Bence dans kursuna falan yazılın hem özgüveniniz gelir hem rahatlarsınız, bende daha nişan bile yapmadım ama kınada küp kırma şeysini yaparken utancam diye düşünüyorumDüğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
evet herkes izlicek ustune salonda cekiyo ne yapicaz bizBence dans kursuna falan yazılın hem özgüveniniz gelir hem rahatlarsınız, bende daha nişan bile yapmadım ama kınada küp kırma şeysini yaparken utancam diye düşünüyorum
Ayna karşısında oyna sonra kızlarla bir gece düzenle aç müziği alıştırma yap. zaten kabarık gelinlikte ayaklar görünmüyor yanına da bilenler geçsin yüzün gulumsesin kollarını oynat yeter .Düğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
evet bos zamanlarimda yapiyorum fakat bir suru halay çeşidi roman havası oynayanlar varAkışına bırak. Evde aç youtube dan izle biraz
evet ayaklar gozukmicegi icin icim rahat biraz ama yuzumde ki mimikleri nasil ayarlicam onu bilmiyorum....Ayna karşısında oyna sonra kızlarla bir gece düzenle aç müziği alıştırma yap. zaten kabarık gelinlikte ayaklar görünmüyor yanına da bilenler geçsin yüzün gulumsesin kollarını oynat yeter .
O spontane oluyor ya düşünsene sevdiğin adamla karsiliklisin hayalini kurduğun gün gelmiş. Zaten 32 diş sırıtıyorsunevet ayaklar gozukmicegi icin icim rahat biraz ama yuzumde ki mimikleri nasil ayarlicam onu bilmiyorum....
evet su an bile dusununce heyecan basiyo iste o gun birbirimize bakip deli gibi guleriz herhaldeO spontane oluyor ya düşünsene sevdiğin adamla karsiliklisin hayalini kurduğun gün gelmiş. Zaten 32 diş sırıtıyorsuno ne dedi bu babama söyler mi derdi yok oh mis
tam aksine ben de isteyip yapamayanlardanim onceden aman diyodum ama simdi ciddiye almaya basladimDüğünüm yok ama şimdiden ben de bu dertten müzdaribim çünkü dans etmeyi aslaaa sevmeemmm oynayamamak değil yani sevmemek cidden nefret ediyorum. İleride evlenirsem canım kocamla romantik bir şarkı da romantik bir dans yapar bırakırım halay malay çekemem
hahahaha baya takmis o zaman oyle olunca da sıkılie arkaya doner oynaya oynaya giderim herhaldeDans kursuna da gitseniz Düğünde kasilip kalıyorsunuz bir yerde. Salın akışına bırakın o kalabalıkta gelin damat ortalarda oluyor kimse görmüyor bile. Çocuk da olacaksa Düğünde zaten gelinliğe basıp duruyor rahat hareket edemiyorsunuzbizim Düğünde bana bir çocuk musallat olmustu, çocukları da hiç kıramam akşam boyu o kızla oynamak zorunda kaldım hahaha sanki onunla evleniyorum
Eğer istiyorsan diğer arkadaşların da dediği gibi bi dans kursuna gidebilirsin düğün öncesi dans kursu verenler oluyor ama eğer gitme şansın yok ise evde bile video izleyerek kendini bu konuda aşılayabilirsin. O gün senin en mutlu günün olacak gerekirse bilmeden dans et kız ne olacakkkkk kime neeee sen eğlencene bak 1 2 konuşurlar unuturlar en kötütam aksine ben de isteyip yapamayanlardanim onceden aman diyodum ama simdi ciddiye almaya basladim
vaktim yok calisiyorum ustune ya yanima birkaç bilir kisiyi buldum mu cozerim gibi geliyo kafamda kurup kurup duruyorum gereksizceEğer istiyorsan diğer arkadaşların da dediği gibi bi dans kursuna gidebilirsin düğün öncesi dans kursu verenler oluyor ama eğer gitme şansın yok ise evde bile video izleyerek kendini bu konuda aşılayabilirsin. O gün senin en mutlu günün olacak gerekirse bilmeden dans et kız ne olacakkkkk kime neeee sen eğlencene bak 1 2 konuşurlar unuturlar en kötü
Onlarla önden çalışma yapın dans kursu alın. Kına grubu çok iyi oynuyor size de öğretsinler o kadar para vereceksiniz sonuçta:)hahahaha baya takmis o zaman oyle olunca da sıkılie arkaya doner oynaya oynaya giderim herhaldedugunde tamam da kinayi napicaz bacim organizasyon kizlari evirip ceviricek nereye kacayim
Oynarken bı yerden sonra ben napiyorum hissi geliyor ya o el kol yoruluyor rutine bağlıyorsun falanBence kendinizi zorlamayın ya, ne kadar oluyorsa artık. Bir de linç yemek istemem ama oynamak bana çok komik geliyorVe ben olsam gelin oynamayı bilmiyor diye düşünmem, "demek ki çok elit" derim
Onlar gelini ortada donderip duruyor zten sen sadece etrafa gülümseme bı sağa bı sola derken bı bakiyorsun kına bitmişhahahaha baya takmis o zaman oyle olunca da sıkılie arkaya doner oynaya oynaya giderim herhaldedugunde tamam da kinayi napicaz bacim organizasyon kizlari evirip ceviricek nereye kacayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?