Bu ilişki bağımlılık mı ?Artık kurtulmak istiyorum

Bir acı yaşarken sadece dalga amaçlı yorum yazmanız hoş mu.Hoş diyorsanız sağolun

Dalga gectigim zaman emoji koyarim .
Durumun aciziyetini anlaman icin bu yorumu yaptim. Farkinda misin? Degilsin.

Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.

Adamda kaybetme korkusu olsa boyle yanar doner davranmaz . Ilgiyi yanlis yerde ariyorsun.

Balik ya da yengec burcu musun.

Aslında yuzyuze görüşme fırsatlarını kollamayan,bir arada olunabilecek zamanlari degerlendirmeyip sadece telefonda devam eden bir olay ilişki değildir gözümde.Bu olaya bu kadar duygusal yatırım yapmani anlayamıyorum Yumi
Hayatımda hiç güzel bir ilişkim olmadı.O yüzden belki ona sığındım.Artık güzel bir şey olacağına dair umudumda kalmadı çünkü.
Çok eksikleri olmasına karşın iyi kötü anlaşıyoruz diye devam ettim.
Hayalindeki insan değil dediniz ya.Aslında hayalimde hep güzel bir ilişki oldu,hayalimdeki insana atfettiğim güzel şeyler oldu hatta meslek olarak dahi onu en sevdiğim meslekte düşündüm ama onu hiç yaşamadım şu yaşıma kadar.Bundan sonrası içinde umutlu değilim.

Hiçbir şey yapmadım. Sadece konuşmak istedim. Daha sonra konuşuruz demişti bekledim aramadı.Moralim bozuk diye ben aradım iki defa üst üste arayınca teli tamamen kapadı.Hayır madem beni istemiyor bunu söylemiyor. Neden böyle yaptığını anlamıyorum. Seviyorum der her zaman. İki yıldır birlikteyiz 28 yaşındayım.Artık ben de ayakları yere sağlam basan bir ilişki yaşamak istiyorum ama bu konuda hiç şansım yok.Hep üzülüyorum.Hata kimde anlamadım.
Hata sende değil bu yazdığın kadarıyla öncesindeki ilişkinizi neden konuşmak istemediğini bilmiyorum ama konuşmak isteyipte aramak kadar ilişkide doğal bi durum olamaz belki siniri bozuktur dicem ama hep bu böyle diyorsun kendine eziyet etme bence biraz destek al bu süreçte terapiye git kes at hastalıklı ilişkiyi başkasını evet bir süre bulamayabilirsin ama inan gururunun kalbinin sürekli kırılmasındansa kendine saygını kaybetmektense yalnızım demek çok daha iyidir 1 ay zorluk çekersin sonra rahatlarsın

Dalga gectigim zaman emoji koyarim .
Durumun aciziyetini anlaman icin bu yorumu yaptim. Farkinda misin? Degilsin.

Adamda kaybetme korkusu olsa boyle yanar doner davranmaz . Ilgiyi yanlis yerde ariyorsun.

Balik ya da yengec burcu musun.
Evet.Burçla mı alakalıdır :(

Hata sende değil bu yazdığın kadarıyla öncesindeki ilişkinizi neden konuşmak istemediğini bilmiyorum ama konuşmak isteyipte aramak kadar ilişkide doğal bi durum olamaz belki siniri bozuktur dicem ama hep bu böyle diyorsun kendine eziyet etme bence biraz destek al bu süreçte terapiye git kes at hastalıklı ilişkiyi başkasını evet bir süre bulamayabilirsin ama inan gururunun kalbinin sürekli kırılmasındansa kendine saygını kaybetmektense yalnızım demek çok daha iyidir 1 ay zorluk çekersin sonra rahatlarsın
Evet bu eziyete son vermek istiyorum artık.Konuşmak istedim diye böyle muamele görmek canımı acıtıyor.

yengeç de bu kadar duygusal değil. balık burcusunuz galiba. hayaller kurup o hayalleri seviyorsunuz. silkelenin bi kendinize gelin. :dondurma: spor falan yapın ne bileyim beyninizi vucudunuzu yorun. :KK53:

Adama yapışıp sonra yapışkan muamelesi görünce bana yapışkan gibi davrandı diye ağlamak nedir ya
İlla sen seninle ilgilensin istiyorsun diye adam seninle ilgilenmek zorunda mı
İlgilenmiyorsa başkasını bul, bulamıyorsan da kendi başının çaresine bakabil.

