Bu ilişki olmazmı :(

Siber suç birimleri ülkemizde yeni yeni uzmanlaşabiliyor.
Siberuzam kişisel veri haklarımız şundan birkaç sene öncesine kadar yoktu, geçen sene onaylı sisteme geçildi.
Ve artık çok şükür ki hepimizin de bir web kimliği var, kanunlarla korunan ve aynı şekilde cezalandırılan.
Tabi ülke olarak çok başındayız bu durumun ama, eminim ki önümüzdeki yıllarda yeni düzenlemelerle bir kelime yazarken bile kırl kere düşüneceğiz.
Bir arkadaşımın da mağdur olduğu, içinde birçok ünlünün olduğu hesap çalma ve izinsiz paylaşım olayında, bugün haberlerde gördüm rekor yıl ceza isteniyor 1300 yıl gibi bir şey.
Böyle bir caydırıcılık gerçelten gerekiyor.
Ya aa iyice batirdim sonra mesaj attim cevap falan yazdi cok utandim bide okullar acilinca tekrardan onunla karsilasmaya korkuyorum onunla napiyim
 
Niyeki çocuk bana yakisikli geldi ama
Adam 20 yasindan kucuk gosteriyor ana ruhen daha olgun. Siz 16 yasindasiniz ama ruhunuz 11 12 yas cocugu gibi. Burda yazilanlanlari bile anlamiyorsunuz. Karsi taraf gayet kibar bir sekilde reddetmis hakli olarak. Israra gerek yok bence
 
Cok sanslisinki böyle temiz bi cocuga yazmissin... Tsk etmen yerde Bide "yaaaa ne alaka " yaziyorsun
16 yasindayken Ben barbilerle oynuyordum... Bence Herseyi yasinda yasamak güzel... sunuda unutmaki ilerisi icin ... Zorla güzelik olmaz Herseyi oluruna birak
 
Allahım çocuk sana ne güzel izah etmiş durumu verdiğin cevaba bak cidden olmazmış.
 
Yazdiklarini okuyunca 16 17 yaşlarıma gittim geldim sanki. Ne kadar güzeldi o yaşlardaki heyecanlar, o masumiyet.. kıymetini bil bu yaşların. Ve 20 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde bu yazdıklarını mutlaka oku. Yüzünde oluşacak tebessümü görür gibiyim. Off yaşlandık be.. :110: konuya gelince bu iş olmaz. Uzaktan uzağa hoşlan öyle de kalsın.
 
Back
X