Sırf iki yaş için değildir o...
Aileler iyi tanışıyor acaba amcası mı birşey dedi de soğuttu sizi aileye?
Bu aileye gelin gidilmez, seni de aileni de rencide ederler
Selam kizlar.........
dertliyim kederliyim...kim ne derse aglarim
sevgilimle bir senedir beraberiz. o o insan. bunu ilk günden beri anladik. ben 27 o 25 yasinda. yasca büyük olmam bizim icin hic sorun degildi.
onun amcasi benim babamin cok ama cok yakin arkadasi oldugu icin. cevrede birbirini cok iyi taniyor. bir yerlerde bulusmamiz saklanmamiz fln hep sorundu. hep birileri bizi gördü.
Kiz kardesiyle tanistirdi beni. iki kere gördüm. daha 20 yasinda. ne yapti ne etti bizi ayirdi. cok cadi. ailesine ne anlatti ne yapti bilmiyorum. aklim almiyor olanlari. bir ay ayri kaldik. ikimizde elden ayaktan düstük, geri yollumuzu bulup devam ettik.
o saygisiz kardesine bende mail attim. uzun uzun "ablasi" olarak yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledim. benim hakkimda CIRKIN demis, GÖZÜ ACIK, abimi KULLANIYOR demis10 dakkika konustuk sadece. abisini bölüsmemek icin , kiskandigi icin öyle yaptigini düsünüyorum. aklim almiyor.
annesi ve babasi da benim hakkimda gözü acik, o senden yasca büyük seni kullaniyor demisler. simdi arkamda durdugu icin de ailesi onunla konusmuyor. ben o kizdan ayrilmam dedigi icin.....ayni evde yasiyorlar.....kendimi suclu hissediyorum....o bunlari cekmek zorunda kaldigi icin.....tanimadiklari bir insan hakkinda nasil böyle düsünüp nasil böyle hareket ederler onuda anlamiyorum.
annem söz icin israr ediyor, cevre birbirini tanidigi icin. ama onun ailesi beni istemiyor =(((((
ne yapacam ben.......ah kizlar ah................
Ah ahh nedir bu ailelerden çektiğimiz , herkese herşeye bir kusur , sanki kendileri 4-4 lük insanlar da başkalarını yargılıyorlar. kendini suçlu hissetme sevmek evlenmeyi istemek suç değil , ön yargılı davranmak bir insanı tanımadan onun hakkında bir karara varmak suç..
sevdiğin senin arkanda ise sende onun yanında olmalısın
Arkadaşım aile şimdiden böyleye asla hayır gelmez artık bu ilişkiden.
Hadi diyelim zorla evlendiniz burnundan fitil fitil getirirler.
Erkek arkadaşında şimdiden yönünü belli etmiş ki bir ay ayrı kalmışsınız.
Şimdi gözün kör aşktan, hepimiz geçtik o yollardan ama ömrünü heba etmek istemiyorsan kaç bu aileden...
onun annesi babasi benim annemi babami tanimiyor. sadece amcasinin cevresi cok genis ve benim babamin cevresi cok genis. 40 senelik dostlar.
amcasiyla konustu, amcasi sevindi birbirimzi sevdigimize =(
=((( bende cok korkuyorum.....aklim almiyor, nasil bir anne baba bunlar......iki sayfalik mail attim, sakin sakin yazdim. cok düsünerek yazdim. ama ayrildiktan nefretimi kusmam gerekti bir yerden. iki sayfalik saygili mektup icinde " artik annenle zil takip oynarsini" diye bi cümle vardi.....ama hakliydim! okadar ayirmaya calistilar!!!!
babasi konusmuyor, gecen gün sadece BI GIT AYNAYA KENDINE BAK demis.....hani kendinen utanmiyormusun gibisine =(((
birde zil takip oynamak heee demis......bukadar mi abartilir....2 sayfa boyunca nekadar sevdigimizi, nekadar ciddi oldugumuzu. ve bizi ayirmak bana pislik atmanin yanlis oldugunu...ama kis kardesi insallah bir gün benim gibi sevip mutlu olmasini diledigimi yazdim.....o bir cümlede mi takili kalinir????
