• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişki nereye gider?

2,5 Yıl cidden size hiç bir gelecek vaad etmeden, bu adamla mı görüştünüz sadece ? İlla ki sonunun evliliğe gitmesi garanti değil ama baştan beklentiler belli olur ona göre davranılırdı, şu an sizde biri var gibi de biri yok gibi de davranamıyorsunuz hayatınızda bu çok kötü. Bana kalırsa tamamen çöp bi adam.
Daha 20 yaşında evlilik düşünmek benim için çok uzak olan bir durum. Ayrıca arkadaşlıkla başlayan bir ilişkide neyin beklentisi konuşulabilir ki?

Oh ne âlâ valla kendine çek çek âşık et kızı sonra kız açılsın sen kendini geri çek ve hergün sana âşık olduğunu bildiğin bi kızla mesajlaş görüş vs. Kaçan kovalanır yapıyor, bi süre mesajlarına cevap verme. Tıpış tıpış gelecek. Hatta diyecek ki sevgili olmadık diye mi görüşmüyorsun tamam olalım diyecek, hayır olmayalım diyeceksin 😉 yalvaracak seviyeye gelinceye kadar reddediceksin. Noolur sevgili olalım sensiz yapamıyorum diyinceye kadar mesaj falan yok ona. Gururunla oymayamaz kusura bakmasın.
valla helal olsun sizin gibi olabilseydim keşke, ben çok aptallıklar yaptım kaybetme korkusundan.. ama kaybetmekten korkmayacaksın işte bunu anladım.. çünkü asıl ozaman kaybediyorsun..

valla helal olsun sizin gibi olabilseydim keşke, ben çok aptallıklar yaptım kaybetme korkusundan.. ama kaybetmekten korkmayacaksın işte bunu anladım.. çünkü asıl ozaman kaybediyorsun..
Değer verilmezmiş kazanılırmış bakalım hakediyor mu değer verilmeyi ne kadar çabalıyor. Çabalamıyorsa korkulacak birşey yok kaybolsun gitsin. Zamanınız çok değerli kızlar haketmeyene harcamayın.

sanıyorum ki şuan karşılık beklediği başka biri ya da beraber olduğu ve sonlanmaya yakın bir ilişkisi var.
yoksa şu aşamada sevgili olmanız olumsuz bir durumken gelecekte olabilme olasılığıyla ilgili neden olumlu bir yorumda bulundu? sonuçta arkadaşlığınıza zarar gelme riski gelecekte sevgili olduğunuzda da olabilecek bir olasılık.
ben iyi niyetli bulamadım ama siz hala kararsızsanız bu tutarsızlığın sebebinini ona sorabilirsiniz. hala kapalı kutu gibi havada kalan yanıtlar veriyorsa yavaştan çekilin.

bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi.

Yani çantamda keklik olmak istermisin? dedi. Hem yemegim hem pastam dursun diyor. Hangi atasözü ile denilirse denilsin, sizi yan cebinde tutuyor. Yani eger cidden baska birini bulamaz ise, size yönelmeyi düsünüyor.

Eger kendinize deger verirseniz, bu sahis ile iletisimi koparirsiniz. Siz birinin b plani degilsiniz, olmamalisiniz. Ve bunu o sahisa iyi iletin. Ya kararini simdi verir, ya hodri meydan.

Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

2.5 yıl önce bir beyle tanıştım. İnternet üzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gözüyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan çok güzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya çıkmadı. Doğum günümde bana hediyeler göndermesi, sabahları günaydın mesajlarıyla gözümü açmam vs. gibi birçok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu dönemde ikimizin hayatında da önemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak görüşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit geçirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de içten içe hislerimin karşılıksız olmadığını düşündüm. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana öyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat çevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi düşünüyor.

Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu güzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak ona hislerimi açtım. Ben reddedilmeyi beklerken çok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun süre yürümeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı düşündüğünü söyledi. Arkadaşlığımızın onun için çok kıymetli olduğunu bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken böyle bir cevaba çok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessümü olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki böyle devam ederken, acaba bir gün ilişkimizin bir adı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konuyu anlamanız için uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar :KK42:
Beyefendinin Hayatındaki kişiler yada flörtleri biterse neden olmasın? Resmen cebe atmış seni orda bekletiyor. Olmaz bundan geç gitsin. Olsaydı zaten 2.5yil içinde olurdu

Değer verilmezmiş kazanılırmış bakalım hakediyor mu değer verilmeyi ne kadar çabalıyor. Çabalamıyorsa korkulacak birşey yok kaybolsun gitsin. Zamanınız çok değerli kızlar haketmeyene harcamayın.
çok doğru diyosunuz ben akıllandım ama geç oldu :( şimdiki aklım olsa aynen dediğiniz gibi yapardım.. bir de şöyle birşey var erkekler artık korkusuz nasılolsa çok kız var diyip çabalamıyor.. bunu gören biz kızlar da aman kaybetmeyeyim diye kendimizden ödün veriyoruz..

Bir erkek zamanla olur diyorsa cebinde başkası vardır. Slzi yedekte tutuyordur. Çok cıvık olmadan seviyeli devam edin yoksa yolda kalabilirsiniz. Diyim ben size.

çok doğru diyosunuz ben akıllandım ama geç oldu :KK43: şimdiki aklım olsa aynen dediğiniz gibi yapardım.. bir de şöyle birşey var erkekler artık korkusuz nasılolsa çok kız var diyip çabalamıyor.. bunu gören biz kızlar da aman kaybetmeyeyim diye kendimizden ödün veriyoruz..
Hiç de kız çok falan değil efendim, annelerinin babalarının beğeneceği kız çok az. Özgüvenli olun lütfen, elinizi öpen alsın. Tavrınızı baştan belirtirseniz kaybetmekten korkarsa peşinizden koşar zaten, koşmuyor mu başka kıza mı gidiyor bırakın ne hâli varsa görsün size geri dönemeyeceğini de bilsin. Ona başkası olursa asla bana geri gelemezsin izlenimini verin.

Kibarca reddetmiş

....
Belki hayatında başka biri olabilir ... Senin ona duyguların var boşta olduğu zaman o da sana karşı boş değil gibi yapar istediği zaman sevgili olursunuz bekle.. en sinir oldugum erkek tipi.. sevgili olmuyo ama hislerin olduğunu bile bile arkadaş kalalım OLDU.... Yedekte dur diyo.. ne olur ne olmaz..

Olsa bile üzer seni ..

Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

2.5 yıl önce bir beyle tanıştım. İnternet üzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gözüyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan çok güzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya çıkmadı. Doğum günümde bana hediyeler göndermesi, sabahları günaydın mesajlarıyla gözümü açmam vs. gibi birçok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu dönemde ikimizin hayatında da önemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak görüşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit geçirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de içten içe hislerimin karşılıksız olmadığını düşündüm. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana öyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat çevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi düşünüyor.

Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu güzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak ona hislerimi açtım. Ben reddedilmeyi beklerken çok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun süre yürümeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı düşündüğünü söyledi. Arkadaşlığımızın onun için çok kıymetli olduğunu bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken böyle bir cevaba çok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessümü olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki böyle devam ederken, acaba bir gün ilişkimizin bir adı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konuyu anlamanız için uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar :KK42:
Tercume edeyim.Hislerim siz gibi yoğun değil ama sizi kaybetmek de istemiyorum.Olur da icimde o yoğun his oluşursa sizde surda kalin ki ilişkimizin seyrini değiştirebileyim.

Hiç de kız çok falan değil efendim, annelerinin babalarının beğeneceği kız çok az. Özgüvenli olun lütfen, elinizi öpen alsın. Tavrınızı baştan belirtirseniz kaybetmekten korkarsa peşinizden koşar zaten, koşmuyor mu başka kıza mı gidiyor bırakın ne hâli varsa görsün size geri dönemeyeceğini de bilsin. Ona başkası olursa asla bana geri gelemezsin izlenimini verin.
yaaa harikasınız :))) sizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var :KK200: çevrenizde sizinle arkadaş olanlar ve akrabalarınız, varsa kız kardeşleriniz ne kadar şanslılar :)) onların yerinde olmak istedim şu an :KK200:

Siz eminim çok güzel bir kadınsınızdır ama bence o beyefendi sizi fiziksel olarak çekici bulmamış.Sohbetinizi sevdiği için arkadaş kalmak istemiş.Bunu direk olarak söyleyemediği için bir gün ilişkimiz biter ondan sevgili olmak istemiyorum demiş.Sizin ona olan ilginizi sevdiği için belki bir gün sevgili olabiliriz diye umut vermiş ama sanmıyorum beğendiği birini bulunca onla sevgili olur.Yerinizde olsam duygusal olarak açıldığım biriyle arkadaş olarak kalmak istemediğimi söyler ilişkimi tamamen bitirirdim.

