- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Valla benim öyle isteklerim yok. ne kadar bencilce. kimse kimseden üstün değil. herkesin kalbi varYa biz kızlar ne tuhafiz sevmedigimiz biri de olsa bizsiz yasayamasin bizim için aci ceksin istiyoruz..
. Sadece sevgilisi olduğu halde hala bana yazması arama dediğim halde iletişime geçmeye çalışmasına sert çıktım. Benden nasıl vazgecersin gibi bi tavırda bulunmadim ona karşıgerçekten bize yazacak bişey bırakmamışsınkiözeleştirinide yapmışsın
biz kadınlar peşimizde koşan olunca ilgilenmeyiz ama dikkatleri başka yöne kaydığındada
biraz sersemleriz
olan olmuş ama çocuğu oyalamışsın biraz çocukta başkasıyla çıkınca çok sert davranmışsın sanki
Allah yolunu açık etsin canım
Benim var demek kiValla benim öyle isteklerim yok. ne kadar bencilce. kimse kimseden üstün değil. herkesin kalbi var
Sorma ya, bu ilk kez basıma geliyo. Aşmam lazimSaka yaptim kizbeni kendime getirin falan deyince bende oyle gaza geldim neyse ama senin su yaptigina halk dilinde (simariklik)diyoruz..yani hep ben,hep ben olmazki canimm birak iste cocuk sevgili yapmis mutlu olsun,seni istemis sen istememissin,sevgilisi oluncada triplere giriyosun canim benim biraz olgunlasmaya calis bu sekilde hep sen zarar gorursun..
Evet durum boyle. Normalde de şımarık egoist biri degilimdir halbuki ama demek varmış bir yerlerde. Üzücü benim icinÖzeleştirin güzel. En azından farkındasın.Sevgili yapnca kıymetini anladım pişmanım desen döktürürdüm burda sayfa sayfa yardırmaları :)))) Hala seni arıyor olmasının sebebi onun kazanamadığı elde edemediği biri olmandan kaynaklı. Buda aslında senin yaşadığın duyguların bir değişiğidir. Elde edemediği içinde birileri birileri için kıymete biner.Sevgilisi olduğu halde seni aramasında mevzu bundan ibaret.Sen zaten neden böyle düşündüğünün yani kendi psikolojindeki sebeplerin farkındasın onunla ilgili bişey söylememe gerek yok. Bunun umursamayıp ''ay banane yaa'' fikrini kendine aşılamaktan başka bir yöntemi yok. Zaten bunu çok çabuk yaparsın.Emin ol :)
Sen içten içe aramasını istemişsin zaten tatlım, bunu ona söylesen ne olur söylemesen ne olur. Senin duymak istedigin;. Sadece sevgilisi olduğu halde hala bana yazması arama dediğim halde iletişime geçmeye çalışmasına sert çıktım. Benden nasıl vazgecersin gibi bi tavırda bulunmadim ona karşı
Teşekkürler haklisiniz ya. Ben zaten bunların farkındayim. Öyle bisey olsa evet içten içten sevinirdim bu iste egoyla alakalı bi durum. Onu sevmedigimi biliyorum zaten. Umarım aşarim, ki bi sorunu aşmak ilk önce onu kabullenmekle baslar derler. Tekrar tesekkur ederim vakit ayırdığıniz icin.Sen içten içe aramasını istemişsin zaten tatlım, bunu ona söylesen ne olur söylemesen ne olur. Senin duymak istedigin;
''ben o kızı sevmiyorum seni unutmak için seni kıskandırmak için onunla birlikteyim sensiz çoook mutsuzum çok acı çekiyorum ölene dek sadece seni seveceğim, ama sen beni sevmesen de olur ben yine de hep sana aşık kalacağım'
Gibi cümlelerdi muhtemelen. Ama öyle bir dünya yok canım, her ne kadar vazgeçilmez olmak istesende değilsin, hiçbirimiz değiliz. Bu şekilde herkes beni sevsin ama ben sevmeyim modunda davranman gerçekten çok bencilce. Yinede buraya bu konuyu açtıgına göre davranışının yanlış oldugunun sen de farkındasın. Bu psikolojiden biran önce çıkmanı umuyorum.. Yoksa mutsuz olan sen olursun, ne diye aşık bile olmadıgın adamın acısını çekesin? Yeni mezun oldum demişsin, bence şuan boşluk içindesin o yüzden sana mesaj atan seninle ilgilenen ama hiçbir şekilde yüz vermediğin adamın bir başkasını sevmesini kabullenememen. Hayatında biri olsa umurunda bile olmayacaktı eminim ki... Herşeyin bi zamanı var senin de karşına sevip sevileceğin birisi çıkacaktır. O zamana kadar da böyle şeyleri kafana takma.
Son olarak bir başkasının mutsuzlugunu, acı çekmesini istersen bir bakarsın en ummadıgın anda daha beter bi acıyı sen yaşıyorsun.. Bu yüzden güzel düşün, güzel şeyler yaşa.. Eğer sözlerim ağırına gittiyse affola, konu başlığında yazıdıgın cümleye dayanarak böyle konuştum... Umarım seni kendine getirir, bunca söz boşa gitmez
Rica ederim :) bir kaç güne umurunuzda bile olmayacak bence, canınızı boş yere sıkmayın, ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin. Zaten hayatınızda çok fazla değeri olan biri değildi o kişi.. Gitmesi de sizi yıkmayacaktır. Sevgiler..Teşekkürler haklisiniz ya. Ben zaten bunların farkındayim. Öyle bisey olsa evet içten içten sevinirdim bu iste egoyla alakalı bi durum. Onu sevmedigimi biliyorum zaten. Umarım aşarim, ki bi sorunu aşmak ilk önce onu kabullenmekle baslar derler. Tekrar tesekkur ederim vakit ayırdığıniz icin.
Valla benim öyle isteklerim yok. ne kadar bencilce. kimse kimseden üstün değil. herkesin kalbi var
Yok ya. Sanmam. Facete ilişki durumu yapmış falan ailesi de biliyo öyle şeyler yapmaz kıskandırmak için.bence bu adam seni kıskandırmaya çalısıyo oyle elde edecek seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?