• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu insana ne yapılır yardım ?

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
buraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
hem korkak biri hem de kaba.
bu gelen insanlar hem yoksul hem gariban zaten
yani ne yapılır bu kişiye bilmem ki
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından
bilmiyorum kafam çok karışık.

Geçmişin acısını çıkarıyor, çıkarmak istiyor ama yanlış yöntemle çıkarıyor haberi yok..

canım kötü bir muamele görmemiş ki en güzel imkanda kalmış hatta bizim yapamadığımız tatilleri gezmeleri yapmış
gariban hasta yaslı insana böyle yapıyor..birşey diyesim geliyor bazen ama tutuyorum çünkü biri espri yapsa bile bağırıyor sonra ağlıyor ve çok ağır konuşuyor

buraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından

yapılcak şey belli
işlerini eksik yaptığı yada ters davrandığı bir iki kişi yi gaza getirip şikayet etmelerini sağlayın
:34::34::34::34::34::34::34:
bence onun içinde iyi olacaktır
ne oldum delisine dönmüş anlaşılan
biraz sürtmeli burnu

canım kötü bir muamele görmemiş ki en güzel imkanda kalmış hatta bizim yapamadığımız tatilleri gezmeleri yapmış
gariban hasta yaslı insana böyle yapıyor..birşey diyesim geliyor bazen ama tutuyorum çünkü biri espri yapsa bile bağırıyor sonra ağlıyor ve çok ağır konuşuyor

Ne kadar güzel imkanlarda sunulsa , bak bir şey dediğimiz de ağlıyor bağırıyor çağırıyor diyorsun..
Bu hiç sağlıklı bir davranış değil ki.. Yaşlı insanlara veya gelen herkese yaptığı işte , iş değil zaten..

vardır böyle insanlar ..
kibarlık parayla sanki ..
yada güler yüz ..

Anlamadım memur mu bu bahsettiğiniz kişi? Sınava girmeden durumundan dolayı mı işe girebilmiş?

yapılcak şey belli
işlerini eksik yaptığı yada ters davrandığı bir iki kişi yi gaza getirip şikayet etmelerini sağlayın
biraz sürtmeli burnu

canım bir görsen kraliçe sanıyor kendini mesela bizden daha alt olmasına rağmen bizi bile kaale almıyor yapamam yok getirin öyle falan laflar şok oluyorum
ama ben ona hep ince ve kibardım..kızarıyor falan korkunç buluyorum onu böyle yaptıkça gerçi yinede en çıok beni seviyor ama ben bu tavırları kaldıramıyorum
kendim umrumda değilim de yaslı insanlar umrumda....

canım dediğin yöntem güzel ama becerebilirmiyim bilmem .hatta bizim işyerinde çoğu arkadaş müdüre diyelim falan dediler ama vazgeçtiler..

Ne kadar güzel imkanlarda sunulsa , bak bir şey dediğimiz de ağlıyor bağırıyor çağırıyor diyorsun..
Bu hiç sağlıklı bir davranış değil ki.. Yaşlı insanlara veya gelen herkese yaptığı işte , iş değil zaten..

psikolojik test yaparlar memuriyete almadan bize de yaptılar sağlık raporunda
geçen buna dedim sağlık raporu aldın mı yoooo dedi..
ilginçç yani herseyi esgeçmişler demek duurmdan dolayı
haklısın canım....

vardır böyle insanlar ..
kibarlık parayla sanki ..
yada güler yüz ..

görsen suratıı bir asıyor dövecek garibanlaır
ama normalde hahahahaha diye gülerek pc den dizi eğlence programı izliyor güle güle hemde
yani morali bozuk değil o belli

psikolojik test yaparlar memuriyete almadan bize de yaptılar sağlık raporunda
geçen buna dedim sağlık raporu aldın mı yoooo dedi..
ilginçç yani herseyi esgeçmişler demek duurmdan dolayı
haklısın canım....

Hiç mi şikayet eden birileri olmadı peki ?

Hiç mi şikayet eden birileri olmadı peki ?

benim bildiğim yok belki vardır da bizim müdür yumuşak pek bişi demez ilk seferde. ama canım etseler böle yapmaz ki korkak biri çünkü..bide gariban işim bitsin gideyim diye bakıyo okuyma yazma bilmeyin bile var .bunla zaman kayvbetmememk için çıkıyolar ama odadan çıkarken küfür edeni duydum sessizce.dişlerini sıkanı. bağıranıda

canım bir görsen kraliçe sanıyor kendini mesela bizden daha alt olmasına rağmen bizi bile kaale almıyor yapamam yok getirin öyle falan laflar şok oluyorum
ama ben ona hep ince ve kibardım..kızarıyor falan korkunç buluyorum onu böyle yaptıkça gerçi yinede en çıok beni seviyor ama ben bu tavırları kaldıramıyorum
kendim umrumda değilim de yaslı insanlar umrumda....

canım dediğin yöntem güzel ama becerebilirmiyim bilmem .hatta bizim işyerinde çoğu arkadaş müdüre diyelim falan dediler ama vazgeçtiler..

