Evet ben sanırım tam da o aşamadayım.
İlgilenmemesi zoruma gidiyor ,inat ediyorum.
Pişman olsun istiyorum
Valla durumunuz kritik. Bu bağımlılıktan kendi iradenizle kurtulabileceğinizi düşünmüyorum.
Köpek gibi pişman oluyorlar emin ol. Dedim ya benzer şeyleri yaşadım. 3 yıllık bir ilişkiydi çok kez ayrıldık ama barıştık tabi bi şekilde ben msj atıyordum kavga ediyorduk ama barisiyorduk en sonuncusunda zaten ayrıldım ve bu kez kararlıydim asla aramadim sormadım ilgilenmedim hayatımı yaşadım ve bir baktım ki bana yalvariyo pişmanım diyo dön diyo. Barismadim ama pişman olduğunu gormek içimi rahatlattı bana çok çektirdi çünkü. Kararlı bir şekilde bitir ve geriye bakma emin ol pişman olacak.Evet ben sanırım tam da o aşamadayım.
İlgilenmemesi zoruma gidiyor ,inat ediyorum.
Pişman olsun istiyorum
Çok emek verdim,bu yüzden pişman olsun istiyorum.Sizden güzel şeyler duymak güzel ,umut verici teşekkür ederim.Köpek gibi pişman oluyorlar emin ol. Dedim ya benzer şeyleri yaşadım. 3 yıllık bir ilişkiydi çok kez ayrıldık ama barıştık tabi bi şekilde ben msj atıyordum kavga ediyorduk ama barisiyorduk en sonuncusunda zaten ayrıldım ve bu kez kararlıydim asla aramadim sormadım ilgilenmedim hayatımı yaşadım ve bir baktım ki bana yalvariyo pişmanım diyo dön diyo. Barismadim ama pişman olduğunu gormek içimi rahatlattı bana çok çektirdi çünkü. Kararlı bir şekilde bitir ve geriye bakma emin ol pişman olacak.
Sanırım haklısınız. Bu üzüntülerin kaynağı ben olmalıyımSen kendine bunu yaparken onun ne yapmasını bekliyorsun ki?
Rica ederim umarım sizde bunu yapabilirsiniz erkekler bundan anlıyor çünkü o umursamadigini görünce kıymete biniyorsun. Hakkınızda hayırlısı..Çok emek verdim,bu yüzden pişman olsun istiyorum.Sizden güzel şeyler duymak güzel ,umut verici teşekkür ederim.
Bulur muyum gerçekten.Umudum biraz olsa.
Yaşım ilerledikçe de güzel bir aşk karşıma çıkmayacak gibi hissediyorum.
Bu süreçten sonra ben de öyle yaparım.Çok aşırı kırıldım çünkü. Ben çabaladıkca da olmuyor. En iyisi vazgeçmekRica ederim umarım sizde bunu yapabilirsiniz erkekler bundan anlıyor çünkü o umursamadigini görünce kıymete biniyorsun. Hakkınızda hayırlısı..
Aradı ama konuşmadım.Merhaba,merak ettim erkek arkadaşınız telefonunu açıp aradımı sizi
Evet ben nedense beni üzen insanlara karşı sabır gösteriyorum.Gereksiz bu sanırım.Bulur. Kendini taniman lazim,yasamak istedigin hayati belirlemen lazim ve sana uyacak birine bakacak. Kendini uyduracak birini degil. Ben esimle 30 yasinda tanisdim. 31 de evlendim ve 32 yasimda ilk kez anne oldum. Kimine göre gec evlendim. Ama bence yas degilde,dogru insanla evlenmektir önemli olan
Sizi cepte sanmasina izin vermeyin tabiki. Ben çok yaptım bu hatayı hep ben cabaladim sonradan kendime çok kızdım ve gerçekten lütfen daha fazla sizde yapmayın bu hatayı evet çok zor çok acı veriyor ayrılmak ama tabiki alisiyorsun. Kendini başka şeylere verince daha katlanılır oluyo sonra bi bakiyorsun ki alışmışsın. Neden sizi değersiz hissettirenle birliktesiniz ki sizin derdinizi dinlemeyen konuşmak istediğinde telefonu kapatan bir insandan ne bekliyorsunuz ki ne verir ki size. Allah aşkına kimse bu kadar değersiz değil sizde yapmayın.Bu süreçten sonra ben de öyle yaparım.Çok aşırı kırıldım çünkü. Ben çabaladıkca da olmuyor. En iyisi vazgeçmek
Evet asıl sorun o kaybetme korkusunun olmaması. Vazgeçilmez sanması.Sizi cepte sanmasina izin vermeyin tabiki. Ben çok yaptım bu hatayı hep ben cabaladim sonradan kendime çok kızdım ve gerçekten lütfen daha fazla sizde yapmayın bu hatayı evet çok zor çok acı veriyor ayrılmak ama tabiki alisiyorsun. Kendini başka şeylere verince daha katlanılır oluyo sonra bi bakiyorsun ki alışmışsın. Neden sizi değersiz hissettirenle birliktesiniz ki sizin derdinizi dinlemeyen konuşmak istediğinde telefonu kapatan bir insandan ne bekliyorsunuz ki ne verir ki size. Allah aşkına kimse bu kadar değersiz değil sizde yapmayın.
Ruhumu tüketen bu ilişkiden kurtulmak istiyorum!!...
Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.
Beni anlayan bir o var diye onunla konuşmak, dertleşmek istiyordum sadece.
Neden ben hiç mutlu olamıyorum ki.Hiç düzgün bir ilişkim olmadı.Çok mutsuzum.
Teşekkür ederim. Haklısın en büyük hatayı fazla değer vermekle yapıyoruz.Bunun hata olduğunu da çok geç olunca fark ediyoruz nedense. Yıprandığımıza değmiyor.
Canım malesef sen onun seni anladığına inanmak istiyosun galibaİnsan sevdiğinin derdini dinlemez mi yanında olmak istemez mi uyuz oluyorum böyle erkeklere, kendilerini vazgeçilmez sanıyolar biz öyle büyük değerler veriyoruzki onlara. Bence birkaç gün ondan elini çek normal konuşmanıza devam edin ama ilgi gösterme. Eğer seni seviyorsa zaten üstüne düşüp bi noluyo der siye düşünüyorum. Allah huzur versin içine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?