• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu insana ne yapılır yardım ?

Öyle deme..Oralar pek tekin olmaz...Annesizlik babasızlık çok zor şey küçük bir çocuk için..Büyük travmaları vardır.Arkadaşın dediği gibi onun stresini çıkarıyor ama yanlış şekilde çıkarıyor...Aklı başından biraz gitmiş durumda bu travmadan dolayı...Siz uyarın güzel dille...Olmazsa şikayet edilirsin yoksa de...Kamu mu yoksa özle kurum mu...
canım ona öyle birşey denmez emin ol
acımak konusunda en çok ben düşünürüm zaten belki en iyi davranan benim ona ama o değişmez hem kurumda kaldı diye garibandan acı çıkaramaz

aranızda para toplayıp dooooğğğğğğğğğğğğru psikoloğa bence ..kompleks oluşmuş

yaptığı çok ayıp bazen bizde böyle insanlarla karşılaşıyoruz inanın dert sahibi oluyoruz , o arkadaşınızın karşısına öyle bir insan çıkar yaptığı saygısızlığı yüzüne vurur anca kendine gelir çok yanlış bir tutum .Lütfen uyarın kendisini kimse kimseden üstün değildir ,kimse kimseyi ezemez,küçümseyemez böylelerine fırsat verenlerden olmayın .

merhaba arkadaşlar banadiğerlerinden daha yakın biri olduğu için denedim ..biraz konuştum o konulara girmedim tabi.ama yinede anlaıdğını umuyorum
daha normal gibi artk
bakalım sevgi gücü herseyi çözer derler :)
teşekkürler hepinize yorumlar için.. inşallah devamıda aynı olur.

Son düzenleme:
vazgeçtim artık yani herkesin bir dayanma gücü var. bu artık yerinde bile durmayıp insnaları bekletmeye çalışıyor sanırım işini baskası yapsın diye bekliyor insanlarda beklerken bize çatıyor yani ne yapsam boş ..

yani o kişinin geçmişte yasadıkları kolay olmayabılır, ruh halı ıyı de olmayabılır
ama, karsısındakı ınsnaların sucu yok, onlarında ruh halı önemli
onlarında canı can.bir yere gittigimizde kötü davranan bır calısan olunca nasıl sınırlenıyoruz, sinirlerimiz zıplıyor.
tamam sonra gecıyor, ama o anlık sınır oluyoruz. belkı karsısındakı ınsanın da ruh halı bozuk? onların sucu ne?
bence bır şekilde uyarılması lazım, diğer insnaların da sucu yok sonucta

yani o kişinin geçmişte yasadıkları kolay olmayabılır, ruh halı ıyı de olmayabılır
ama, karsısındakı ınsnaların sucu yok, onlarında ruh halı önemli
onlarında canı can.bir yere gittigimizde kötü davranan bır calısan olunca nasıl sınırlenıyoruz, sinirlerimiz zıplıyor.
tamam sonra gecıyor, ama o anlık sınır oluyoruz. belkı karsısındakı ınsanın da ruh halı bozuk? onların sucu ne?
bence bır şekilde uyarılması lazım, diğer insnaların da sucu yok sonucta

evet sur vicdanım arasında debeleniyorum ..artık tak etti . birden dalarım diye korkuyorum peygamber sabrı yok yani bende de son zamanlarda ortada bile yok yemek ayağına gidiyor gelmiyor kahve çay. sanki ben bilmiyorum çay kahve içmesini..biri yapar diye dşünüyor ama hiç umursamıyorum. birkeresinde gelmiş bana niye yapmadın diye bağırdı düşün bu kadar hadsiz biri iyiliğe çirkeflikle karşılık verene selam versem fazla..biri şikayet etsin tek umudum

evet sur vicdanım arasında debeleniyorum ..artık tak etti . birden dalarım diye korkuyorum peygamber sabrı yok yani bende de son zamanlarda ortada bile yok yemek ayağına gidiyor gelmiyor kahve çay. sanki ben bilmiyorum çay kahve içmesini..biri yapar diye dşünüyor ama hiç umursamıyorum. birkeresinde gelmiş bana niye yapmadın diye bağırdı düşün bu kadar hadsiz biri iyiliğe çirkeflikle karşılık verene selam versem fazla..biri şikayet etsin tek umudum
valla hıc acımam. onun ne haddıne bana bagırmak? bir tarafı fazla kalkmıs
indımek lazım. bir insanı kırmaya calısmazsın sen, ama o agzına gelenı söyler... böylelerı kasınıyor işte.

valla hıc acımam. onun ne haddıne bana bagırmak? bir tarafı fazla kalkmıs
indımek lazım. bir insanı kırmaya calısmazsın sen, ama o agzına gelenı söyler... böylelerı kasınıyor işte.

zaten o olaydan sonra konuşmadım geldi özür diledi biüsürü.açıkcası ben garibandır vs diye insanlara acıyorum ama öle bir durumu yok .acınacak bir halide yok..artık bende takmıyorum bütün herkes aynı düşünüyor ama bulaşmak istemiyor yani böle bişi desen yırıtınarak ağlar bağırır ..vicdan su an en gereksiz durum değil mi yaptğım

zaten o olaydan sonra konuşmadım geldi özür diledi biüsürü.açıkcası ben garibandır vs diye insanlara acıyorum ama öle bir durumu yok .acınacak bir halide yok..artık bende takmıyorum bütün herkes aynı düşünüyor ama bulaşmak istemiyor yani böle bişi desen yırıtınarak ağlar bağırır ..vicdan su an en gereksiz durum değil mi yaptğım
ağlayıp zırlayıp sustuturuyor demek
yöntemı bılıyor :D bence gereksız, sonucta sana ınsan gıbı davranmıyor:19:

ağlayıp zırlayıp sustuturuyor demek
yöntemı bılıyor :D bence gereksız, sonucta sana ınsan gıbı davranmıyor:19:

kimseye davranmıyro ama millet ardından bişiler diyo bilirsin klasik insan tavrı kimsenin umrunda değil kavga etmeye çekiniolar..vicdanımı çıkarıp attım artık ....
teşekkürler yorumun için kafama takıp duruyorum bide gün boyu karşımda kabus gibi :9:

acıma acınacak hale düşersin demişler:34:
alışmış çaçarolukla işlerini halletmeye,nasılsa yapılıyor diye umursamıyor.bence hiç biriniz onun işlerini yapma çabasına girmeyin:34:

acıma acınacak hale düşersin demişler:34:
alışmış çaçarolukla işlerini halletmeye,nasılsa yapılıyor diye umursamıyor.bence hiç biriniz onun işlerini yapma çabasına girmeyin:34:

birde düşün bizden alt kademe olduğu halde böyle . acaba üst bir makam olsa ne zulüm yapardı Allah korusun. asla canım hiç umrum değil gibi davranıyorum bir şekilde işler yürüyecek kimse çakmayacak bayanda mutlu olacak ne güzel demi yok yani

Hic sevmiyorum böyle insanlari ciktiklari durumdan sükretceklerine bide baskalarindan cikarirlar cektigi acilari gariban sessiz ona muhtac olanlardan .. egolarinida yükseltirler böyle.. elbet kiymetini bilmedigi icin kendince gördügü o zirveden düsebilir ve bu söz tam ona göredir..

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer..
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir...
Çünkü kimin kimi yiyeceğine..
'Suyun akışı' karar verir...

:128:

Son düzenleme:
Back
X