• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişki nereye gider?

Daha önce hiç ilişki yaşamamış biri ve bu yüzden kendini hazır hissetmediğini düşünüyorum ama bazen ben de karşısına bir kız çıkar ve her şey değişir diye korkmuyor değilim.
Karışık sinyaller veriyor sevgili gibi davranıp arkadaş olmayı beklemek karşı tarafın ilgi duymamasını ümitlenmemesini beklemek çok tuhAf.. yaşlar kaç diye sorsam?

Bu ilişki bir yere gitmez. Çok naif yazmışsınız, lütfen gözünüzü açın. İlişkiler konusunda oldukça tecrübeliyim ve bunun şaştığını hayatım boyunca nerdeyse hiç görmedim: Bir erkek sizi istiyorsa, karşısında dağ duramaz. Bir şey hissediyorsa sevgili olmaması için önünde hiçbir şey duramaz. Çok çok ekstrem durumlar haricinde. Burada yani sizin durumunuzda öyle bir şey yok. Sizinle sevgili olmak isteseydi çoktaaan olurdu, verdiği cevap da sizi kırmamak ve küstürmemek için yapılmış bir şey. Bu adamla vakit kaybetmeyin. Size bir şey hisseden adam sizi asla acaba?'da bırakmaz. Bu adamın size karşı bir hissi yok, olsaydı bugüne kadar çoktaan olurdu.

Sen kenarda dur iyi birini bulursam giderim, bulamazsam sana kalırım gibi bişey olmuş bu. Ben olsam bu saatten sonra ya sadece arkadaş kalırım kesinlikle sevgili olmam onunla, yada tamamen hayatımdan çıkartırım. Hatta kesin arkadaş kalıp farklı sevgili bulup gözüne sokardım 🤭

Back
X