Bu ilişki olmazmı :(

Çocuk efendi biriymiş tebrik ediyorum. Gayet güzel açıklamış durumu. Sizin cevabınız çok çocukça duruyor. Yazım şekliniz bile durumunuzu ele veriyor açıkçası. Yaptığınız taciz ayrıca bilginize. Biri kafasını eğip adıma baksa ve böyle mesaj atsa + ısrarcı olsa rahatsız olurdum. Haddinizi aşmayın o sebeple. Uzak durun kendisinden.

Ne güzel yazmış cocuk takdir etim helal olsun cocgun yazdınla sizin verdiniz cevaba bakın cocuk size fiziksel anlamda dememiş zaten ki verdiniz cevplada cocugun ne demek istedini kanıtlamışınız oldunuz zaten

Acelen ne pardon ama daha yasın cok kucuk ve cocuk cok dogru soylemıs bu kafayla gidersen seni cok kolay kandırabılırler. Biraz haber seyret tanımadığın insana ne cesaret mesaj atabiliyorsun. Cahil cesareti resmen.
Ve o cocugun yerinde art niyetli biri olsa daha kotu uzulur buralara oyle konu acardın biraz akıllı davran derim.

Ama yasitlarim arasindan ilgimi çeken yok ki tanidiğim
Bence zaten otobuste gördüğün birinden tanımadan etmeden hoşlanman da yaşının verdiği bir durum, sağlıklı bir ilişki olacağını zaten düşünmüyorum başka şekilde sana cevap vermiş olsa bile. Biraz olgunlukla alakalı bu işler, sen daha o olgunluğa gelmiş gibi durmuyorsun yaşaya yaşaya öğreneceksin umarım allah karşına düzgün insanlar çıkarır mutlu olacağın sevgi saygı çerçevesinde ilişkiler yaşayacağın insanlar olur.

Karakterli çocukmuş vesselam…

Başkası olsa çoktan kullanmaya kalkardı. Yaşıtlarınla mutlu olursun.

Şu an gençliğe olan inancım arttı..
Karakterli çocukmuş.
Soruna gelince olmaz canım...
Zaten çocuk da olmaz demiş.
Ama sana bir de abla tavsiyesi, otobüste gördüğün birine bir daha ki sefere bu şekilde bir adım atma.
Her zaman bu kadar şanslı olmazsın. Bin türlü manyak var.
Sonra çıplak fotoğrafım var tehdit ediliyorum, aileme söyleyemem, polise gidemem noktasına geliyorsunuz...
yaşın daha 16. Sevgili edinmekten daha önemli şeyler olmalı hayatında.

Daha 16 yaşındasın önceliğin derslerin olmalı daha karşına neler çıkar neler..
Ve gerçekten 16 yaşındaki biriyle 20 yaşındaki birinin arasında bariz fark olur bu fark ancak siz 20 yaşınıza geldiğinizde kapanır.
Kibarca reddetmiş dürüstlüğünden dolayı teşekkür edip konuşmayı bitirin ve üstelemeyin.

Karakterli çocukmuş vesselam…

Başkası olsa çoktan kullanmaya kalkardı. Yaşıtlarınla mutlu olursun.

Sadece kız için de değil, çocuk kendini de koruyor... kız reşit değil. Kim olduğu belli değil. Musallat olur, birlikte oldu benle der, bela olur, iftira atar, uğraş dur..
otobüste görüp beğenip sevgili mi olunur bu devirde?

Ahahaha cok tatli yaaa bir de israr etmissin,adam yok diyor ayol,20 yasinda ve belli ki resit olmayan bir liseliyle takilmayi dogru bulmuyor ki hakli. Daha da usteleme ablacim

Efendi kibar çocukmus duzgunce acıklamıs dedikleri dogru ve zaten verdiginiz cevaplada ne alaka kucuk gosteriyorsun dediklerini dogrulamissin gercekten daha kyas ve kafa olarak kucuksun cocuk bunun farkinda verdigin cevapla dusuncesinin dogrulugunu gostermissin

Daha küçüksün adam güzel dille uyarmış seni dua et iyi biriymiş kendi çıkarları için kabul etmemiş seni tatlım biraz daha geçsin zaman

Niyeki çocuk bana yakisikli geldi ama

Ay Allah aşkına
Daha dün annesi olmadan markete pazara gidemeyen çocuklar aşk yaşar olmuş
Daha 16 yaşındasın bi frene bas
Çocuk insan evladıymış mantıklı açıklamalar yapmış ve ek olarak uyarmış
Başkası olsa senin duygularını önemsemeyip farklı iletişim kurabilirdi
Daha reşit bile değilken birine açılmak neyse de üstüne ısrar etmek
Umarım olgunlaşırsın BÜYÜDÜKÇE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…