Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
2.5 yıl önce bir beyle tanıştım. İnternet üzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gözüyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan çok güzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya çıkmadı. Doğum günümde bana hediyeler göndermesi, sabahları günaydın mesajlarıyla gözümü açmam vs. gibi birçok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu dönemde ikimizin hayatında da önemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak görüşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit geçirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de içten içe hislerimin karşılıksız olmadığını düşündüm. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana öyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat çevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi düşünüyor.
Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu güzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak ona hislerimi açtım. Ben reddedilmeyi beklerken çok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun süre yürümeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı düşündüğünü söyledi. Arkadaşlığımızın onun için çok kıymetli olduğunu bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken böyle bir cevaba çok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessümü olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki böyle devam ederken, acaba bir gün ilişkimizin bir adı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Konuyu anlamanız için uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar