Bu ihaneti nasıl unuturum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Merhaba kısaca anlatıp sizden fikir edinmek istiyorum hickimseye anlatamıyorum en sonunda patlayacagim eski sevgilimle konuşuyorduk son bir kaç aydır instada takiplestigi biri dikkatimi çekti kim diye sordum ve uzaktan akrabam tanımam etmem ne işim olur vs. cümleler kurdu konuyu orda bıraktım birkaç gün önce o kızın aslında sevgilisi olduğunu öğrendim ve kız onun akrabası kıza anlatmaya çalıştım anlamadi ki zaten eski sevgilim kandırma konusunda çok kabiliyetli ne desem bir çıkış yolunu bulurdu ben de son bir mesaj attım ve ona cevap bile vermedi o kız hayatında şuan sevgilisi var mutlu huzurlu ve ben ne haldeyim düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yenilgiyi hazmedemiyorum

Son düzenleme:
Bence bu bir yenilgi değil ZAFER! Böyle birinden ilişki ciddileşmeden ayrılmış ve onun gerçek yüzünü görmüşsünüz. Etrafımız evlenip ayrılan, kocası tarafından aldatılan kişilerle dolu. Öyle biri olup senin deyiminle kaybetmemek mi mantıklı yoksa yolun yarısındayken gerçeği görmek ve hayatının kurtulması mı? Bence sadaka ver şükret ve geleceğine bak :KK71:

Aklım almıyor benimle flört eder gibi konuştu nasıl yapar aklım almiyor
Alır alır zamanla bak bu kıvama geliyorsun :)
Suanda acı cekmen kendini sorgulaman onu sorgulaman aglaman bagırman mutsuz olman cok normal
Ama geçiyor bak böyle üstünden aylar geciyor yıllar geciyor sen hala pisligin biri olarak hatırlıyor oluyorsun ama acısı kalmıyor

Bence bu bir yenilgi değil ZAFER! Böyle birinden ilişki ciddileşmeden ayrılmış ve onun gerçek yüzümü görmüşsünüz. Etrafımız evlenip ayrılan, kocası tarafından aldatılan kişilerle dolu. Öyle biri olup senin deyiminle kaybebetmek mi mantıklı yoksa yolun yarısındayken gerçeği görmek ve hayatının kurtulması mı? Bence sadaka ver şükret ve geleceğine bak :KK71:
Ben de hayatımdan çıktı kurtuldum onun gibi bir serefsizden diye düşünüyorum ama bir yandan öteki duygularimi bastiramiyorum şuan sevgilisinin olmasi gerçeği beni mahfediyor

Alır alır zamanla bak bu kıvama geliyorsun :)
Suanda acı cekmen kendini sorgulaman onu sorgulaman aglaman bagırman mutsuz olman cok normal
Ama geçiyor bak böyle üstünden aylar geciyor yıllar geciyor sen hala pisligin biri olarak hatırlıyor oluyorsun ama acısı kalmıyor
Umarım dediğin gibi olur ama şuan çok acı çekiyorum beynim patlayacak gibi

Merhaba kısaca anlatıp sizden fikir edinmek istiyorum hickimseye anlatamıyorum en sonunda patlayacagim eski sevgilimle konuşuyorduk son bir kaç aydır instada takiplestigi biri dikkatimi çekti kim diye sordum ve uzaktan akrabam tanımam etmem ne işim olur vs. cümleler kurdu konuyu orda bıraktım birkaç gün önce o kızın aslında sevgilisi olduğunu öğrendim ve kız onun akrabası kıza anlatmaya çalıştım anlamadi ki zaten eski sevgilim kandırma konusunda çok kabiliyetli ne desem bir çıkış yolunu bulurdu ben de son bir mesaj attım ve ona cevap bile vermedi o kız hayatında şuan sevgilisi var mutlu huzurlu ve ben ne haldeyim düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yenilgiyi hazmedemiyorum
Bu kadar hırs yapmaya gerek yok bence, o kız da bir gün anlar yanlış kişi olduğunu, sen yoluna bak, işte bazı insanlar karakter yoksunu olabiliyor yapacak bişey yok :(

Ayrıydık baya oldu ayrilali 2 sene falan tekrar konuşmaya başladık ve hayatında kimse olmadığını söyledi ama aslında sevgilisi varmış durum bu ve ben şutlandım

Şu durunda ihanete uğrayan siz değilsiniz.
Yalan söylemiş.
Ihanete uğrayan diğer kız düşünsün.
2 sene ince ayrıldığınız adamla ne işiniz olur onu da anlamadım.
Dostça konuşursun tamam da, yeniden flört?
Biraz kendi kendinize etmissiniz.

Şu durunda ihanete uğrayan siz değilsiniz.
Yalan söylemiş.
Ihanete uğrayan diğer kız düşünsün.
2 sene ince ayrıldığınız adamla ne işiniz olur onu da anlamadım.
Dostça konuşursun tamam da, yeniden flört?
Biraz kendi kendinize etmissiniz.
Yeniden olabilir belki diye düşündüm çünkü hissettiklerim hala geçmemişti ihanete uğrayan taraf değilim ama yine de çok incindim şuan ihanete uğrayan tarafla mutlular ve bu bana koyuyor biraz da

eski sevgilim diyorsunuz bırakın eskide kalsın sizinle konuşmakla o kızıda aldatmış sayılır zaten böyle insandan hayır gelmez üzülmeyin gecicek sizide mutlu edicek biri cıkıcaktır.

Kız hiç anlayacak gibi değildi inan. Yapacak hicbiseyim yok ama üzgünüm işte
Valla anlamazsa da kendi sorunu senin değil canım, şu an sen daha fazla bişeyler yapmaya çalıştıkça kötü kadın sen cici adam o olur kızın gözünde, o yüzden karışma boşver, heryerden sil engelle bi süre sonra unutursun zaten sevgilin değil bişey değil, aldatılan da sen değilsin canını sıkma bu kadar, ilahi adalet elbet tecelli eder ;)

eski sevgilim diyorsunuz bırakın eskide kalsın sizinle konuşmakla o kızıda aldatmış sayılır zaten böyle insandan hayır gelmez üzülmeyin gecicek sizide mutlu edicek biri cıkıcaktır.
Yeni bir olay hala sindiremedim umarım geçer hiç gecmemesinden korkuyorum karşıma biri çıkar mı bilmiyorum eskisi gibi değilim artık kimseye güvenim kalmadı yeniden biriyle olması imkansız gibi geliyor

Valla anlamazsa da kendi sorunu senin değil canım, şu an sen daha fazla bişeyler yapmaya çalıştıkça kötü kadın sen cici adam o olur kızın gözünde, o yüzden karışma boşver, heryerden sil engelle bi süre sonra unutursun zaten sevgilin değil bişey değil, aldatılan da sen değilsin canını sıkma bu kadar, ilahi adalet elbet tecelli eder :KK66:
Bıraktım artık zaten ama kızın lafları seviyoruz birbirimizi vs kafamda dolaşıyor çok sinirleniyorum inşallah en yakın zamanda geçer zaten tek güvendiğim şey ilahi adalet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X