• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişki nereye gider?

ileride sevgili olabiliriz ne demek yahu ? 2 aydır tanışsanız anlarım, hani tanımıyordur zaman ister. ama kaç sene olmuş. bu yaptığı oyalamaktan başka birşey değil.
duygularınızı öğrendiği için de artık emin ve sizi cepte görüyor. cepte tutmak için de bir kaşık bal çalıyor.
daha önce ilişkisi olmamış yazmışsınız, yaşlarınız kaç ? bu da bence çok sağlıksız bir durum çünkü, belli bir yaşa gelip ilişki yaşamamış olmak.

şu an bir yudum pekmez için bir çuval keçiboynuzu kemiriyorsunuz aslında. muhtemelen sizin gibi umutlandırdığı başkaları da vardır.

Sizden hoşlandığını düşünmüyorum eğer hoşlansaydı kaçırmazdı fırsatı. Şimdi seninle sevgili olamam belki ileride diyip acık kapı bırakıyor kendince ilk fırsatta aklını başkası aldığında bak gör diğeri ile nasıl sevgili oluyor.

Yerinizde olsam ilgilenmezdim eskisi kadar.

Normalde ben de cesaretli değilimdir ama artık çok bunalmıştım bu durumdan. Zaten olumsuz bir cevap alırsam asla konuşamam bir daha diyordum ama mesele çok farklı yerlere gitti. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Nesi farklı ya baya reddedilmişsin işte bunu anlamayan sensin seven isteyen adam net olur zaten sana kalmadan o açılırdı bişeyler hissetseydi böyle bahanelerle ömrünüzü heba ediyorsunuz farklı olan ne anlamadım sevgili olmayı kabul etmemiş işte yok ayrılırız bilmem ne olumlu bir cevap gibi algılayıp kendini kandırmaya heveslisin yazık cidden hayat birilerini bekleyecek kadar uzun değil

Ben yerinizde olsam keserdim iliskimi. Cunku duygularınizi söylemissiniz kibarca cepte kal bekle demiş. Siz bilirsiniz tabi ama bence sonu görünmüyor bir anda hayatina biri girer sonra üzülürsünuz :cry:

bir arkadasimin sizin gibi bir dostlugu vardi,
hani bir seyler var gibi de yok gibi de ama kafa kurcalamaya devam ediyor. Baska insanlarla olabilecek potansiyel iliskilerin onunu tikiyor.
En sonunda arkadasim bu arkadasligini cok cok az gorusecek hale getirdi, simdi gercek bir sevgilisi var ama cok mutlu.

Adam soyle boyle diyemeyiz, belki gercekten kararsiz, belki gercekten kendine guvenmiyor, sizi sevmiyor veya sizi seviyor ama kisisel hayatinda size anlatmadigi baska problemler var... Ne ise ne, sonucta siz gercek bir iliski yasamiyorsunuz, ve bazi yasta insan arkadas ister ama bazi yasta da sevgili ister yani. Bu sekilde bir arkadaslik iliskisi ile de kimse ile sevgili olamazsiniz. Kimse sevgilisinin gune x arkadasinin gunaydin mesajlari ile baslamasini normal karsilamaz.

Sen daha iyilerine layıksından ileride sevgili olabilirize evrilmiş hm.Yan cebime koy gibi olmuş bu.Birini seviyorsan sevgili olursun.O ne yahu? Daha iyisini bulamazsam sana dönerime dönmüş bu iş.Sana yazdığı günaydınları ,gönderdiği hediyeleri ve yaptığı jestleri aynı anda başka kizlara da yapıyor gibime geliyor...

Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

2.5 yıl önce bir beyle tanıştım. İnternet üzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gözüyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan çok güzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya çıkmadı. Doğum günümde bana hediyeler göndermesi, sabahları günaydın mesajlarıyla gözümü açmam vs. gibi birçok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu dönemde ikimizin hayatında da önemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak görüşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit geçirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de içten içe hislerimin karşılıksız olmadığını düşündüm. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana öyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat çevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi düşünüyor.

Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu güzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak ona hislerimi açtım. Ben reddedilmeyi beklerken çok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun süre yürümeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı düşündüğünü söyledi. Arkadaşlığımızın onun için çok kıymetli olduğunu bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken böyle bir cevaba çok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessümü olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki böyle devam ederken, acaba bir gün ilişkimizin bir adı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konuyu anlamanız için uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar :KK42:
Adam zaten sizi reddetmis. Kibar sekilde.

yavaş yavaş iletişimi azaltmanızı tavsiye ederim. hisleriniz karşılıklı değil.
kendinizi baz alın dayanamayıp söylemişsiniz aynı şekilde hissetseydi kabul ederdi.
yok ayrılırmısınız da yok bilmem ne.. bahane hepsi..
sen şöyle yedekte dur. kimseyi bulamazsam üç beş seneye kapını çalarım demiş.

