Bu insanlar zevkmi alıyor beni üzmekten:((

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
648
merhaba arkadaşlar 3 yıllık ewliyim 8 aylık bir bebeğim var eşimin annesi babası yok o küçükken ölmüşler kısacası kaynanam yok ama kaynanalık yapmaya çalışan çokeşimin ailesi yani teyzesi teyzesinin kızları falan hiç istemediler ewlenmemizi yakıştıramadılar yani bi türlü beni kendilerine...her fırsatta laf sokarlar bön bön bakarlar ama ben yinede saygımı eksik etmedim teyzesi özellikle üstüme çok gelir hamileyken bütün aile bir aradayken salak demişti bana yinede onun sewiyesine inmedim sessiz kaldım ama her zaman diken üstündeyim ben zaten o kadının evine pek gitmek istemiyorum eşim ne zaman dese hadi teyzeme gidelim diye geriliyorum hemen çünkü her gördüğünde insan laf sokarmı ya çok sık görüşmüyoruz ama her görüştüğümüzde canımı okuyo resmen 4 ay önce eşimin yeğeni evlendi kına gecesine gittik tabi eşimin teyzeside vardı aynı masaya oturduk bana bi kızı gösterdi bak dedi'' ben bu gelini çok sewiorum dedi sütün gibi bacakları var uzun boylu çok güzel kız'' dedi ben hiç bişey demedim yine sustum o zaman doğum yaptığım 4 ay olmuştu zaten aldığım kilolardan dolayı boyumda kısa olduğu için kendimi kötü hissediyordum yine bilerek canımı yakmıştı yani başka şeylerde var başınızı ağrıtmak istemem neyse geçen pazar günü yine bi nikah vardı tabi teyze geldi yine nikah çıkışı eşime sen damattan daha güzeldin oğlum dedi banada gelin bak ömeri bi kere daha ewlendircem haberin olsun dedi bişey demedim ama gözlerim doldu o anda arabadaydık ben arkada bebeğimi emziriyordum ama eve gelince ağlamaktan gözlerim şişti eşimle bi ton kavga ettik sonra sütüm kesilcek diye korktum bu sefer içime atmıcam dedim ve aradım eşimin teyzesini nie böyle yapıyosun teyze dedim nie sürekli beni üzüyosun kırıyosun canımı yakıyosun dedim hemen altan almaya başladı aa kızım ben sana şaka yapıyorum sen dedi sessiz kalıyosunya bende bişey demiyosun die şaka yapıyorum dedi ben dedim sana karşılık vermiyosam saygımdan dolayı teyze dedim çok kırılıyorum lütfen yapma dedim o konularda şaka yapılırmı teyze aramızı açıoısun dedim bana sen yanlış anlamışsın ben kimsenin yuvasına karışmam o zamn bundan sonra kapını açmam çok üzdün beni dedi yüzüme kapadı teli şaşırdım kaldım aşağılanan yok sayılan saygıda kusur etmeyen benim ama yinede kötü olan ben oldum beni sinir oldum yaa şimdi kimbilir nasıl anlatcak millete yine off bıktım artık walla(

ya evet teyzeniz şaka yapmış ama eşek şakası şakanında bir sınırı var bence.size bu kadar yüklenmeye hakkı yok.eşiniz ne diyor peki sizi savunmuyor mu? :97:

arayıp konuşmakla cok ıyı yapmıssın gercekten
sustukca daha beterını yapıcaktı cunku
yaptıgı saka dedıgı seyler cok sevıyesızce kırıcı seyler
mumkun oldugunca uzak dur
eşininede tatlılıkla guzellıkle anlat
sütün kesılır canım uzme kendını

ya evet teyzeniz şaka yapmış ama eşek şakası şakanında bir sınırı var bence.size bu kadar yüklenmeye hakkı yok.eşiniz ne diyor peki sizi savunmuyor mu? :97:

eşim teyzesine dönüp biz karımla nikah tazelicez dedi saolsun o beni savunur ama teyzesi bi türlü anlamadı sınıırını bilemedi zaten herkes bilio o kadının patavatsız olduğunu eşimde der o zamn gitmeyelim artıkn diye ama sonuçta teyzesi ve kötü gelin olmak istemem yarın öbürgün aramızı açtı falan der zaten istenmeyen gelinim ve teyzesi diyorumya ben bu aileye geldim geleli hep böyle kırıcı ama bende patladım artık

eşinizi tebrik ederim allah sabır versin patavatsız insanla uğraşmak çok zor.ama sakın korkma eşin yanında olduğu sürece bir problem olmaz inş.allah sana eşine ve bebişine uzun ve mutlu ömürler versin

evet çok korktum sütüm kesilcek diye çok üzüldüm çünkü ama ALLAHTAN bişey olmadı ayrıca eşim anlayışlı olmasa halim ne olurdu kimbilir...

Üzülme sen eşinle aranı iyi tut yeter
Yani öyle bir insan için aranız açılmasın
Ne diye karışırlar herşeye çenelerini tutamazlar anlamıyorum...

Arkadaşım cevap vericeksin o sana şaka yapıyorsa sende üslubunda şaka yapıcaksın bu ne ya gelinler ne ne yani ne görüyrolar anlamdım başkasıyla seni karşılaştıryor bu genelde vardır x in gelini şöyle xin gelini böyle patavatsızlar bunalr için kötü olma çokta görüşme seviyeni sınırını koy

bak akşam bizde misafirlikteyiz bende şehir dışına evlendim ilk defa daha önce hiç görmediğim etmediğim bir kadın eşime dediki burda kızmı bittide taaaa x den kız aldın ben hiç alınmadım ama eşim sanırım alındığımı yanlış düşümdüğünü sandı evde dedi o teyze çok şakacıdır ondan öyle demiştir dedi,ay banane onumu takıcam hiçte alınmadım dedim.

Canim bence kadin bilerek yapti bu tel yüzüne kapatmayi ve istedi ki sorunlar daha da büyüsün esinle...normal insan eger gercekten yani kasiyen yapmiyorduysa derdi kizim kusura bakma ya seni kiriyorsa o tür hareketlerim ve güzelce konusup sakinlestirmeye calisir,der kadin yeni dogum yapti vs ama belli ki bu kadin resmen kötü niyetle ve patavatsiz!!!

sana senin kötü hisetmen icin kendini ellinden geleni yapiyor.

ama canim saygida olsunda tabi fakat sana dediginde ben onu tekrar evlendirecem o an diyecektin teyze sakasi bile kötü Allah korusun...yani susma saygi cercevesinde.

halbu ki ana yarisi birde...sizin üzerinize bi o kadar daha titremeli.

cnm bazı yörelerde akraba evliliğine teşvik ediliyor mesela eşimede teyzesinin kızı istenmiş teyzesinin böyle bir durumu olabilir mesafeli dur çok zor ama eşine hep tatlı dilli davran bak onlar öyle yapıyor egosunu tatmin ediyor yakışıklısın diyorlar

Hiç kendini uzup suçlama sen en dogru olan seyi yapmissin. Hem de medeni cesaret gostererek, medeni bir harekette bulunmussun kibar bir dille kirildigini dile getirmissin. Soyledigi seylerin yanlis oldugunu, seni kirdigini biliyor olmasi lazim, koskocaman kadin. Ustelik yakisiksiz seyler soylemis, sen uyarinca da duygu somurusu yaparak hakli çikmaya çalismis. Klasik insanin savunma psikolojisiyle yaptigi saçmaliklar bunlar. Açiklama yapman gereken tek insan esin. Teyzesi ona anlatmadan sen e$ine oldugu gibi anlat. Olaylar anlattigin gibiyse ve telefonda soylediklerin bunlardan ibaretse senin suçlanacak bir tarafin yok, aksine taktir ettim arkadasim. Esin anlamak istemezde seni uzerse tavrini koyarsin. Kendini ezdirme, saygiyi ve nezaket kurallarini asmadan kendini savun sonuna kadar...

