bu huyumdan nasıl vazgeçebilirim??!

Vendetta

...............
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
255
4
318
kızlar hem kendimi bunaltıyorum hem eşimi..eşimin ewlenmeden önce bi sürü kız arkadaşı olmuş ama ben sadece sonuncuyu kafama takıyorum ve eşim her ne kadar benim için hiç bi önemi yok desede ona inanamıyorum 1 senedir beraberiz ve 7 aydır ewliyiz gerçi 12 sene öncesinden tanışıyoruz yani ilk aşkım ben de onun için öyleyim ama o zaman çocuktuk ve geçen seneye kadar yani yaklaşık 11 sene boyunca hiç görüşmemiştik ve geçen sene eylülde bi şans yeniden karşılaştık ve hemen ewlenmeye karar verdik dahası o çok ısrar etti ve şimdi ewliyiz işte ama benle tekrar başlamadan 3 ay önce ayrılmış kız arkadaşından ve kız arkadaşı ailesinin istemediği biriymiş ama biz ewlenirken çok sewindiler ama benim beynimi kurcalayan acaba ailesi onu istemiyo diye mi ayrıldı ondan yoksa o dewam etmek ister miydi? yani kendi isteğiyle ayrıldığını söylüyo ama.. ve 7 aydır bi şekilde eskisinin muhabbettini açıyorum geçen ismini bildiğim için facebooktan resmini buldum bi şekilde eşimin görmesini de sağladım ve bana kızdı sebepse hem kendimi üzüyomuşum hem de benim üzülmem onu üzüyomuş.. ve gerçekten bu takıntı beni mahvediyo kendime güwenim mi yok.. ve kıskanç da diilimdir yani normal kız arkadaşları falan olsun sorun değil eşime karşı güwen sorunum yok yani sadece bi başkasının benden daha çok sewilme ihtimalini kaldıramıyorum geçmişte bile olsa..

Sizi seçmiş ve sizle evlenmiş.Çok isteseydi ailesini dinlemez eski sevgilisi ile evlenirdi.
Bunları kurup kurup ne kendi huzurunuzu ne de eşinizin huzurunu kaçırın.:umursamaz:

Sizi seçmiş ve sizle evlenmiş.Çok isteseydi ailesini dinlemez eski sevgilisi ile evlenirdi.
Bunları kurup kurup ne kendi huzurunuzu ne de eşinizin huzurunu kaçırın.:umursamaz:

çok teşekkür ederim tatlım ya eşim de sürekli bunu söylüyo ama çok garip bi durum kendime engel olamıyorum..

bence çok yanlış yapıyorsun canım adamın aklında yoksa bile kızı aklına sokacaksın...
senin onu kıskandığını ve kızda kıskanılacak bişiyin olduğunu düşünmesine yol açacaksın ve de kocanı ona yönelteceksin.. yaptığın yanlış çocukluk yapma bence kendine gel.. boşuna cicim aylarını mahvediyorsun.. eski konuları tekrar tekrar açıp adamın aklına o kızla geçirdiği eski günlerini hatırlatma benden sana tavsiye..

bende erkek arkadasımın eski kız arkadasını buldum facebookdan senin yaptıgına benzer seyler yaptım ki cok buyuk bi sacmalık :gitme: aramız bozuldu :sinifsinif:

insan gecmişinde de biri olsa kabullenemiyor acaba hala aklında vs sorular kafasını kurcalıyor ama sonuc insan kendini ve karsıdakini uzmus oluyor ve takıntı haline geliyor
senle evlenmiş seni seviyor bunu unutmamalısın

ben de sadeceaşka katılıyorum,aklında yoksa bile zorla hatırlatacaksın.bırak geçmiş geçmişte kalsın,sen söyledikçe belki geçen güzel günleri hatırlayıp özlem duyacak.bırak gitsin eşini de bunaltma

bence evliliginizin en guzel aylarini araniza o kizi sokarak mahvediyorsunuz.
esiniz anlattgina bin pisman olur bu sekilde. yapmayin etmeyin. biraz zaman gecsin adini bile unutur kizin.
neticede sizi sevmis sizinle evlenmis. her gece sizinle uyuyor sizinle uyaniyor.
ikinize de yuvanizi zehir etmeyin..
gecmis gecmiste kalsin birakin gecmisi gelecege tasimayin.
geleceginde siz olun birakin gecmisini..
amiyane tabirle: herif artik senin kurcalama otesini berisini :))

bencede eşin senle evlendiğine göre sizi seviyor öncesinde zaten bir ilişkiniz var ilk aşkım diyorsunuz neden evlilğininizin güzel günlerini böyle yaparak geçiriyorsunuz böyle şeylerle uğraşırsanız eşinizin aklında yoksada sokarsınız bunu düşünün öyle davranın :enbuyukkk:

aynı hatayı bende yapmıştım ama bu çok saçma bi kıskançlık insanın içi içini yiyo hazmedemiyo..ama anlamsız çünkü onlar yaşanırken sen yoktun onun hayatında!!sen olsaydın zaten yaşanmazdı herhalde onlar ama yoktun..simdi onun hayatında olmadığın zamanları düşünceğine bu anın tadını çıkar böyle yaptıkça ondan da soğursun iyice..ve şükür et ki suanda senden oncesi için hayıflanıyosun ya sonrası olsaydı ya senden sonra başka kadınlar kızlar olsaydı bu acıyı dusun ve suan ne kakadr anlamsız bi acı çektiğini anla canım..Allah yüreğini aklını hep ferah tutsun..