arkamda durmadi hic, taaaaaa ki ayrildik. ayrildiktan sonra akli basina geldi. simdi arkamda duruyor allahtan.....ama gözümün önünde yikiliyor =(
cok duygusal....kaldiramiyor.....bende ezilmesini kaldiramiyorum. ben ona kiyamazken....annesi babasi nasil kiyiyor....üzülüyorum...zaman zaman benimde sinirime vuruyor......hic tartismalarimiz yok onunla. tartisirsak HEP ama HEP bu aile meseleri =((((
bende annemle arada kaldigim icin...oda bir türlü ailesini ikna edemedigi icin.....duygusalligindan masaya vurup bu kiz istenecek diyemedigi icin =(((((
kiziyorum bazen
sendemi benzer birsey yasadin?
=(
Ya annesine zil takip oynarsin yazdiginiz bir mail saygili olamaz sonucta onlar sevdiginiz adamin ailesi cani kani. Siz bence bayagi kinlenmissiniz mail atmak dogru bisey degilmis. Ustelik daha aileye dahi girmeden ablasi gibi nasihatler etmek cok irite edici. Sonucta bence siz ve bu aile pek uyumlu degilsiniz sanki ileridede cok zor durumda kalabilirsiniz ciddi adimlar atmadan iki kez düsünun derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardeşine neden mail atiyosunuz ki? Iliskinizin tamamen bittigine emin olmadan zil takarsiniz, mutlu olma gibi cümleler kurarsaniz agzinizla kus tutsaniz da yaranamazsiniz. Sayginizi korumaliydiniz. Hic yasiniza yakisan bir davranış olmamış. Evlenildigi zaman sadece erkek arkadaslarimizla evlenmiyoruz. Benim erkek arkadaşımın ablası da bana çok çirkin davranislarda bulundu kardesi evlenecek onu kaybedecek korkusuyla ağzımı açıp tek kelime etmedim, şimdi bana o kada iyi davraniyor ki... haksızlık ettiğini anladı çünkü ben cizgimi korudum. Bu saatten sonra nasıl olur bilmem ama bundan sonra kelimelerinize cok dikkat edin ama bu is olursa da bu olanlar zor unutulur...
insan malesef bazı şeylerin değerini kaybetmeden anlayamıyor sizinkisi de böyle olmuş. ailesine karşı gelse üzülüyor sensiz olmayı seçse de üzülüyor kızmakta haklısın çünkü eminim onun yerinde sen olsan onun yapamadığını yapmış olurdun çoktan , aile elbet kabullenir zamanla herşey düzelir diye düşünüyorum ama erkek arkadaşının baskın olması gerekli
Yok aksine ben çok istenen bir gelindim.
Aşkın gözü kör etmesinden bahsettim. Bu aşk sarhoşluğu bana da baz ihatalar yaptırdı. Çok taviz verdim mesela ailesine.
Sonra şimdi telefonlaşmıyoruz bile..,
O çirkin şeyler yapmış olabilir, yaşı gereği daha olgunlasmamis zaten siz keşke sakinliginizi korusaydiniz. Yaptigimiz iyi seyler bir kelimeyle mahvolabiliyor malesef. Benim de erkek kardeşim var onun kiz arkadasi benim icin boyle bir cümle kursa o kızı ben de istemezdim illaki evlenicem derse de muhattap olmazdim asla. Kiz hatali evet haketmediginizi seyler yapmis yasatmis, ama siz de yasiniza uygun davranmamissiniz o maili atip o cumleleri kurmakla sizde de hata var.O maili bir ay ayri kaldiktan sonra attim. ayrildigimiz icin. cok büyük zorluklarla cabalarla geri bir araya geldik. kiz kardesi ilk günden bana saygisiz davrandi, aramizda 7 yas var iken. ön ismimle hitap edip beni kücük düsürecek laflar etti. ben onun cocukluguna verip sustum hep. reaksyon göstermedim. sonucta kardesi dedim.....ayrildiktan sonra, bu sekilde abisinin mutlulugunu bozdugunu dile getirmek istedim. illerde baska bir kadini sevse bile, abisinin gözünde güzel olarak gördügü kadin hakkinda "cirkin" olsa bile, bunuin dogru olmadigini söyledim......gercekten kötü niyetli bir mail degildi....
