• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu insana ne yapılır yardım ?

canım ben kızın durumuna acıdığımdan değil sonuca varmayacağını düşünüyorum
ben mesela onun bana karşı bağırmasına konuşmauarak tepki verdim
geldi özür diledi yani yap özür dile olmaz.
ama ben o işin ondan alınması gerektiğini söyledim arkadaşlara
ama herkes korkak istemiyorlar ortak olmak birşeye
anladın mı
zaten ben burdakilere güvenmiyorum sonra aaa seni haksız şikayet etmiş derler yok öyle birşey
birde asıl burda ben SEYTAN olduğumla kalırım...sizin oaly çol farklı sizin ortamınız çalıştığınız değil
orda kolay ama bu ortamda çok alaksız ifitralar bile olabilioo

canım ben iş ortamında da yaşadım,yine tepkim aynı oldu..
disiplin kurulundaydım..6 kişiyiz,,tek kadın benim kurulda..çalışan temizllikçi dul bir kadına,bizim patrona yakın bir çalışan askıntı olmuş..
kadın adamı şikayet edince,adam yapmadım etmedim dedi tabii..
kuruldaki sözde erkekler, kadını kovalım adamı kovamayız ya gibi bir sonuca vardılar..ben asla böyle bir sonucu imzalamam dedim çıktım..
tabiiki yinede kovdular..
ama ben haksızlığa ortak olmadım.
müdürün gözüne battım, ama içim rahat..
vicdan yere göre,zamana göre değişmiyor, o insanlara yapılanı o koca ofiste sadece sen içine sindiremiyorsun,ne acı..
ne yapılabilir demişsin,
benim aklıma gelen kadının adını soyadını makamını şehrini belirterek bimer e şikayet et..
muhakkak okuyup cevaplamak zorundalar.kendi adını kullanma olmazsa.

tabiki biz eğlenerek gelmedik bu yaşa çok mutlu cocuk olmadk bizde.ama belli ki o daha farklı.ben yazılı olarak ama vatandaş adından olmasının daha doğru ve inandırıcı olacağına inanoyorum benim yapmam işe yaramaz
bencede farklı..
normal insan yaşlılara,hastalara yapmaz öyle..
ama işte birgün karşısına kaldıramayan biri çıkar,daha kötü olur.
insanla muattab olunmayan bir bölüme yollasalar keşke..

canım ben iş ortamında da yaşadım,yine tepkim aynı oldu..
disiplin kurulundaydım..6 kişiyiz,,tek kadın benim kurulda..çalışan temizllikçi dul bir kadına,bizim patrona yakın bir çalışan askıntı olmuş..
kadın adamı şikayet edince,adam yapmadım etmedim dedi tabii..
kuruldaki sözde erkekler, kadını kovalım adamı kovamayız ya gibi bir sonuca vardılar..ben asla böyle bir sonucu imzalamam dedim çıktım..
tabiiki yinede kovdular..
ama ben haksızlığa ortak olmadım.
müdürün gözüne battım, ama içim rahat..
vicdan yere göre,zamana göre değişmiyor, o insanlara yapılanı o koca ofiste sadece sen içine sindiremiyorsun,ne acı..
ne yapılabilir demişsin,
benim aklıma gelen kadının adını soyadını makamını şehrini belirterek bimer e şikayet et..
muhakkak okuyup cevaplamak zorundalar.kendi adını kullanma olmazsa.
yapmak en doğrusu bencede canım teşekkürler

bencede farklı..
normal insan yaşlılara,hastalara yapmaz öyle..
ama işte birgün karşısına kaldıramayan biri çıkar,daha kötü olur.
insanla muattab olunmayan bir bölüme yollasalar keşke..

bunu yapmaları en iyisi bu kız ders alsada kibar olmaz ...

Ayy çok var böyle ya. İşini yapmak için azarlamaya fırsat kollayan, elli kere sormadığında sıradaki işi almayan tipler. Illa ki kötü konuşacaksın.