Bu adami birakabileceginizi sanmiyorum. Ancak o sonlandirirsa bu iliski biter, siz de o zamana kadar surunur durursunuz.

yengeç de bu kadar duygusal değil. balık burcusunuz galiba. hayaller kurup o hayalleri seviyorsunuz. silkelenin bi kendinize gelin. :dondurma: spor falan yapın ne bileyim beyninizi vucudunuzu yorun. :KK53:
Ah yengeçten ne çekiyoruz .Bu duygusallık başa bela.
Ne zaman aklımı meşgul edecek bir şey bulsam ,ona yönelsem bu şahıs arıyor konsantremi bozuyor. Yine duygusallaşıyorum.Ah bir çare bilsem

Ruhumu tüketen bu ilişkiden kurtulmak istiyorum!!...
Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.
Beni anlayan bir o var diye onunla konuşmak, dertleşmek istiyordum sadece.
Neden ben hiç mutlu olamıyorum ki.Hiç düzgün bir ilişkim olmadı.Çok mutsuzum.
Belli ki doğru insan karşına çıkmamış henüz. Sevgilim aradığım için telefonunu kapasa, ertesi gün numaramı değiştiririm bana bir daha asla ulaşamaz.

Adama yapışıp sonra yapışkan muamelesi görünce bana yapışkan gibi davrandı diye ağlamak nedir ya
İlla sen seninle ilgilensin istiyorsun diye adam seninle ilgilenmek zorunda mı
İlgilenmiyorsa başkasını bul, bulamıyorsan da kendi başının çaresine bakabil.
Neden ben hayatındayım ki o zaman :(

Ah yengeçten ne çekiyoruz .Bu duygusallık başa bela.
Ne zaman aklımı meşgul edecek bir şey bulsam ,ona yönelsem bu şahıs arıyor konsantremi bozuyor. Yine duygusallaşıyorum.Ah bir çare bilsem
benim eski sevgilim yengeçti tam bir kütüktü :D yani aslında ona da çok bağlamamk lazım sende bitiyor bu işler.

Belli ki doğru insan karşına çıkmamış henüz. Sevgilim aradığım için telefonunu kapasa, ertesi gün numaramı değiştiririm bana bir daha asla ulaşamaz.
Ben de bunu merak ediyorum işte.Bu çok çirkin değil mi diyorum. Kalbim ve gururum çok kırıldı.
Doğru insan böyle yapmaz değil mi

Ben de bunu merak ediyorum işte.Bu çok çirkin değil mi diyorum. Kalbim ve gururum çok kırıldı.
Doğru insan böyle yapmaz değil mi
Belki çok acil bir şey diyeceksin telefonu kapamak nedir! Çok saygısız ve seni kesinlikle önemsemiyor. Laçkalaşmış ilişki iki gün sonra unutur nasılsa elimin altında gözüyle bakıyor canım maalesef.

benim eski sevgilim yengeçti tam bir kütüktü :KK70: yani aslında ona da çok bağlamamk lazım sende bitiyor bu işler.
Ama sahiden yengeçler öyle değil.Ben bütün özelliklerini taşıyorum.Buda beni bunaltıyor.
Gerçek bir yengece denk gelsen anlarsın.
Tabi doğru bende bitiyordur iş ama ne bileyim üzülüyorum.Kırılıyorum. Sanırım konuşmamak iyi olacak onla

Belki çok acil bir şey diyeceksin telefonu kapamak nedir! Çok saygısız ve seni kesinlikle önemsemiyor. Laçkalaşmış ilişki iki gün sonra unutur nasılsa elimin altında gözüyle bakıyor canım maalesef.
Aynen öyle oldu :(
Tükendim artık

Back
X