Bu insanlar zevkmi alıyor beni üzmekten:((

saolun tek düşüncem bebeğim zaten susmakla sadece kendime aileme zarar veriyorum

canım ya üzülme boşver bazı insanlar kırmaktan gerçekten zevk alıyor benim eski işyerimden bazı arkadaşlarım hususi kırmak için birbirleriyle yarışırlarmış devamlı.ben çok görüşmezdim onlarla o yüzlerini görmemiştim bir kere şahit oldum akadaşın bebeğine hayırlı olsuna gitmiştik orada birisi bugün kırmayı planladığınız kişi elifdurumu dedi o ana kadarda beni kırmaya çalıştıklarını anlamamıştım sadece ne yapmaya çalışıyorlaar onu anlamaya çalışıyordum kötü düşünmüyordum öyle diyince içime ok gibi saplanmaya başladı tüm söylenenler gerçekten çok kırdılar eşimi arayıp beni almasını istedim ama nasıl istedim oradan nasıl kalktım boğazım düğüm düğüm gözümde aakmayı sabırsızlıkla bekleyen gözyaşım ve konuşmaya takati olmayan ben ...bir ben bilirim bir Allah sonrada kırmızı gözlerimle eşim..görüşmeyi kestim zaten iştende ayrıldım şimdi hiç görüşmüyorum
en önnemlisi eşinle mutlumusun mutlusun gerisi boş fasa fiso heeee de geç tabii sen daha iyi bilirsin biz bostaan korkuluğuyuz ya teyze Allah razı olsun senden bizim yuvamızın temeline sende çimento atıyorsun yıkılmasın diye Allah razzıı olsun dersin ki bir daha senle uğraşacağını sanmıyorum teyzenin .kime senin için ne dediği önemli değil eşinle aran bozulmasın yeter

arayip cok uzuldugunu belirtmekle ,aranizin bozuldugunu soylemekle hata etmisin..sen sen ol bidaha yapma boyle insanlara karsi bu hatayi..
yapacagin en guzel sey..mesela arabada kocana yeni bi es alicam dediginde,,teyzesi evlimi bilmiyorum ama evliyse sunu diyebilirdin..kocanda alir bitane insallah dicektin.aynen saka yapmis gibi..yok eger dul sa..sen kendine bul da bitane canin sikilmaz benle ugrasmazsin ..bunun gibi..lafin yeri gelince aynen cevapla..boylelerine saygi filan bos.ya hic gorusmiceksin..yada gorusursen haddini bildireceksin.. hic gelemem boyle igrenc sakalara hadsizlige..
kendini ezik gosterme..eger iyi niyetli olsa senin uzuldugunu duyunca kahrolurdu utanirdi..bide kendini uste cikarip telefonu suratina kapatmazdi..saka yapmismismismis hadi ordan..

ay bende sunu anlamam .kadın dogum yapar dogumdan sonra kalan kılolar da esı degıl ,kayınvalıdeyı teyzeyı gorumceyı gerer ne ılgınctır ya .ozellıkle bu kısıma taktım cunku cok duyuyorum boyle ornekler ve ınanılmaz gıcık oluyorum .bu sıze yapılanın aynısını bızzat dayımın esı yanı yengem gelınıne yapıyor .sınırden patlıyorum resmn ya .gelını yenı dogum yaptı .kız zaten ermenı kokenlı oladugu ıcın gelıne taktı kafayı en basından ıstemedı .neyse kız daha yenı dogum yaptı halıyle kıloları daha veremedı .dayımın oglunu germedı bu durum .dayımın esı yengemı gerdı .sureklı laf sokuyor oglumun yanında yaslı gıbı duruyorsun tv de bırılerını gosterıyor baksana su kıza ne guzel fızıge bak kugu gıbı suzuluyor kız neler neler .asaglıyacak kıracak neler soyluyor .her ne kadar dayımın esı de olsa bu durum benı ıster ıstemez sınırlendırıyor .gecenler de bıze geldıler dedımkı ,yenge gelını neden getırmedın onu da gorseydık cok ozlemısım valla onu dedım .yengemın cvp hazır ,ay kız sus aman ne dıyorsun sen fıcı gıbı oldu getırıyım de mılletın ıcıne sokuyım de rezıl mı edıyım kendımı .utanıyorum ben o kızdan mıllet sonra ne der bak nasıl gelın almıs dıye dedıkodumuzu yapar dedı .ben tabı sınırlendım tutamadım kendımı actım agzımı yumdum gozumu .aynen ona da dedım ,yenge sana ne oluyor oglunu germedıde senı nıye gerıyor onun kılo alması ,sanane kılo da alır tombul da olur senı ne ılgılendıryor oglun begendıkten sonra sanane.hem keyfınemı aldı o kız o kıloyu senın torununu dogurdu .ne alem kadınsın sen dogum yaptıgın da manken gıbıydın galıba dıye bayag sovdum valla .sustu kaldı .gercekten sınır oluyorum boyle ınsanlara her ne kadar dayımın esı de olsa tepkısız kalamadım.