Ayy çok var böyle ya. İşini yapmak için azarlamaya fırsat kollayan, elli kere sormadığında sıradaki işi almayan tipler. Illa ki kötü konuşacaksın.

karsıındakini kölesi zanneden insan dolu yani böylelerine sövsen anca işlerini yaparlar tek bu değil ki.. daha çok insan var böyle..yazık valla

vatandaşı geçtim tüm millete kaba ya bu kız Allah bildiği yapsın ne denir buna

Ben o vatandaşın yerinde olsam gider şikayet ederim bu ne terbiyesizliktir. Boşuna işgal etmesin o koltuğu. Millet işsizlikten kırılıyor işi gücü var doğru düzgün yaptığı yok. Geçmişte yaşadığı hoş bir olay değil ancak şuan bir ailesi varmış anlattığınıza göre hala orda olan çocuklar ne yapsın. Bu saygısızlığını görmezden gelmeniz için bir sebep olmasın.

buraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
hem korkak biri hem de kaba.
bu gelen insanlar hem yoksul hem gariban zaten
yani ne yapılır bu kişiye bilmem ki
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından
bilmiyorum kafam çok karışık.

bu kendine bişey sanma aslında ezikliğin dışa vurumu açıkça söyleyin yoksa şikayet edin yazık günahtır :(

buraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
hem korkak biri hem de kaba.
bu gelen insanlar hem yoksul hem gariban zaten
yani ne yapılır bu kişiye bilmem ki
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından
bilmiyorum kafam çok karışık.

kendi ezikliğinin acısını başkalarını ezerek (aklınca ezerek...) çıkarıyor amirleriniz durumun farkında değiller mi

kendi ezikliğinin acısını başkalarını ezerek (aklınca ezerek...) çıkarıyor amirleriniz durumun farkında değiller mi

amir içerinin farkında değil pek te gelmiyor zaten ama o da yumuşak biri bir kez birşey söyledi adama carladı zaten canım o bile bişi demek istemedi

amir içerinin farkında değil pek te gelmiyor zaten ama o da yumuşak biri bir kez birşey söyledi adama carladı zaten canım o bile bişi demek istemedi

böylelerine iyi bir ders vermek aslında, sanırım kamu kurumundasınız ve bahsettiğiniz kişi kolay kolay memurluktan çıkarılmayacağını bildiği için böyle cüretkar davranıyor. iş ortamında sizlerle ilişkisi nasıl arkadaşlarıyla yani arası nasıl?

böylelerine iyi bir ders vermek aslında, sanırım kamu kurumundasınız ve bahsettiğiniz kişi kolay kolay memurluktan çıkarılmayacağını bildiği için böyle cüretkar davranıyor. iş ortamında sizlerle ilişkisi nasıl arkadaşlarıyla yani arası nasıl?

çok çirkin canım konuşması bile kavga gbi bencil . bu yüzden insanlar umursamıyor konuşmuyor korkuyor belkide

Sikayet edin.
Isini bilerek dogru yapmayan insan disipline edilmeye mahkumdur benim gozumde. Bu konularda vicdan filan yapmam. Baskalarinin hakkini yiyen, isini yapmayan, oralarda efelik taslayan insana vicdanim sizlamaz. Zaten boyle boyle kimse isini yapmiyor. Biliyor ki ne sikayet edilir, ne edilse hakkinda birseyler yapilir. Istedigi gibi at kosturuyor, siz diger calisanlar farkindasiniz, sikayet edelim deyip, vazgecip goz yumuyorsunuz. Bence esas vicdan yapilmasi gerekilen durum bu. Yoksa o kisinin bir uyari veya ceza alacak olmasi degil.

Bu kisi cocuk degil. Herseyin bilincinde olan, o yaptigi isten para kazanan bir insan. Is hayatinda hos gorulecek davranis vardir, gorulmeyecek davranis vardir Orasi cocuk bahcesi degil, herkes ettiginin karsililigini bulmali. O isi yapacak kapasiteye sahip degilse baska is bulunur kendisine.

İşini yapmayan,işten kaçan insana hiç tahammülüm yoktur,Allah o vatandaşlara sabır versin.

canım kötü bir muamele görmemiş ki en güzel imkanda kalmış hatta bizim yapamadığımız tatilleri gezmeleri yapmış
gariban hasta yaslı insana böyle yapıyor..birşey diyesim geliyor bazen ama tutuyorum çünkü biri espri yapsa bile bağırıyor sonra ağlıyor ve çok ağır konuşuyor

Öyle deme..Oralar pek tekin olmaz...Annesizlik babasızlık çok zor şey küçük bir çocuk için..Büyük travmaları vardır.Arkadaşın dediği gibi onun stresini çıkarıyor ama yanlış şekilde çıkarıyor...Aklı başından biraz gitmiş durumda bu travmadan dolayı...Siz uyarın güzel dille...Olmazsa şikayet edilirsin yoksa de...Kamu mu yoksa özle kurum mu...

Back
X