- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
sevgılınız asker pıskolojısıne kapılmıs olabılır .askere gıderken mantıgını herseyını bırakıp da gıdersen asker olursun .bu pıskolojıye kapılmıstır buyuk ıhtımalle .veya; uzun bır ılıskı donemı yasadıysanız artık alıskanlıklardan da bırbırınıze olan ılgınız özveriniz zamanla azalıyor .hele kı bunları dusunmeye basladıgınız da ılıskı tamamen cıkmaza gırıyor .umarım kı uzun yıllara dayalı bır nısanlılık donemı gecırmezssınız .eger nısanlılık donemını cok bekletırsenız ılıskı bıtebılır .artık kımse cekılmez oldu .eskıden sevdıgını erkek de kız da beklerdı .ama sımdı oylemı ,ufacık tartısmalardan sureklı ayrılıp barısıyoruz .artık kımse bırbırını cekmıyor .ne erkek cekıyor ne kız .ıkı taraf da ınatcı ,ıkı taraf da tavız vermıyor .bzde sızın gıbı bır durum yasıyoruz .nısanlı degılız ama nısanlanmak uzereyız 1,5 yıllık bır ılıskımız var.1 ay oncesıne kadar sureklı arayıp sormasından bıkkınlık gelıyordu bana .sureklı bır kıskanclık hesap sorma ıste bılırsınız her ılıskıde olan sahıplenme duygusu .ama şimdi son 1 aydır ıkımızde bır garıp olduk .ıkımızınde kuralları oldu kendımızden tavız vermez olduk .ufacık tartısma hesap sormada kafamı patlatma olduk .bu durumdan ıster ıstemez etkılenıyorum .ve acık soylemek gerekırse evlılık tarıhı kesınlesmeden de nısanlanmayı dusunmuyorum .cunku cok umutlu goremez oldum ılıskımı .bostan yere aılelerı uzmenın bır anlamı yok dıye dusunuyorum .onu cok sevıyorum o da,ama cekılmez olduk ıkımızde .bakalım hersey yoluna gırdıgınde eskı halımıze dondugumuzde ve tabıkı kesın su ayda evlılık olur dendıgın de nısanlanmayı dusunuyorum