Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının kendi maaşı o bence. Muhtemelen evlerine 100 bin giriyordur karı koca.Tek maaş 50 bin bir şeye yetmez ki
100 bin olarak düşünme aylık 10 bin olarak düşün. Küçük dünyanda büyük paralar anlıyorum ama insanlar her sene veriyor bu paraları.Çüşşş memur olup da 100 bin lira tatile verilir mi? Hava atmaya çalışıyor olmasınlar?
5 yıldır çalışıyorum. 31 yaşındayım. 50k civarı maaşım ortalama. Ama sanki birşeyleri yanlış yapıyorum. Kurumdaki diğer arkadaşlar tatil planları yapıyor. 100k civarı verebiliyorlar tatil için. Bir çoğunun arabası ve evi var. Gerçi yaş olarak birçoğu benden büyük. 5 6 yıl erken işe girsem birkaç yıl daha erken doğmuş olsam sanki ben de bu imkanlara sahip olabilirdim. Ama şu an maalesef yok. Ya da ben yanlış yapıyor da olabilirdim bazı şeyleri benim yaşımda ev sahibi olan da var neticede. Ama ben dışarı çıksam kafeleri araştırıyorum çok pahalı olmasına diye kafama göre takılmıyorum ya da haftada bir bile gidemiyorum. Kıyafetlerimi uygun almak zorunda kalıyorum yetmiyor diye. Güneş gözlüğü alacağım iki ay geçti erteliyorum hala. Benim yaşımda ve durumumunda olanlar sorun ben de mi nasıl ev sahibi olabilir tatile gidebilirim. Siz nasıl yönetiyorsunuz mali durumunuzu? Bu ara ilkokul çağı çocuğum var dipnot olarak.
Ev fiyatları patlamadan önce gene 2 maaşlı çalışan biraz da peşinat var ise daha rahat ev sahibi oluyordu. Şimdi hem ev fiyatları fahiş hem konut kredisi faiz oranları yüksek. Allah herkesin yardımcısı olsunEv araba sahibi olan herkes sifirdan kendisi sahip olmuyor bunlara aile destegi Turkiyede çoook fazla var ki son seneler disinda o kadar da zor degildi ev almak. (Pandemi zamani da baya aldilar)
Cevremde suan evi olan ama yuksek gelirli olmayan herkesin evi ya ailesinden bedaca ya aile katkılı. 50 bin ortalama bile degil suan ev mal mülk işin içine girince.
O tatillerde 6363662taksitle yapiliyor.
Canta almak icin kredi cektigini soyleyen insanlar var sorsan X cantayi takiyor. Geliri gercekten yuksek olmayip aksi sekilde yaşayan herkes borçla sıvalı geziyor.