kendinizi ortaya atmayın
iş arkadaşınız sonuçta
aynen dediğim gibi
tabiki becerebilrsin
denk geldiğin ve mağdur olan birine
aaa kim ilgilendiki sizin işleminizle
boşuna bu kadar uğraşmışsınız
bu sıcakta bu yaşta gidip gelmeniz gerekmiyordu aslında
resmen madur etmişiz sizi
arkadaşın vurdumduymazlığı olmuş
müdür beye de anlatsanız o da rahatsız olurdu
biz aslında kurum olarak böyle konularda hassas davranmaya çalışırız
bence bir özrü hakediyorsunuz
müdür bey yerindeyse bir görüşün derim ben
:34::34::34::34::34:

bu kadar
:9::9::9::9::9::9:

2. 3. şikayetten sonra
alır boy ölçüsünü
insan önce haddini bilecek
işinin hakkını verecek
onun yerinde olmak için kaç kişi kapılarda bekliyor
üstelik birde devletin verdiği özel kontenjandan yararlanmış
devletin yardımı ile devletin işine girip millete zulum etmek
affedilmemeli

benim bildiğim yok belki vardır da bizim müdür yumuşak pek bişi demez ilk seferde. ama canım etseler böle yapmaz ki korkak biri çünkü..bide gariban işim bitsin gideyim diye bakıyo okuyma yazma bilmeyin bile var .bunla zaman kayvbetmememk için çıkıyolar ama odadan çıkarken küfür edeni duydum sessizce.dişlerini sıkanı. bağıranıda

O zaman edin. Bu böyle olmaz. Yazık değil mi o insanlara..
Bize böyle bir şey yapılsa bizde aynı tepkiye verirdik emin ol..
Birde havalarda sıcak evrakların hepsini bir istemek varken ne diye uğraştıyor insanları bu sıcakta..

yapılcak şey belli
biraz sürtmeli burnu

Bu yapılacak en son şey olmalı. Önce kazanmaya çalışmak lazım.
Her insanın bir kırılma noktası vardır.
Bu insan çocuk esirgeme kurumunda kalmış dile kolay…
Ben gece kaç kere uyanıyorum acaba kızımın üstüne bakmak için..
Yemediği zaman içim gidiyor. Hasta olunca ölüyorum… gece sarılıyorum uyurken saçını öpüyorum. Sabaha karşı korkup da bebeğini eline alıp yatağımın başına dikildiği zaman sarılıp ortamıza alıyorum..
Peki bu kadın nasıl atlattı bunları???
Şikayet etmek kolay tarafı.. zor olan onu kazanmak..
Hayata -1 başlamış bu insan.. biraz sabır ve hoş görüyle bence yaklaşmak lazım.

kendinizi ortaya atmayın
iş arkadaşınız sonuçta
aynen dediğim gibi
tabiki becerebilrsin
denk geldiğin ve mağdur olan birine
aaa kim ilgilendiki sizin işleminizle
boşuna bu kadar uğraşmışsınız
bu sıcakta bu yaşta gidip gelmeniz gerekmiyordu aslında
resmen madur etmişiz sizi
arkadaşın vurdumduymazlığı olmuş
müdür beye de anlatsanız o da rahatsız olurdu
biz aslında kurum olarak böyle konularda hassas davranmaya çalışırız
bence bir özrü hakediyorsunuz
müdür bey yerindeyse bir görüşün derim ben
:34::34::34::34::34:

bu kadar
:9::9::9::9::9::9:

2. 3. şikayetten sonra
alır boy ölçüsünü
insan önce haddini bilecek
işinin hakkını verecek
onun yerinde olmak için kaç kişi kapılarda bekliyor
üstelik birde devletin verdiği özel kontenjandan yararlanmış
devletin yardımı ile devletin işine girip millete zulum etmek
affedilmemeli

canım aynen katılıyorum zulum hakkı değil...

Son düzenleme:
Bu yapılacak en son şey olmalı. Önce kazanmaya çalışmak lazım.
Her insanın bir kırılma noktası vardır.
Bu insan çocuk esirgeme kurumunda kalmış dile kolay…
Ben gece kaç kere uyanıyorum acaba kızımın üstüne bakmak için..
Yemediği zaman içim gidiyor. Hasta olunca ölüyorum… gece sarılıyorum uyurken saçını öpüyorum. Sabaha karşı korkup da bebeğini eline alıp yatağımın başına dikildiği zaman sarılıp ortamıza alıyorum..
Peki bu kadın nasıl atlattı bunları???
Şikayet etmek kolay tarafı.. zor olan onu kazanmak..
Hayata -1 başlamış bu insan.. biraz sabır ve hoş görüyle bence yaklaşmak lazım.

canım bu kız annesi var babasıda.. sadece bir dönem annesi bırakmış oraya bakamadı yada devlet aldı sanırım.
ben hep hoş görüyorum emin ol hiç kızmam hatta o kadar kaba olmasına rağmen işini yaptığım bile oldu inan bana...

Back
X