hem suçlu hem güçlü,bakarmısın ya,teli yüzünde kapamış bide;
saygısızlık etmek ayrı kendini ezdirmemek ayrı,tamam saygılı ol ama çok da sessiz kalma...ne demek salak.aaa..

Hay Allahım inanamadım yazdıklarınıza...Demek planlı olarak kırmak gibi bi zevkleri var insanların, hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey... Vallaa bu insanlar cehennemin en dibini hak ediyorlar bence. Allah kul hakkıyla gelme karşıma diyor çünki.

Vallaa cehennemde en çok kadınlar olacakmış ya, eskiden bunu duyunca yaaa neden ama derdim. Kabullenmek istemezdim pek. Ama evlenip deeee kadınlarla daha fazla muhatap oluncaaa, yani kaynana görümceler teyze meyze tanıyınca tamam dedim doğru! Kadınlar çok cahillik yapıyor ve hayattaki en basit şeylerle uğraşıyorlar.

Tatlım merhaba,
Çok iyi anlıyorum seni,ama inan ki bilerek yapmıyorlar,yaratılışları böyle bunların,insan silüetindeler ama iblis bunlar.
Bende çok ağladım zamanın da,epilepsi hastasıydım ve tedavim bitmişti evlenmeden önce.
Daha bir yıllık evliyken tekrar nöbet geçirdim sayelerinde,şimdi ömür boyunca kullanacağım ilacı
Seninki yine eşinin yanında yapıyor,benimkiler yalnızken yaparlardı.
Bulaşık makinasına tabak dizme meselesinden bile 2 gün ağladığımı bilirim ben
Yemek yerken ne kadar çok yiyorsun derdi görümcem hiç tanımadığım akrabalarının yanında(kendi 75 ben 55 kiloyken)
Kıyafetlerimi,mezhebimi,memleketimi,yemeklerimi,ten rengime bile,aklına ne geliyorsa herşeye bir lafları vardı.Aptal gibi dinledim,ağladım 4 sene.
Hala bazen sinirlenip ağlıyorum ama 1 senedir değişti bir çok şey.
Eskisi gibi gitmiyorum,aramıyorum,davet etmiyorum.
Ben sorunu en önce eşimle çözdüm,bırakırım seni ben annemden senle doğmadım deyip çıktım kenara!
Ben onlarla muhattab olmak zorunda değilim,ya sen müdahele et,ya da ben söyleyeceğimi söyler giderim dedim.
O da bana hak veriyor sanırım yada bırakırım diye çekiniyor,görüşme sen boşver diyor.
Ama için rahat etsin Allah kimsenin yaptığını yanına koymuyor.
Ben görüyorum zamanla onlara olanları,sen de göreceksin inşaallahhh..

evet haklısın belkide insan değl şeytanlar eskisi gibi sabredemiyorum bende artık herşey bi yere kadar Allaha havale ediyorum onları

evet haklısın belkide insan değl şeytanlar eskisi gibi sabredemiyorum bende artık herşey bi yere kadar Allaha havale ediyorum onları

canim oncelikle cok buyuk bi hata etmissin o kadini aramakla
oyle insanlari alt etmenin en iyi yolu karsilarinda dik duracaksin, kendini begeneceksin, kendine guveneceksin ki bu davranislar onlari mahveder ..
hic takmiyormus gibi davran saka yaptiklari zaman ya cevabini yapistir yada alayci alayci gul
suan ya yasin kucuk yada yeni evlisin belki

