Bu insanin amaci ne

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Kizlar biri var eskiden bi iki kere bulustugum. Cikmadik, oyle arkadas gibi gorustuk. Ben ondan adim bekledim o adim atmadi. Baya zaman girdi, sonra ise msj atti napiosun falan filan. Bende cvp yazmadim. Ikinci msji atti ozledim seni , eski gunlerimizi unutamiyorum. Beni ciddiye alman lazim bulusalm seni seviyorum yazdi? Bende hmm yazdim bsy yazmadim.

Seni seviyorum ne alaka anlamis dglm? Sevseydi zamaninda degerimi bilmeliydi. Amaci ne sizce?

aynen katılıyorum aaaa şu kız vardı dur arayım demiş..
boş geç

Calacak kapisi kalmamis .
Sansini sende deniyor , bence sende hic tinlama .
bulusma .

Goruselim falan diyor yaa, hmm tmm gorusuruz dha haber ederim dedim. Soz ver ddi yok sevmem soz vermeyi dedim.
Kizlar zaten olsa en basta olurdu dmi? Bide yoktan 'seni seviyorum' diyor ya. Bu ozel kelime bu kadar basit soylenmemeli.
Basit insan belli 😪😪

canı sıkılmış bakmış rehbere bir mesaj atayım demiş olay bu

dengesiz biraz sanırım. bencede boşlukta kalmış sizi arıyor hiç bulaşmayın

Sevmek de ele ayağa düşmüş artık
cevap atmayın daha fazla bence ona

Mesajlaşma çok hoşmuş..

-seni seviyorum
*hımm

Bilemedim amacı ne, tuhaf..

bence aklınızdan geçeni direk yazın.yenimi anladın beni sevdiğini deyein.sonrada geç kaldın by by... Bence duyguları gerçek olsaydı bu kadar bekletmezdi.sonra umulmadık bi anda mesajla seni seviyorum... geç anlaşılan kıymette kıymet değil tabii sizin ona karşı duygularınız yoksa...

Arkadaslarin dedigi gibi bosta kalmis takilacak birini ariyor. Ve evet cok basit biri.

Böyleleri yüzünden 'seni seviyorum'ların da bi özeli, değeri kalmadı ne yazıkki...
Hönk diye söyleyebiliyosa onca zaman sonra bunu, emin ol hicbişey hissetmediği için söylüyodur.
Kızların da söylediği gibi, nabız yokluyo, ceptekini garantilemeye çalışıyo gibi.
Tedbiri elden bırakma, msjlarda mesafeni korumaya devam et bence.

Sevgilin yok muydu senin. .söyle onada bence boşluktan saçmalamis

Sevgilimle barisicak gibiyiz sanirim.
Hayirlisi

O dediginiz sacmaliyan kisi ile gorustugum zamanlar bosluk girmeye basladigi anlar ben onu arkadasimin fbkunda eklemistim. Oda hemen kiza nrni ver goruselim falan demeye basladi. Yani ne mal oldugunu o an anlamistim( ne istedigini bilmeyenlerden)
Su an gelmis seni seviyorum diyor ne alaka bilmiyorum. Bende kisa cvplarla onu rezil ettim 😁😁😁 treni kacirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…