzurunuzu ne de eşinizin huzurunu kaçırın.:umursamaz:
kızlar hem kendimi bunaltıyorum hem eşimi..eşimin ewlenmeden önce bi sürü kız arkadaşı olmuş ama ben sadece sonuncuyu kafama takıyorum ve eşim her ne kadar benim için hiç bi önemi yok desede ona inanamıyorum 1 senedir beraberiz ve 7 aydır ewliyiz gerçi 12 sene öncesinden tanışıyoruz yani ilk aşkım ben de onun için öyleyim ama o zaman çocuktuk ve geçen seneye kadar yani yaklaşık 11 sene boyunca hiç görüşmemiştik ve geçen sene eylülde bi şans yeniden karşılaştık ve hemen ewlenmeye karar verdik dahası o çok ısrar etti ve şimdi ewliyiz işte ama benle tekrar başlamadan 3 ay önce ayrılmış kız arkadaşından ve kız arkadaşı ailesinin istemediği biriymiş ama biz ewlenirken çok sewindiler ama benim beynimi kurcalayan acaba ailesi onu istemiyo diye mi ayrıldı ondan yoksa o dewam etmek ister miydi? yani kendi isteğiyle ayrıldığını söylüyo ama.. ve 7 aydır bi şekilde eskisinin muhabbettini açıyorum geçen ismini bildiğim için facebooktan resmini buldum bi şekilde eşimin görmesini de sağladım ve bana kızdı sebepse hem kendimi üzüyomuşum hem de benim üzülmem onu üzüyomuş.. ve gerçekten bu takıntı beni mahvediyo kendime güwenim mi yok.. ve kıskanç da diilimdir yani normal kız arkadaşları falan olsun sorun değil eşime karşı güwen sorunum yok yani sadece bi başkasının benden daha çok sewilme ihtimalini kaldıramıyorum geçmişte bile olsa..
7 aydır geçmeyen birşey takıntıya dönüşmüşse profesyonel yardım almanı tavsiye ederim arkadaşım çünkü normal bir insanın tepkilerini vermiyorsun..
başka problemin de yok kendine evliliği zehir ediyorsun..
şöyle de bir tabir var affınıza sığınarak diyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?