- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi senvarsindiye
Silceksin.Hayatina bakcaksin.Sukretceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke hicbisey dememiş olsaydım şuan ama baya uzun bir yazı yazdım herşeyi kustum çok ağır konuştum ve o buna cevap vermedi bende daha bişey yazmadım zaten bilmiyorum galiba bu hikayede sessiz kalan taraf o olduSessizlik insanı öldürür demişler. Yerinizde olsam susar hayatıma devam ederim zerre de umursamam
Bilmiyorum bu karaktersizligi yapmasına rağmen hala mutlu olmasına dayanamıyorum biraz kötü olsun istiyorum ama o şerefsiz hala mutlu ve ben kimsenin umrunda değilimSilceksin.Hayatina bakcaksin.Sukretceksin
Ne zaman dır ilişkisi varmış..senleyken mi..kalıbına tükür.. Degmez canım..baska bi mesgale bul kendine bi erkek için anlamaya degmez
Evet benimleyken ve şuan da hala onunlaYahu ne yenilgisi, ne üzüntüsü,
Gidin bi fakir sevindirin.
Fazla yüz göz olmadım ya önce sevgilisi olduğunu öğrendim sonra uyardım sonra da bıraktım cocuga yazdım baya içimi kustum keşke yazmasaydim diyorum onu da ama neyse haklısın sevse 2 sene beklemezdi zaten ben hiç sevilmedigime de üzülüyorum böyle bir karaktersizi sevdiğime üzülüyorumHayır herşeyi anladımda sevgilisi ile niye o kadar yüz göz oldun onu anlamadım. Bu hikayedeki ikinci kadın istmedende olsa sen olmuşsun. Allaha dua et çabuk farketmişsin asıl aldatılan diğer kadın bırak ne halleri varsa görselerdi. O kız bıraksa ne olur bırakmasa ne olur. Yenmelik yenilmelik bir durum yok ortada bu karakterdiz ödül de mi sen yenilmiş olacaksın. Önüne bak arkadaşım zaten denenmişi denemen hata bu adamın sana hisleri çok kuvvetli olsa zaten iki sene beklemezdi geri gelmek için. Heyecan aramış egosunu tatmin etmek istemiş aklınca sana yazmış esas sevgilisi duyuncada muhtemelen suçu size atmış sıyırmış. Ona inanan sevgilininde kendi salaklığı artık ne diyelim. Bence kendini meşgul et gez dolaş daha fazla ileri gitmeden kurtulduğunada şükret. Bu sitede senin durumunda olup ikinci kadın olduğunu sevgilisinin düğününü nişanını duyunca öğrenenler var ya öyle olsaydı.
O yüzden bu kadar kafaya takmışsınız. Yazmışsınız artık olan olmuş bundan sonrasını boşverin. Hayat karşınıza daha neler çıkaracak bekleyin sabredin. Bu arada da kendinizi geliştirin, güzelleştirinKeşke hicbisey dememiş olsaydım şuan ama baya uzun bir yazı yazdım herşeyi kustum çok ağır konuştum ve o buna cevap vermedi bende daha bişey yazmadım zaten bilmiyorum galiba bu hikayede sessiz kalan taraf o oldu
Sabredin ilahi adaleti bekleyeceğimO yüzden bu kadar kafaya takmışsınız. Yazmışsınız artık olan olmuş bundan sonrasını boşverin. Hayat karşınıza daha neler çıkaracak bekleyin sabredin. Bu arada da kendinizi geliştirin, güzelleştirin
Ne yapicam peki gözümün önünde mutlular dayanamıyorumHayatınızdaki yenilgi kavramını degistirin
Mutlu olabilirler .Ne yapicam peki gözümün önünde mutlular dayanamıyorum
Haketmedim ama çok sevdim karşılığı bu muydu diye düşünüyorum bir erkek bir tarafı uzerken diğeriyle nasıl mutlu olabilir anlamıyorumMutlu olabilirler .
Insanlar sizi üzdüler diye mutsuz olacaklar diye bir kaide yok size bu garantiyi veren oldu mu ?
Bu bakış açısı ile bakarsanız yükünüz hafifler .
Hepimiz bazen iyi bazen kötüyüzdür. Belki de beyefendinin kötü zamanına denk gelmissinizdir . Olay bundan ibaret bence .
Derin anlam yüklerseniz daha zor olur .
Ilişkilerde yenilmek diye bir şey yok , onlar mutlular siz acı çekiyorsunuz şuan tek gerçek bu .
Acı çekmek yenilmek degil , tercih edilmemek yenilmek degil .
Tercih edilmek bir insanı daha değerli kılmaz .
Hak etmek nedir yani?Haketmedim ama çok sevdim karşılığı bu muydu diye düşünüyorum bir erkek bir tarafı uzerken diğeriyle nasıl mutlu olabilir anlamıyorum
Doğru tespit yapmışsın ya ego şuan tabanda ama ne yapicam bana akıl ver nolurAllah aşkına mutlular mutlular diyorsun ya araya ihanet giren ilişki ne kadar sağlam olur onu düşün. İnsanların sosyal medyasına bakarak hayatları hakkında hüküm vermeyin orda herkes mutlu herkes iyi herkes güzel. Bence senin egon sarsılmış bundan bu kadar dertlenmen. Adam bu olay ortaya çıkınca sevgilisini bırakıp senin peşinden kaşsa bu kadar üzülmezdin. Yazdıklarından bunu anladım. Sen kandırıldığına değil seni tercih etmemesine üzülmüşsün. Sanki o adamın tercihi çok önemliymiş gibi. Onların ayrılıp ayrılmaması seni ilgilendirmemeli bu kadar. Adam şerefsizmiş erkenden kurtulduğunuza dua edeceğinize hala milletin ilişkisinin derdine düşmüşsünüz. Bırakın ne hali varsa görsünler.
Kurtuldum kurtulmasına da içim yanıyor nedense yani bu hisse engel olamıyorumYa yapacak birşey yok ilk başta git bir sadaka ver. Erkenden kurtulduğun için. Milletin sosyal medyasını takip etmeyi bırak. Kendini oyalayacak şeyler bul. Habi kurslarına falan yazıl, gez toz kitap oku kafanı boşalt. Ama bunları sosyal medyada paylaşmak egonu kurtarmak için yapma gerçekten keyif almak için yap.