Ben nedenini sorduğumda sevgililiğin ona göre olmadığını, beceremeyeceğini söyledi. Ben de ümitlenmek istemiyorum zaten ama işte insanın bir yanı da olsun istiyor

İnanma. Çekiniyor vs bunlar hep yalan ya, çok ciddiyim. Erkekler böyle şey düşünmüyor. Bi kızı sevdiyse, ilgilendiyse karşısına başkası çıkacak diye hemen atak yapıyor zaten.

Hatalı davranmışsın. Ona çok samimi davranmışsın daha sevgili olmadan o da tabii ki yeterli ilgiyi zaten senden sevgili olmadan alıyor. Arkadaşız adı altında seninle vakit geçirebiliyor. Karşısına senden daha çekici, daha cezbeden birisi çıkarsa o söylediği “çekiniyorum, arkadaşlığımız biterdye korkuyorum” yalanları bulut olur.

Tavsiyem, net bi şekilde mesafe koymandır. Çok ciddiyim. Sen bu şekilde onunla aranı iyi tuttukça seninle sevgili olmaya gerek duymayacak. Arana mesafe koy. Bunu da normal, cool davranarak yap. Senin duygularını görmezden gelip şu an kendi hislerini öne almış. Eğer arkadaşlığını düşünüyorsa ona bi arkadaş gibi davran. Arkadaşına her sabah günaydın mesajı atıyor musun? Hayır. Paylaşımlarını sınırla. Trip atma ama hiçbir şey yokmuşcasına geri çek kendini.

bencede bu ilişki hiçbir yere gitmez yani en azından sizin beklediğiniz yere Ve istediğiniz hisslerle gitmez bana sadece size karşı bi hoşlantı hissediyor ama net ve kesin bi şekilde sevgi aşk duymuyo gibi geldi o yüzden Bu şekilde gevelemiş size ona duygularınızı açtığınızda benim tavsiyem kendinizi dahada ileri bi boyutta kaptırmadan bu ilişkinizin ne olduğunu netleştirin ya sevgili olarak devam edin yada bu kişi istemediği için tamamen hayatınızdan çıkarın galiba da çıkarmak zorunda kalacaksınız çünkü siz farklı duygu ve beklentilerdesiniz bunlara karşılık göremedikçe zamanla daha çok yıpranacak ve üzüleceksiniz ben anlattıklarınıza göre böyle görüyorum bence kendinize yazık etmeyin sizi üzecek bi dönem yaşamak zorunda bırakmayın kendinizi bitirin arkadaşlığınızı komple ilk zamanlar çok üzüleceksiniz belki evet ama sonradan iyiki bu yönde karar almışım diyeceksiniz tabiki yaşadığınızı siz bilirsiniz karar sizin ama beyefendinin kesinlikle size karşı net ve sağlam duygularının olmadığını çok açık bir şekilde gösteriyor söyledikleri hayat boyu mutlu olmanızı dilerim 😉

Ah kızlar kızlarımız ah daha gözü açılmamış saf masum kızlarımız...

Adam seni cebe atmış saf mısın kuzum reddetmemiş ama reddetmiş işte

Seni oyalar ama ne ondurur ne öldürür sadece seni süründürür

Benim toyluk zamanımda nasip kısmet diyen çok aşık olduğum adam vardı ben nasıl bi salaksam artık aaa nasip dedi kısmet dedi diye seviniyorum allahım

Adam 2 ay sonra gitti sözlendi şak diye...

Karşındaki o kadar iğrenç bir varlık bir oluşum ki daha insan olamamış seni kandırıyor yok sevgililik bana göre değil yok evlilik bana göre değil yok ben çocuk istemem diyenleri gördük

Bunların hepsi seni sevmediği için sevdiğini bulsun bak bakalım bana uygun değil dediği ne varsa 2 yıla yapar.

Back
X