ben o zil akip oynayin lafini okadar "kötü" görmüyorum. sizlerin reaksyonuna bakacak olursam....herkez farkli hissediyor heralde....benim hatam olarak görmem gerekiyor anlasilan =(
ama bütün mail boyunca ben onun gelecegi icin hep dua ederek yazdim. o bana nekadar camur attiysa ben ciceklerle karsi geldim.......
o cümle gercekten bukadar kötü mü =((((
o benim hakkimda bukadar kötü sey yaparken, kötü konusurken, saygisiz davranirken......benim o cümlem mi cok oldu =50:
O çirkin şeyler yapmış olabilir, yaşı gereği daha olgunlasmamis zaten siz keşke sakinliginizi korusaydiniz. Yaptigimiz iyi seyler bir kelimeyle mahvolabiliyor malesef. Benim de erkek kardeşim var onun kiz arkadasi benim icin boyle bir cümle kursa o kızı ben de istemezdim illaki evlenicem derse de muhattap olmazdim asla. Kiz hatali evet haketmediginizi seyler yapmis yasatmis, ama siz de yasiniza uygun davranmamissiniz o maili atip o cumleleri kurmakla sizde de hata var.
YA KIZLAR ÖNCELIKLE HEPINIZE TESEKÜRLER YA; AKSAM AKSAM BENI DINLEYIP BANA DERMAN OLUYORSUNUZ.....ALLAH RAZI OLSUN......
benimkisi kesinlikle o tip bir erkek. biraz gec anliyor.... =) ama onu öyle sevdim hep.....
nasil kabullenir onu bilmiyorum iste....ben onun yerinde olsamkesin o kiz istenmisti bile
bazen düsünüyorum....el ele kapilarini calsak....oturup konusmaya calissak......
sonra geri düsünüyorum, diyorum....bana bu kadar kötü davranan ailenin daha ne ayagina gideyim. kendimi niye bu kadar kücük düsüreyim.....ona yardimci olmak istiyorum.....cok üzülüyor =(
hadi ya.....insan kendi ailesinin rahatligina alisiyor....karsi tarafinin farkli olabilcegini akil edemiyor heralde....ne bilim....benim annem aksine cok anlayisli cok mantikli bir kadin. hata yapsam HATA yaptin diyip onu bana korur mesela.....onlarin ailesinde hic öyle birsey yok. HEP YAZIK BENIM OGLUMA YAZIK BENIM OGLUMA.......
Kız seni tahrik etmiş iyice sen de hemen çocukla çocuk olup "zil takıp oynarsınız" gibi bir cümle kurmuşsun. Bak şimdi gerçekten de zil takıp oynuyor olsa gerek. Çünkü yakalamışlar bir saygısızlığını yüzüne vurup dururlar. Tabi kendi yaptıkları saygısızlığın ve ayıbın farkına varmadan..
Bundan sonrasında is erkek arkadaşınızda bitiyor. Yazinizda erkek arkadasinizin ailesinin doldurusuna gelerek ayrildiginizdan bahsetmissiniz. Emin misiniz erkek arkadasinizdan? Bundan sonrası süt liman olmayacak arkanizda durabilecek mi yoksa pes mi edecek yine? Eger arkanizda duracaginiza eminseniz devam edin. Sonra da karsilarina gecip kendinize yapilanlarin yanlis olduğunu bu nedenle cok uzuldugunuzu acinizdan hata ettiginizi soyler Özür dilersiniz bu cocukla gerçekten gelecek görüp evlenmek istiyorsanız.hepiniz ayni fikirde oldugunuza göre....hata yaptim =(
hos bir cümle degil......yazdim ama artik...konuda oldu =(
ailemi de rezil ettim simdi =(
napacagim ben simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?