Hiç ilişkisi olmamış diyorsun

Bence adam seninle sevgili olmayı en son istiyor

Az çok tahmin etmiştir senle sevgili olursa evliliğe gider bu iş

Aklı başkalarında kalacak o zaman da

Sen bi bekle ben bi dolaşıp geleyim modu bu

Ben yerinde olsam eskisi gibi sıcak davranmam aramam sormam ha msjını geç gördüm derim işlerim vardı derim saatlerce meşgul olurum çevrimiçi olurum geç yazarım
Bir erkek istediği kadın uzaklaşığında panikler kaybetmek istemez
Ha ama sen vaktim var aylarca yıllarca beklerim diyorsan o senin tercihin

Merhabalar hepinize. Kafamı kurcalayan bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

2.5 yıl önce bir beyle tanıştım. İnternet üzerinden bir tanışma olmadı bizimki. Bir etkinlik vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunduk. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde. Tanışıklığımızın başında ona arkadaşım gözüyle bakıyordum. Muhabbetimiz, ilgi duyduğumuz konular birbiriyle uyuştuğundan çok güzel bir iletişim yakaladık. Arkadaşlığımızın 1. yılında ben artık bir şeyler hissetmeye başladım bu beye. Tabi ona karşı bu hislerim durup dururken ortaya çıkmadı. Doğum günümde bana hediyeler göndermesi, sabahları günaydın mesajlarıyla gözümü açmam vs. gibi birçok şey oldu ve ilişkimiz ilerledi. Bu dönemde ikimizin hayatında da önemli şeyler oldu ve her zaman bu konularda fikir alışverişlerinde bulunup birbirimize destek olduk. Bu arada sadece uzaktan mesajlaşarak görüşmedik. Aynı zamanda o da ben de birbirimizin bulunduğu şehirlere giderek beraber vakit geçirdik. Mesajlaşırken olsun, bir araya geldiğimizde olsun sanki bana karşı daha farklı bir şeyler hissediyormuş gibi bir izlenim yarattı bende. Ben de içten içe hislerimin karşılıksız olmadığını düşündüm. Şimdi siz 'kafanda kuruyorsun, sana öyle gelmiştir' diyebilirsiniz fakat çevremde ilişkimize şahit olan her insan da benim gibi düşünüyor.

Velhasıl ben artık dayanamadım ve ne olursa olsun diyerek bu güzel arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak ona hislerimi açtım. Ben reddedilmeyi beklerken çok daha farklı bir şey oldu. Beyefendi sevgili olursak ilişkimizin uzun süre yürümeyeceğini ve bittiğinde de arkadaş kalamayacağımızı düşündüğünü söyledi. Arkadaşlığımızın onun için çok kıymetli olduğunu bu yüzden de arkadaşlığımızın devam etmesini istediğini ve ileride sevgili olabileceğimizi söyledi. Ben tabi reddedilmeyi beklerken böyle bir cevaba çok şaşırdım. Bir nevi acının tatlı tebessümü olmuştu. Şu an samimiyetimiz eskisi gibi hatta daha bile iyi. Ama bu ilişki böyle devam ederken, acaba bir gün ilişkimizin bir adı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konuyu anlamanız için uzun yazdım kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım kızlar :KK42:
Bugün sevgili olmaya korkar,yarın evlenmeye korkar..ömür torpusu ıssız adam tiplemesi

2,5 Yıl cidden size hiç bir gelecek vaad etmeden, bu adamla mı görüştünüz sadece ? İlla ki sonunun evliliğe gitmesi garanti değil ama baştan beklentiler belli olur ona göre davranılırdı, şu an sizde biri var gibi de biri yok gibi de davranamıyorsunuz hayatınızda bu çok kötü. Bana kalırsa tamamen çöp bi adam.

Bana pek tekin gelmedi. Hem ilişkimiz olursa uzun sürmez demiş hem de ileride belki olabilir demiş. Gerçekten seven adam asla ama asla reddetmez. Halusinasyon yaşar sevincinden. Bu adam sizi sevmiyor bence. Daha doğrusu aşık degil. Bence siz ufaktan duygularınızı bastırmaya çalışın

Safsınız. Bir de verdiğiniz cevaplarda sürekli savunma hali var. Nasıl güzel inandırmış sizi, daha da ümitlendirmiş. Dengesiz de flört etmekle arkadaşlığı siz de bilmiyorsunuz. Birine her sabah günaydın diye mesaj atıp, sevgisini öğrendikten sonra ama biz arkadaş kalalım belki ilişkimiz ileride olabilir denilmez. Flört edersin ya olur ya olmaz. Daha önce ilişkim olmadı geyiği de gerçek olsa bile bahane olamaz. İyice saçmalamış.

cok sacma , eger isi saglam olan biri ise

boyle demesi cok sacma yani digerlerini deneyim olmazsa sen olursun demeye getirmis

isi saglam degilse vazgcmek senin hayrina

ben bu durumdada vazgcerdim resmen seni cebe almis

instagramdan iliski kocu bal sayfasini takip et ordada cepte olmamakla ilgili cok tuyo var.

Reddetmiş zaten.
İleride sevgili olabiliriz derken, senden iyisi cıkarsa seninle olmaz simdilik seninle basımı baglamak istemiyorum ama ılgın hosuma gıdıyor. Goruselım takılalım demıs.

bir arkadasimin sizin gibi bir dostlugu vardi,
hani bir seyler var gibi de yok gibi de ama kafa kurcalamaya devam ediyor. Baska insanlarla olabilecek potansiyel iliskilerin onunu tikiyor.
En sonunda arkadasim bu arkadasligini cok cok az gorusecek hale getirdi, simdi gercek bir sevgilisi var ama cok mutlu.

Adam soyle boyle diyemeyiz, belki gercekten kararsiz, belki gercekten kendine guvenmiyor, sizi sevmiyor veya sizi seviyor ama kisisel hayatinda size anlatmadigi baska problemler var... Ne ise ne, sonucta siz gercek bir iliski yasamiyorsunuz, ve bazi yasta insan arkadas ister ama bazi yasta da sevgili ister yani. Bu sekilde bir arkadaslik iliskisi ile de kimse ile sevgili olamazsiniz. Kimse sevgilisinin gune x arkadasinin gunaydin mesajlari ile baslamasini normal karsilamaz.
Evet haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X