İşi gücü olan bir insansa sanmıyorum mesleğiniz, maaşınız için size yanaşsın
Farklı hareketleri olsa dersanede anlardın
Bence zaman geçmeden konuş çünkü her öğlen seni görmeye geliyorsa seni sadece arkadaş olarak görmüyordur
Sende ona karşı boş değilsin galiba
Neden olmasın
Millete bakma sen onlar sadece mutluysan varlar mutsuz edip adını bile anmazlar
Kendi yüreğin ne isityorsa ona göre devam et
Kadınlar hisseder derler
haklısın canım ama en güvendiğim insanlar bana diyoki sen memur oldun eşinde memur olmadı ki şartlarınız aynı olsun yoksa mutsuz olursun. ben 1 ay önce memur değildim bu ayrımın içinde olmak bile utanç veriyo bana biliyomusun? zaten böyle diyenler yüzünden karşıma çıkan her insanı sorgular oldum.
tamda ihtiyacım olan şeyleri söylemişsin. onun niyeti belli. iyiki burdasın diyo öğlen 5 dk görüyüm seni diyo. sürekli mesaj atıyo. en yakın arkadaşıda bizim sınıftaydı onla konuştum ben ve ne var biliyomusun oda bana bu tip hareketlerde bulunacak oldu ben hemen kestirip attım ve konuyu açmasına dahi izin vermedim ve ona bu arkadaşını sordum nasıl biri diye. benim on katım iyidir dedi...kız arkadaşla falan uğraşmaz o kimseyi hayatına dahil etmedi bu zamana kadar dedi. bende sınıfta dikkatimi çeken şey buydu. hiç bi kızla ilgilenmedi. sınıfta sürekli not tutuyodu ve ben ondan alıyodum notları. dün ona sordum sınıfta hiç kimseyle muhabbete neden girmediğini. bana sen hiç pas vermiyodun asıl dedi. bilmiyorum baktığımda hep heyecanlanıyodum dersanede de öyle şimdi de ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum ah şu soru işaretleri olmasa...Bu nasıl bir düşünce ben bunu anlamıyorum.
Bir memur bir memur ile evlenir, bir avukat bir avukatla evlenmelidir, bir öğretmen bir öğretmen ile evlensin...
Böyle şey olur mu ya, statülere göre insan ayrımı çok yanlış birşey.
Neyseki sen bunun yanlış birşey olduğunun farkındasın zaten...
Eşin memur olmuş, sen mutsuz olmuşsun ne kıymeti var, kim verebilir sana bu garantiyi ki zaten?
O en güvendiklerini sorgulamalısın bence, hoş değil bu davranışları.
Burada önemli olan statü değil, eşlerin birbirine olan uyumları, kaldı ki daha ortada fol yok yumurta yok.
Ne kadar çirkin konuşmalar bunlar, insanlara hayret edip kalıyorum...
Sen onları takma kafana, kalbin ne diyorsa ona göre davran.
Zaten bir noktada çocuğun gerçek niyeti neyse çıkacaktır ortaya.
O konuda hiç şüphen olmasın...
İnşallah hayırlısı olur...
bazen bırseylerı oluruna bırakmak en mantıklısıdr..
aklınıza bırseyler getırmek yerıne ona şans tanıyın..
üzülmek istemiyorum demekler aşka adım dahı atamazsınız..
ki aşk zaten bi nevi acı çekmektir...
sonunu düşünen kahraman olamaz derler..
oluruna bırak gorusmek ıstıyorsan onu gormke ıstıyorsan gor hergun gorus..
senın dedıgın gıbı bır fıkrı olursa zaten (kı sanmıyorum)
bi konusma sırasında ztn sinyallerinin verir...
hakkında hayırlısı olsun cnm.. ögretmenlere değişik bir duygu beslerım ıcten ıce.. :)
nasıl anlayabilirim sence öyle bi niyeti olcak biri de değil ya kıyamıyorum bile ona bu düşünceyi yakıştırmaya ama tek kafamı karıştıran dersanede neden hiç ilgilenmedi ?
tamda ihtiyacım olan şeyleri söylemişsin. onun niyeti belli. iyiki burdasın diyo öğlen 5 dk görüyüm seni diyo. sürekli mesaj atıyo. en yakın arkadaşıda bizim sınıftaydı onla konuştum ben ve ne var biliyomusun oda bana bu tip hareketlerde bulunacak oldu ben hemen kestirip attım ve konuyu açmasına dahi izin vermedim ve ona bu arkadaşını sordum nasıl biri diye. benim on katım iyidir dedi...kız arkadaşla falan uğraşmaz o kimseyi hayatına dahil etmedi bu zamana kadar dedi. bende sınıfta dikkatimi çeken şey buydu. hiç bi kızla ilgilenmedi. sınıfta sürekli not tutuyodu ve ben ondan alıyodum notları. dün ona sordum sınıfta hiç kimseyle muhabbete neden girmediğini. bana sen hiç pas vermiyodun asıl dedi. bilmiyorum baktığımda hep heyecanlanıyodum dersanede de öyle şimdi de ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum ah şu soru işaretleri olmasa...
nasıl anlayabilirim sence öyle bi niyeti olcak biri de değil ya kıyamıyorum bile ona bu düşünceyi yakıştırmaya ama tek kafamı karıştıran dersanede neden hiç ilgilenmedi ?
doğru söylüyosunuz yaşamadan bilemem ama küçücük bi ilçedeyim burda tanıdık çok ve ben bunu yaşarsam çevremde herkes öğrenir yani burda ztn tek bayanım bütün dikkat benim üzerimde sonrada bittiğinde bnm için burda kalmak çok çok zor olur ve onun işyeride hemen bizim 2 dükkan yanımızda. biliyosunuz 1 yıl aday memurum tayin şansım yok korkuyorumda yani oof ofkeşke mutluluğun garantisi olsa ama güvenmek çok zor yaaa
bende böyle bi konuyu açtığım için mutlu değilim zaten ama burdaki arkadaşların fikirlerini almak istedim emin ol bende bu yaşadığım şeylerden hiiiiiç memnun değilimKırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi herhalde
Nasip denilen birşey var ne zamansa o zaman olur bazı şeyler
Hem zaman içerisinde gözlemleyip emin olmak istemiş olabilir
Biz de eşimle lisede aynı sınıfta olmamıza rağmen merhabamız bile yoktu
Yıllar sonra rastlaştık ortak arkadaşlar sebebiyle
Hiç aklıma okul bitti ben çalışıyorum ama o okulu bitiremediğinden henüz iş hayatına atılmamış (ve daha askerliği de var) diye mi beni sevmeye başladı diye düşünmedim..
O yüzdendir ki şu an evliyiz..
Şaştım kaldım konuya..
bunu bende dusundum ama sonucunda alacağım cevaptan korktum...Bence oluruna bırak ilişkiniz ciddileşirsede laf arasında çocuğum olunca çalışmayı düşünmüyotum de mesela bakalım ne tepki verecek.
Ayrıca çevrendekilerin görüşlerinede kulağını tıka
ne güzel bi his ooookur okumaz kpss de sıkıntı yaşatmamak için açılmadı sana gibi geldi ve ne hikmetse içime doğdu gibihislerime güvenirim. çok mutku olacaksınız ama o sana açılmadan sen sakın açılma.
Kızlar mrb, uzun zamandır yazamadım özledim sizleri.
Aklıma takılan bişey var ve sizin fikrinizi almak istedim.
Ben geçen yıl bilen bilir kpss'ye hazırlanıyodum pek giremedim foruma. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım atandım. Kendi memleketimde bir ilçede görev yapıyorum. Dersaneye gitmiştim geçen yıl bi sınıf arkadaşım vardı çok yakışıklı çok efendi kafasını kaldırıp bi kıza baktığını görmedimara sıra kısa kısa sohbetlerimiz olurdu bana not tutar verirdi ama o kadar selam naber'den öteye gitmedi muhabbet hiç. bu arkadaş malesef kazanamadı ben onun oturduğu ilçeye atandım. 2 haftadır sohbetimiz ilerledi öğle aralarında beni görmeye geliyor falan. Hani art niyet aramak kesinlikle istemiyorum ama neden koca 1 sene dersanede hiç ilgilenmedi şimdi kıymetli oldum? çokta asil bi çocuk öyle serseri falan değil kendi iş yeri var yani durumuda iyi. ama çevremdekiler aklıma başka şeyler sokuyo anladınız siz...sizler ne düşünüyosunuz nasıl davranmalıyım onun samimiyetini nasıl ölçmeliyim? bana oh hem bnm oturduğum ilçede çalışıyo hem memur daha iyisini mi bulcam gözüyle mi bakıyo, yoksa (insallah) gerçekten de beğeniyo dersanede dersler sebebiyle mi samimiyet kuramadık ? Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim canlarım. Umarım beni anlarsınız kesinlikle kimseyi küçümseyemem bunu kafama takmak bile bana yanlış geliyo ama insanız hepimiz neler yaşıyoruz bu hayatta. bu yaşta bir darbe almak istemiyorum hayattan. o yuzden soruyorum sizlere...
varsın öyle baksın.
evet sizi hem beğenmiş hemde kriterlerine uygun düşmüş olabilirsiniz (evlenme programı gibi oldum he)
hem beyfendi, hem yakışıklı hem durumu iyi.
neyi bekliyosun a güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?