Bu ilişkide ne yapmalıyım ?

merveee96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
128
24
13
selam bayanlar
Direk konuya gireyim üç yıl önce ilişkim başladı bir yıl önce de nişanlandık. Ama her gün kavga her gün kavga.. Kavga sebepleri de hep aynı benim aşırı şüpheci olmam nişanlımı rahat bırakmamam. Daha bana bir kere bile yanlışını görmedim ama hep korkuyorum şüpheleniyorum onu kısıtlıyorum işten eve evden işe gidip gelen biri öyle gezmez tozmaz o halde bile şüpheciyim ve bu bir hastalık artık kendim bile farkındayım sevdiğim halde hiç güvenemiyorum ona ve her gün kavga boş yere ortada bişey yokken. Ne yapmalıyım sizce

-ayrılmaya karar verdim sonunda yapamıyorum bu kıskançlık gitmiyor

Son düzenleme:
Ayrılmalı mıyım cidden ? Hiç ayrılmak istemiyorum ama onu da kendimi de yıpratıyorum

Nerden bulacağım o üyeyi ? Tam bilemiyorum yeni üye oldum da bu derdimi paylaşmak için

Ama benim demek istedğim ayrılmak istemiyorum kendime nasıl çeki düzen vereceğim hastalık bu resmen

Yani neden ayrıl diyorsunuz bir de ? Karşıdaki insana yazık olmasın diye mi

ben de böyleydim sonuç nişanlımla ayrıldık
düzelmezsen sonucu ayrılık bn de kendime çok kızardım ama iş işten geçtikten sonra akıllandım tabi karşı tarafında saygısızlığı vardı ondan ayrıldım
olsun bundan sonra tecrübe ile daha akıllı kararlar vereceğimi düşünüyorum

Zaten bıktırdım nişanlımı hep alttan almaya çalışıyor ama patlıyor bazen ayrılalım diyor ama o da ayrılmak istemiyor

İllaki güvenini sarsmıştır, iyice düşün bakayım
Hala hiçbir şey yapmadı diyorsan da kendini geliştir,özgüvenini artıracak bir şeyler yap,sosyalleş. Erkeklerin aldatma potansiyeli ne kadarsa kadınların da o kadar, bu kadar ezik durma bence karşısında.

Güvenimi sarsacak en ufak bir şey yapmadı olsa zaten söylerdim burda kendimi eleştiriyorum çünkü

Evet ama haklısınız kendimi geliştirmem gerekiyor bu hastalığı bitirmem gerekiyor sadece bu konuda da değil hastalığım her konuda şüpheciyim o acaba ne düşünüyor acaba arkamdan konuşurlar mı şöyle mi böyle mi

dr görün..normal degil bu kadar kıskanmak..ne oo nereye kadar süpeyle yaşayacan hem ona hem kendine yazık ediyon..güzel ilişkini kokunden sarsıyon..
en guzel günlerini heba etme..yoksa cok ararsın..

Kuzenimin eşi de senin gibi davranislara sahip.
Benim anlamadigim bu supheli tutumlar kendinize guvensizlikten mi kaynakli, gecmiste yasadiginiz bi guven kaybi mi. Kuzenimin esi bence kendine guvensiz. Benden bile kiskanir cocugu. Illallah ettirdi herkese. Umarim duzeltirsiniz durumunuzu, farkinda olmak bile iyi.

Psikologa gidin o zaman ayrılmak çözüm olmaz ki. Adam guveninizi sarsacak bir sey yapmamış. Bugün ondan ayrilsaniz başkasıyla tanissaniz yine aynı sey olacak. Destek şart.

96li misin ? 20 yasindasin ve 1 yıllık nisanlisin. Acelen neydi ? Cok kucuksun biraz daha büyümen lazım.

Ben de herkesten kıskanıyorum çok üzgünüm engel olamıyorum kendime ya içim içimi yiyor psikoloğa gitmem gerekiyor cidden galiba. Adamı sokakta başı yerde yürütüyorum resmen kendime güvensizlik değil ama geçmişteki yaşadığım şeyden galiba.. Yine aynısı olursa diye çünkü erkek arkadaşım beni aldattı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…