valla adamın aklına sokma eski sevgilisini sürekli gündeme getirerek. Unutan insana hatırlatacaksın :/

ya bende geçen yaptığım saçmalığa kızıyorum resmini falan bulup niye ortaya çıkarmaya çalışıyosam aklında yoksa bile ben zorla getiriyorum ama bahsetmesem bile hep aklımda güsel bi hatun da diil ama :)) bu arada çok teşekkür ederim hepinize neden daha önce buraya yazmamışım ki rahatladım doğrusu...

geçmişi neden kurcalıyorsunuzki.....bırakın şimdiyi yaşayın.hepimizin eşlerinin bizden önceleri var.önemli olan şimdi yanında bizim olmamız.hem eşinede hatırlatıp kulağına kar suyu kaçırma.eskiyi bırak geleceğe bak

7 aydır evlisiniz, 7 ayınız nasıl bu endişeyle geçti :sinifsinif:

eşiniz geçmişi arkasında bırakıp sizinle evlenmiş zaten, siz de öyle yapın a.s.

doğru haklısınız arkadaşlar zorla ben getiriyorum aklına belki de.. hem ondan önce benimde ilişkilerim oldu ama o bunlardan hiç bahsetmiyo ben de susup oturmalıyım...

Yavaş yavaş erkeklere hak vermeye başlıyorum.
Hem kendi huzurunuzu hem de eşinizin huzurunu durup dururken neden kaçırırsınız anlamam.
Bence bu olayı bırakın yoksa adamın aklına eski sevgilisini düşüreceksiniz, ondan sonra dizlerinize vurur durursunuz.

eski sevgilisini vazgecemeyecek kadar sevseydi zaten bırakmazdı..ailesini bi sekilde ikna eder evlenirdi..demekki sevgisi sağlam değilmiş eski sevgilisine karşı..

birbirinizi seçmişsiniz evlenmişsiniz canım.onu unutamamıs olsa seninle neden evlensinki..bence rahat ol.ne eşini nede kendini bunaltıp üzme:teselli:

Bazı kadınlar eşine kızdığında eski sevgilisine kızar ve şöyle der:
'Beni gerçekten sevseydi, benimle evlendirdi,şu an yanımda olurdu..Gitti o kadınla evlendi.Demek ki sevmiyormuş..'
Amma ve lakin konu eş olunca 'Acaba onu düşünüyor mu?, Acaba görse konuşur mu?' ..
Bugün televizyonda sel felaketinden ölen insanlar vardı..Tam da iftar zamanı lokmalar düğümlendi boğazımda.Ağabeyimin beyninde tümör çıktı, 2 ay önce ameliyat oldu gözleri görmüyor..Ramazandan iki gün önce böbreklerimde iltihap çıktı anlatılmaz sancılar çektim, kum döktüm..Allah'ım şükürler olsun diyebiliyorum her gün..Yani bazen hemcinslerimin derdi yok saçmasapan dertler üretiyor diye düşünüyorum..

Size ne benim sorunlarımdan, size ne başka üyenin sorunlarından..Haklısınız..Sizin sorunuz apayrı, yanıt vermek vermemek bana kalmış..Konuyu bulandırıyor da olabilirim..Ama bu tarz konular 30000 defa açıldıysa 3 mesajım anca vardır..
..
Güzel arkadaşım, hayat çok güzel, her nefes aldığın an..Hele ki ne güzel sevdiğin insanla evlenmişsin..Ne gerek var hayatı birbirinize zehir etmeye..Allah sağlığınızı ağız tadınızı bozmasın..Eski sevgililer unutulmasa adı 'Eski sevgili' olmazdı..
Saygılar..

7 aydır geçmeyen birşey takıntıya dönüşmüşse profesyonel yardım almanı tavsiye ederim arkadaşım çünkü normal bir insanın tepkilerini vermiyorsun..

başka problemin de yok kendine evliliği zehir ediyorsun..

şöyle de bir tabir var affınıza sığınarak diyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun"

bunu düşünmüo diilim çünkü bundan önceki ilişkilerimde de hep erkek arkadaşlarımın geçmişinde önemli olan bi kız varsa onu takıntı haline getirirdim ama diğerleri umrumda olmazdı ve dediğim gibi kıskançlık olayım yok yani normal kız arkadaşlarını falan önemsemezdim bunun altında sanırım hepsi için en önemli ve unutulmaz olan tek kız olma isteği yatıyo.. bencillik mi bu ne bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…