Bu ilişkiyi nasıl kurarım tekrar?

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
6
Merhaba herkese. 4 yıldır beni perişan eden bir derdim var ve çok mutsuzum. 4 yıl önce bir ilişkim oldu ve yapmamam gereken bir şey yapıp onu üzdüm. yine de telafi etmek için koştum peşinden. sonra araya mesafeler girdi yine de biz arkadaş kaldık. Bana çok değer verdiğini söylüyor. Bazen tam sevgili olacak gibi oluyoruz her şey mükemmel gidiyor falan sonra bozuluyor. saatlerce telefonda konuştuğumuz oldu. Şu anda da arkadaşız. Başka bir şehirde ve birkaç gün sonra gelecek benimle görüşüp yemeğe götüreceğini falan söyledi. bir şeyleri yaşayamadık ve bu ikimizi de üzüyor. kendisi bana dair her şeyi hatırlıyor ve hedi ettiğim şeyi saklıyor hatta bana fotoğrafını attı falan. ben bu ilişkiyi nasıl yeniden kurarım? Bazen ortadan kaybolasım geliyor. çok uzun bir süre çekip gitsem falan. ne olur yardım edin :KK43:

Merhaba herkese. 4 yıldır beni perişan eden bir derdim var ve çok mutsuzum. 4 yıl önce bir ilişkim oldu ve yapmamam gereken bir şey yapıp onu üzdüm. yine de telafi etmek için koştum peşinden. sonra araya mesafeler girdi yine de biz arkadaş kaldık. Bana çok değer verdiğini söylüyor. Bazen tam sevgili olacak gibi oluyoruz her şey mükemmel gidiyor falan sonra bozuluyor. saatlerce telefonda konuştuğumuz oldu. Şu anda da arkadaşız. Başka bir şehirde ve birkaç gün sonra gelecek benimle görüşüp yemeğe götüreceğini falan söyledi. bir şeyleri yaşayamadık ve bu ikimizi de üzüyor. kendisi bana dair her şeyi hatırlıyor ve hedi ettiğim şeyi saklıyor hatta bana fotoğrafını attı falan. ben bu ilişkiyi nasıl yeniden kurarım? Bazen ortadan kaybolasım geliyor. çok uzun bir süre çekip gitsem falan. ne olur yardım edin :KK43:
Sizi deniyordur. Yoksa arkadas bile kalmazdi.

Üzülme nedenini üstü kapalı anlatsanız?
Ortada bir yanlış anlaşılma vardı. Bahsettiğim bu kişiden gerçekten çok hoşlanıyordum hatta seviyordum. Onun öncesinde hayatımda biri olmuştu ve bitmişti. ortak arkadaşlarımız biliyordu bu kişiyi. Onun kulağına gidince yanlış anlamış aldattım sanmış. Ve çevremizdeki insanlar olayı döndürüp anlatmıştır muhtemelen. yani abartarak anlatmışlardır. yine de bana çok değer verdiğini söylüyor benimle çok ilgileniyor. bilemiyorum çok üzgünüm.

Etrafınızdaki insanlara güvenip sana güvenmediğine göre, bence sen bu adamı gerçekten isteyip istemediğini bi kez daha sorgula.

deniyor derken:KK43: çok değer verdiğini söylüyor ve beni önemsediğini belli ediyor ben mi safım anlamadım bunun tavrını ya
Bana gore iki sevgili ayrildiktan sonra arkadas kalamaz. Bu ayrilik surecinde napiyorsunuz nasil hareket ediyorsunuz ona karsi nasil davraniyorsunuz. Onu takip ediyor bence.

Bana gore iki sevgili ayrildiktan sonra arkadas kalamaz. Bu ayrilik surecinde napiyorsunuz nasil hareket ediyorsunuz ona karsi nasil davraniyorsunuz. Onu takip ediyor bence.
Ben de diyordum kalamaz diye hala anlam veremiyorum zaten nasıl kaldık bilmiyorum inanın. 4 yıldır takip ediyor galiba ya :D Sizin bu konuda fikriniz nedir, amacı ne olabilir yani? arada haliyle eskiler açılıyor eski günlere olan özlem falan konuşuluyor.

Ben de diyordum kalamaz diye hala anlam veremiyorum zaten nasıl kaldık bilmiyorum inanın. 4 yıldır takip ediyor galiba ya :KK70: Sizin bu konuda fikriniz nedir, amacı ne olabilir yani? arada haliyle eskiler açılıyor eski günlere olan özlem falan konuşuluyor.
Maddi olarak evlilige hazir degil bence

Back
X