engel olmak zorundasın ama.Evet buldum ve okudum resmen kendimi gördüm ya çok kötü ama insan engel olamıyor yaşamadan bilemez kimse
Evet öyle zaten aşırı sinirleniyorengel olmak zorundasın ama.
hadi adam şimdiye kadar çekmiş.
ama kısa süre zarfında emin ol patlayacak resti çekecektir.
çekilir çile değil çünkü.
böyle bir kısıtlama yapanı da yapılmasına müsaade edeni de çok anormal buluyorum kusura bakma.
ne demek yer bakarak yürütmek.
sana yapılsa kaçgün çekerdin acaba
20 yaşındayım istedim işte19 yaşındasın, bir senelik nişanlısın. aceleniz ne pardon?
ne yap et kendine çeki düzen ver.Evet öyle zaten aşırı sinirleniyor
Evet haklısınıznişanlınız size sizin yaptıklarınızı yapsa tepkiniz ne olurdu? ona göre davranın ,bişeylerler uğraşın bu tür eylemleri boş insanlar yapar genellikle
Zaten kendime yapıldığını düşünemiyorum deliririm benne yap et kendine çeki düzen ver.
açıkcası karşınızdaki insanlar baktınız çekiyo ses etmiyo diye abartıyosunuz da abartıyosunuz.
bir nevi şımarıklık.
şımarıklık olmayanlar ise malesef ki tedavilik.
okurken içim daralıyo resmen.
bu da iyiydi:))Zaten kendime yapıldığını düşünemiyorum deliririm ben
rica ederim ama durduk yerde nisanlinla ayrilma yani buyuk bir sorununuz yoksa boyle devam edin canim :) insallah evlenirsinizÇok teşekkürleer ya dikkat etmeye çalışacağım :)
selam bayanlar
Direk konuya gireyim üç yıl önce ilişkim başladı bir yıl önce de nişanlandık. Ama her gün kavga her gün kavga.. Kavga sebepleri de hep aynı benim aşırı şüpheci olmam nişanlımı rahat bırakmamam. Daha bana bir kere bile yanlışını görmedim ama hep korkuyorum şüpheleniyorum onu kısıtlıyorum işten eve evden işe gidip gelen biri öyle gezmez tozmaz o halde bile şüpheciyim ve bu bir hastalık artık kendim bile farkındayım sevdiğim halde hiç güvenemiyorum ona ve her gün kavga boş yere ortada bişey yokken. Ne yapmalıyım sizce
Düğün tarihimiz de belli oldu 4 ay var ama zaten bugün kavga ettik ayrılalım benim hayatımı zindan ettin dedi seninle yaşanmaz dediiOhoo bu nisan evliliğe varmadan biter.
Çocuk ayrılır senden .
Böyle omur mu geçer ? Bizde birbirimize haber veririz suraya gidiyorum haberin olsun diye ama ikimiz de gitme demeyiz sadece haberimiz olur.
Bogmussun çocuğu yazık valla
Önceden aldattı da biri. Ayrıca hayal ürünüm de var baya resmen beni aldatıyor gibi hayal kurup ona kızıyorum baskı altına almaya çalışıyorum halbuki ortada hiçbir şey yokSeni erkeklere karşı bu kadar güvensiz yapan daha önce yaşadığın bir olay mı, yoksa tamamen kendi hayal ürünün olan paranoyaların mı? Eğer ikincisiyse, o adamla sakın evlenme ve ikinize de hayatı zindan etme. Gerekiyorsa psikoloğa gidip yardım al, yani eğer adamın bir suçu yoksa ve durduk yerde darlıyorsan adamı, sorun sende üzgünüm ki. Bir süre sonra adam buna dayanamayıp ayrılır senden, ben diyim... Kimse bunu istemez ama, hiçkimse suçsuz yere de üzerine gelinmesini de istemez. Adamın suçu yoksa, biraz sakinleş, mantığınla hareket etmeye çalış, duygusal davranma. Yoksa boşa gider güzelim yıllarınız ve bundan sonraki ilişkinde de dikiş tutturamazsın. Sorunun kaynağına inmeye çalışmalısın. Neden böyle davranıyorsun? sorusuna cevap bulmalısın..
BilmiyorumOna değil kendine güvenmiyosun..terapi alman gerekiyor özgüven için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?