evet canım farkındayım olayların büyümesini istiyor eşimle aram bozulsun diye bakıyor ama çok bekler çünkü eşimin yanında küçümsüyor bazen beni mesela yaşımı soruyor söylüyorum kartlamışsın sen diyor eşime falan böyle aptal aptal hareketler yapıyor

anlattım eşimede olayı zaten hemen yan odada kızımla oturuyodu ben konuşurken aynen yazdığımgibi oldu olaylar yine terbiyemi bozmadım çünkü haklıyken haksız olmakta var işin ucunda kırıldığımı güzel bi dille anlattım eşimde kötü bişey söylemediysen niye yüzüne kapattı diyor yemin ettim onada kötü bişey demedim diye eşim bişey demiyo ama o kadın olaylar büyüsün istiyor

böyle patavatsız insanlardan her yerde var canım.şaka adı altında saçma sapan konuşurlar.sende anladığım kadarıyla hassas bir insansın ama hiçde kendini böyleleri için üzme ağlama yazık.bu insanlardan uzak dur kafan rahat etsin

canim kadinin biraz düsüncesiz oldugu kesin ve acaba ne garezi varsa san,size,yuvaniza umarim esin ona uymaz asla yani senin yaninda olur hep.

aaah ah terbiyesiz seviyesiz kadin nasilda bekliyormus seninle arayi acmayi bi sekilde

canim laflarinin altinda kalmamaya calis,sende saygi hakediyorsun!sadece o degil sirf yetiskin oldugu icin...

İsabet olmuş. Gelmesin gitmesin. Kötü kalbi başkalarını zehirlesin...

Bir defa kayınvalidem şu gelini çok beğeniyorum demişti bana şaka ile ben de hayırdır anne babamı tekrar evlendirmeyi düşünüyorsun herhalde dedim. Almıştır alması gerekeni. İkinci olmadı. Çok zor da kalırsanız bu taktiği deneyin. Öyle üsluba,böyle cevap..

Esin yanindaysa sorun yok. Keske esinin yaninda arasaydin da herkesin kalbi mutmain olsaydi. Teyzeniz i$leri buyutmeye çalisirsa gerçek niyet ve yuzunu ortaya çikarmis olur. Benim anlamadigim sey esin slklntlari bildiginden dolayi istersen fazla gorusmeyelim demis sanirim, oyle bir sey yazmissin. Buna neden karsi çikiyorsun ki, heleki bu olaydan sonra çok slk gorusme arkadasim. Aramizi bozdu falan diyemez, çunku sen alakayi kesecek degilsin sadece mesafe koyman gerekiyor bence.

o kadını boşver bence ve bundan sonra sende onların yaşlı olmalarıyla ve -eminim ki çirkindir- çirkinliğiyle alay et. dinsizin hakkından hesabı. suçlu konumuna düşmezsin onun yaptığını yapacaksın ona çünkü. ve saygı duyulmaya değmez insanlara saygı duyma böyle tepene binerler işte.

canım doğru söylemişsin onu bende düşündüm keşke onun yanında arasaydım diye ama benim bi endişem korkum yok yani işleri büyütürse teyzesi yüzleşirim yani eşimide alır giderim ne konuştuğumu söylerim koskaca kadın yalanlamaz heralde öle bi durumda ayrıca zaten ayda en fazla 3 kez falan görüşürüoruz ama dediğin gibi görüşmemek eşimle aram bozulcağına kötü olıyım onların gözünde

üzme kendini moralini bozma sütün kesilir seninde dedigin gibi hele esinle arani hic bozma..sevinirler walla..boyle saka olmaz..sürkli laf sokmakta neyin nesi..karsilik vereceksiniz baska yolu yok ama onlarin yaptigi gibi saka yollu...sizi ezemesinler..kocanizla araniza girmelerine sakin izin vermeyin hele bebisinize yazik..sütünüz kesilirse Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…