evet ben de olsam oyle derim de iste teyze bakislarindan kurtulamiyorumBence kendinizi zorlamayın ya, ne kadar oluyorsa artık. Bir de linç yemek istemem ama oynamak bana çok komik geliyorVe ben olsam gelin oynamayı bilmiyor diye düşünmem, "demek ki çok elit" derim
hahahhahaha bir sen bir o tarlatan anlar halindenOnlar gelini ortada donderip duruyor zten sen sadece etrafa gülümseme bı sağa bı sola derken bı bakiyorsun kına bitmişbenim kıyafetimi cekistirip durdukları için hiç bişey anlamamıştım tarlatan altıma kaçıp durmuştu
Ne güzel derdin var. Derdini bile sev olur mu?Düğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
Biz kursa gittik esimle dügun icin vals ce zeybek ogrendik..oynama da gosterdi esime hatta. Düğun çok keyifli gecti tavsiye ederimDüğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
İçinden gelmiyorsa oynama.Yada kendine uygun müzikler seç.Düğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
su kiritma hareketleri falan cok zorluyo beniBiz kursa gittik esimle dügun icin vals ce zeybek ogrendik..oynama da gosterdi esime hatta. Düğun çok keyifli gecti tavsiye ederim
evet biliyorum belki dert bile degil ama dusune dusune dert ettim...Ne güzel derdin var. Derdini bile sev olur mu?
oynamasam da cok goze batarim diye düşünüyorumİçinden gelmiyorsa oynama.Yada kendine uygun müzikler seç.
Nikah kokteyl tarzı yapsaydinizoynamasam da cok goze batarim diye düşünüyorum
evde tek erkekti istiyodu nisanlim da hayir demek istemedim sirf oyunu sorun ediyorum diye heves etmisti oNikah kokteyl tarzı yapsaydiniz
Ben neleri heves ettim kursağımda kaldı herşeyi iptal ettim.İnsallah siz mutlu olursunuz.evde tek erkekti istiyodu nisanlim da hayir demek istemedim sirf oyunu sorun ediyorum diye heves etmisti
yaa cok teşekkür ederim Rabbim tum heveslerini geçte olsa yasamayi nasip etsin sanaBen neleri heves ettim kursağımda kaldı herşeyi iptal ettim.İnsallah siz mutlu olursunuz.
İstemiyorum zaten ben evliyim.Allah razı olsun.yaa cok teşekkür ederim Rabbim tum heveslerini geçte olsa yasamayi nasip etsin sana
Ay sorma tam moda giriyorum premmmmseeess gibi hissedicem şak diye biri cekistiriyor tarlatani düzeltiyorhahahhahaha bir sen bir o tarlatan anlar halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?