Bu ilişki olmazmı :(

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595

çocuğu tuttum.

Gerçekten harika bir çocukmuş, çok şanslısın.Böyle insanlar da var mıymış? 4 sene sonra tekrar yazarsın o zaman uygun olur bak.

Bi kaç sene sonra bunu yazdığım için bile pişman olup kendine gulebilirsin. 16 yasında çok gencsin boyle şeyleri çok takma. Çocuğu tebrik ediyorum güzel ve yerinde bi cevap vermiş ..

Çocuk yaşından daha olgun bir cevap vermiş. O yaştaki bir delikanlı "amaan iki takılıp bırakayım, kız zaten kendi ayağıyla gelmiş" de diyebilirdi. Düzgün biriymiş ki yaşınızdan faydalanmaya çalışmamış. Verdiğiniz cevap neden ilişkiniz olamayacağını açıklar cinsten zaten. Yaşınıza uygun birini bulun ve o yaştaki erkeklerden şimdilik uzak durun. O yaştaki her erkek olaya bu şekilde yaklaşmaz, sonra üzülen siz olursunuz.

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595
O değil de genç, hem siz hem sen diye yazmış mesaj içeriğini :)

Seni anan kadir gecesinde dogurmus fazla sans zorlamanin manasi yok dua et karsina boyle durust ve niyeti kotu olmayan biri cikmis

Çocuga helal olsun diyecek birşey yok
Sen de voleyboluna okuluna bak

O delikanlıyı bulup, alnından öpesim geldi.
Yetiştiren anne babaya selam olsun, böyle ahlak kuralları olan, küçüğünü kollayan, özellikle açıklama yapıp yol gösteren 20 lik genç adam!
Haberlerde köpeğe bile tekme atan ufacık çocukları görünce, analar neler doğuruyor dedirtti bana.

O delikanlıyı bulup, alnından öpesim geldi.
Yetiştiren anne babaya selam olsun, böyle ahlak kuralları olan, küçüğünü kollayan, özellikle açıklama yapıp yol gösteren 20 lik genç adam!
Haberlerde köpeğe bile tekme atan ufacık çocukları görünce, analar neler doğuruyor dedirtti bana.

Altına imzamı atsam olur mu yorumun

Genç takdire şayan güzelce de anlatmış

Git işine kızım olmaz böyle de diyebilirdi

Aklı başında birisi bu aşamada ilişki vs olmaz

Ben de 19 yaşına kadar 1 yaş fark dışında doğru bulmuyorum. 16 yaş 20 yaş çok yanlış. Sen 19 a gelince 23 yaşında biriyle çıkabilirsiniz. Sebebini delikanlı çok güzel anlatmış. Hayran oldum Aferin ona. Anne babasını da alkışlıyorum.

Delikanlı ne kadar usturuplu yazmış.
Sizin cevabınız ise çok çocukça; "büyük göstermiyorsun ki"
Anlamamışsınız bile anlatılmak isteneni.
Biraz daha olgunlaşın, hak vereceksiniz.
Zaten kızımızın cevabı neden olmayacağını daha iyi gösteriyor. O kadar masum ki büyük göstermiyorsun demiş.

Hayatımda okuduğum en mantıklı mesajlardan birini yazmış. Kendisine buradan tebriklerimi gönderiyorum.

"Abi bir şans verseydin"deseydin :)Sanırım yaşı bahane etmiş,üzülme daha neler çıkar karşına

Ben çocuğu yıkayıp yağlayamıycam.
16 ve 20 bana çok uç gelmedi. 20 de çocuk. 23-24 olsa hak verirdim.

Ha çok kibar ve efendi ona lafım yok.
Ama bence hoşlanmamış yaş da bahanesi, 20 yaşında bir erkeğin hoşlanırsa 4 yaş fark için reddedeceğini düşünmüyorum ben.

Back
X