- 29 Temmuz 2018
- 116
- 90
- 13
- 23
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Ya taciz niye olsun bide bi kiz erkeği neden taciz etsinki ablaÇocuk efendi biriymiş tebrik ediyorum. Gayet güzel açıklamış durumu. Sizin cevabınız çok çocukça duruyor. Yazım şekliniz bile durumunuzu ele veriyor açıkçası. Yaptığınız taciz ayrıca bilginize. Biri kafasını eğip adıma baksa ve böyle mesaj atsa + ısrarcı olsa rahatsız olurdum. Haddinizi aşmayın o sebeple. Uzak durun kendisinden.
Ya taciz niye olsun bide bi kiz erkeği neden taciz etsinki abla
Niyekisenin başına iş gelecek bu kafayla annen baban durdursa bari
Ama abla kendisi büyük göstermiyor napıyımNe güzel bir gençmiş çocuk vallahi hayran kaldım tavrına. Ablacım sen daha çok küçüksün çocuğun da dediği gibi kendinden yaşça büyük erkeklerden uzak durmalısın her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin. Sen saf temiz duygularla yaklaşırsın ama karşındaki başka amaçlarla yaklaşabilir ve 16 yaş ciddi bir ilişki için de çok küçük bir yaş. İçinde yaşadığın duyguları anlayabiliyorum ama önceliğin kendini korumak olmalı. Ne güzel voleybolcuymuşsun da kariyerine derslerine odaklanmalısın ki o sırada mutlaka karşına doğru insan çıkacaktır. Şimdi reddedildiğin için üstüne gitme çocuğun. Bence olgun bir şekilde teşekkür edip rahatsız ettiğin için de özür dileyip konuyu kapatmalısın. Hem bakarsın 4 yıl sonra yine karşılaşırsınız bu defa olabilirbiraz olgunlaşmalısın çocuğa son attığın mesaj da biraz çirkin bir üslup olmuş canım
Büyük göstermese de artık büyük olduğunu öğrendin ama canım kafana takma çok fazla önüne bak sen deAma abla kendisi büyük göstermiyor napıyım
Ya taciz niye olsun bide bi kiz erkeği neden taciz etsinki abla
Beğenmemişmidir gerçektenZavallı çocuğum 20 yaşında kendisinden 4 yaş küçük kıza abinim senin diyor. Millet 10 yaş 15 yaş büyükmüş küçükmüş takmıyor bile burada da görüyoruz
Muhtemelen kendisi üniversiteli "liseliyle mi takılacam ya puff" dedi. Ya da beğenmedi. Yoksa dediği şey komik. Sorsaydın anasıyla babası arasında kaç yaş farkı varmış? Ben minimum 3 diyorum.
Bir yerde haklı sen reşit değilsin ama çok ama çok saçma bahane göstermiş. Direk söyleseydi keşke doğruyu.
Konu beğenip beğenmeme olayı değil , adamın aklında belki başkası var, belki sevgilisi var. Ama en önemli sebep siz daha reşit degilsiniz. İleriki yaşlarda yaş farkı önemli olmayabilir ama 16 yaş ve 20 yaş birbirinden çok farklı yaşlardir. Daha çok gencsiniz biraz olgunlasin , daha mantıklı kararlar vereceksiniz. Ben de sizin yaşınızda her onume gelen yakisikliyi begeniyordum, özellikle universiteye gidenler çok cool geliyordu gözüme. Ama aşk , sevgi böyle bir şey degil biraz olgunlasin bu demek istediklerimi anlayacaksınız , sıradan bir beğenme duygusu sizinki. İki gün sonra başkasını begenince geçecek emin olun. Bunun sizin güzelliğinizle alakası yok hem daha yaşınız genç olduğundan dış gorunusunuz de tam oturmadi. Genclikte olur böyle şeyler takilmayin.Beğenmemişmidir gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?