bu huyumdan nasıl vazgeçebilirim??!

En güzeli böyle şeyleri hiç düşünmemek,
Yani demek istediğim bende geçmişe fazlasıyla takarım..

Ama anladım ki boş. şu dakikayı bir daha yaşayamayacağm
Ne diye yaşadıklarıma takılayım..
Geçmiş geçmiştir,Geçtiği gün bitmiştir derler..

adamın aklına zorla sokuyorsun resmen ...........

bu şekilde devam edersen derdin başka olacak....

bence kendini hiç yıpatma canım
eşin seni seçmiş
geçmişte yaşanmış bitmiş
sana karşı da iyiyse
hiç bunları açık huzurunu bozma canım
.

Geçmişi kurcalamak sadece canınızı sıkar moralinizi bozar...
Ve burda ister istemez evliliğine yansır...
Durup dururken eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorsun...

eminim bunları elinizde olmadan yapıyorsunuzdur ama kendinizi frenleyin lütfen.

eşiniz o bayanı çok istiyor olsaydı ne ailesini dinlerdi ne de başkasını. sonuçta soyadını verdiği insan sizseniz eski defterleri açıp da eşinizin aklına eski günleri getirmeyin... adamın aklına zorla zorla eski aşkını sokmayın. size eşinizle birlikte mutlu bir ömür dilerim...

geçmişi kurcalaman seni eşinden eşini de senden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz şu koşullar altında
bence takınıtn konuusun da iyi düşün seni yönetmesine izin verme

geçmişi kurcalamak seni bunaltmaktan başka eline birşey geçirmez
zamanla tartışmalarla eşinlede soğumalar başlayacak olan ilişkine olcak..

suan esınızın yanında kım var sız..
sız onunlasınız sızınle bırlıkde sızı sevdıgnı soyluyo
gecmısı boş verın..
bu sekılde yaparak esınızı o arkadasına ıtebılırsınız..
takıntılıgnız yuvanıza zarar verebılır..

bencede bunu kafanıza takmayın. sonuçta eşiniz onunla değil sizinle evli
eğer hala ona karşı bişeyler hisediyo olsaydı sizin yanınızda olmazdı.
üstelik siz bu kadar kafasına soktukca sizi alttan almaz kavga çıkarırdı..
diye düşünüyorum

Yanlış yapıyosun cnm ama. Bu konuda bişey mi hisediyosun anlamadım. Şu anda onunla mı görüşüyor ki eşin. Sanmıyorum bitmiş gitmiş.Onu senden cok sevseydi onla evlenirdi die düşünüyorum. Ama senle evlenmiş. Kafanı başka şeylere ver, bu saçmalıklarla meşgul olma. Başka şeylerle ugraşmaya çalış kendini oyalayacak.

yok tatlım hiç bi açığını yakalamadım, sırf ben rahat edeyim diye kaç yıllık telefonunu değiştirdi, iş için kullandığı msn adresini de değiştirdi yani görüştüklerini sanmıyorum hiç ama ben rahat duramıyorum işte iğrençbi duygu kendime yapıyorum yani saçmalık işte..

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ya gerçekten böyle olunca biraz da olsa rahatlayıp kendimi frenliyebiliyorum 2gündür, aklıma getirmiyorum pek eskisi gibi hepinize çok teşekkür ediyorum..

Takma tabi ya ortada bence bişey yok cnm. Bak telini de değiştirmiş, görüşmüyor, senle evlenmiş, allaha şükür mutlusunuz. Huzurunu kacırma tatlım. Başka şeylerle ugras, bu ara boşsan aklına geliyordur.bırak yani aklına getirme çağırmayalım kötu şeyleri.

bence sacma bir erkek eger birini cok isterse onun önünde aile deil hiçkimse duramaz canım seni istemiş demekki gercekten seni istemişki o hayatı seninle yasamaya layık görmüş cunku hiçbir erkek salak deildir hayatını istemedigi sevemeyecegi biriyle karartsın onların sandıgından ince hesapları var emin ol bencede sen böle selere kafanı yordukca üzülürsün oda üzülür ve sorun yasarsınız kurcalama ve sakın unutma gecmişi bi erkegin önüne sürekli sürersen onu gecmişe yollarsın ve aklında olmadıgı halde yanlısa sürüklersin

böyle devam edersen kendi kendinii yer bititrisin...düşünme bence.onu isteseydi her zorluga karşı sevgisinin peşine düşerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…