8 senelik evliyim ilk 2 sene ayni davranislarla karsilastim daha beterlerini yasadim
inan cok mutevazi cok alttan alan bir insandim hala oyleyim arkadas cevremde
ama onlarin yanindada tam bi ukala gibi davraniyorum

ilk seneler buyuk eltim tarafindan resmen ozguvenimi bitirdiler kendimi igrenc hissediyordum ve surekli agliyordum
en ufak bi laflarina alinip kirilip gozyasi dokuyordum
ama neler neler
bi dugune gitsek hemen bi kizi gosterir bak kocan icin bu kizi begenmistik de olmadi nasip degilmis der ic gecirirdi ah yazik gibilerinden
birinde kafamin tasi atti aa abla sen Soneri tanimiyorsun heralde o bu kiza bakacak kadar zevksiz degil dedim
cok istedigi bi kac kiz varmis
benim sozum kesilecegi gunden bir gun once esime yalvarmis gel seni bi kizla gorusturecem diye, esim yenge ben yarin sozleniyorum ne diyosun sen demis
gercekten ilk zamanlar cok alinip aglardim ama herseyimle dalga gecerdi
evlenince biraz kilo almaya basladim iki lafinin birisi kiloydu kilo dedigimde 48 den 54 e cikmistim
toplum icinde soner sevmez ha kiloyu dikkat et bize bi daha elti arattirma bile dedi kac kez gulerek
hep susup eve gelincede krizlere giriyordum esimle tartisiyordum bosu bosuna
birinde yine kafam atti
sen ne biliyorsun abla sonerin ne istedigini soner tahta kurusu gibi olma boyle cok iyisin diyor dedim
ordada kem kum etti sustu kaldi
ben yabanciyim yani onlara gore yabanciyim
eltiler filan hep uzaktan akraba
birinde bayramdi galiba
eltimin annesi ya soner memlekette kizmi kalmadida gittin elden aldin dedi burnunu kivirtarak saka yollu
esimde ya teyze bizim memlekette elif kadar guzeli beceriklisi nerde dedi .. (ogretsen bu kadar iyi cvp vermez :) )
herkes sok oldu eltimede annesinede kapak oldu
bi daha cenelerini acamadilar
simdide en ufak lafta bile ben yapistiriyorum cevabi hic altta kalmiyorum
tek cozum bu saygiyi sevgi bir yere kadar en guzel gunlerini zehir etme guzelim baskalari icin
bir zamanlar 54 kiloma sisman derlerken simdi 65 kiloyum ne kilo konusu aciyorlar ne rejim giklarini cikartamiyorlar
toplum icinde konu acilsada aa bebekten sonra kilo almissin filan diye
allaha sukur kiloda yakisiyor zayiflikta ileride veririm acelesi yok diyorum bakip kaliyo yuzume cins cins

evet bende onlar yüzümde eşimle tartışıyorum sürekli ama artık yeter gerekirse onların yaptığı gibi yapıcam kendi gelini almanyada ona karımaşıyoya hanfendi gelip beni buluo laf sokucak

yapmasi cok zor biliyorum ama bir kez agzinin payini bi versen inan arkasi kesilir ve rahata erersin
devami gelirse bile sen o ilk cevabin rahatligiyla cok rahat bi sekilde o kadini susturabilirsin
lutfen dene
ben o kadar pismanim ki o doktugum gozyaslarina, o en guzel gunlerimizi esimle tartisarak mahvettigime

saol canım birazda olsa içimi ferahlattın eşimede keşke senle ewlenmeseydim o zamn istediğiyle ewlendirirdi teyzen dedim kırdım eşimi de o kadının yüzünden üzdük birbirimizi

nasıl ya ne hakla???ben hıc anlamıorum kaynanada olsa teyzede olsa yapamaz ya...!!!!bnde yaşadım aynı şeyleri eşimle olan tartışmalarımız hep 3.ler yuzundendı....benm sütüm kesildi suclu yıne ben oldum ...bıde kayınpederımın ustune vazıfeymış gıbı benı babama ''hıç emzırmıyor emzrmesı lazım cocugun zekası için gereklı ''diye utanmadan şıkayet ettı...babamda hcı unutmuorum ''kusura bakmayın ama benm kızım nıye emzırmek ıstemesın olsa emzırırdı kı sız hep onların yanında değilsinz nerden bılıosunuz ???dedi,,,.ayrıca benm eşimde kızımla oğlumu emzıremedı sutu azdı kesıldı ama Allaha şukur oğlum 3 unıversıte mezunu kızımda bu yaşında kendı ayakları ustunde cocuguna yuvasına bakabılıo yanı zekalarında bı problem yok....dedi..kayınpederımın yuz ıfadesı hala gözumun onunden gıtmıo....belkı alakasız ama paylaşmak ıstedım ....hakkediyolar böle ınsanlar ıkı çift lafı....iyi yapmışsın arayıp konuşarak içinde tutmaktn bın kat ıyıdır...eşinede neyapıosa anlat ne söluosa sana bılsın...durup duruken değil belkı ama, senı zorla götürmeye çalıştıgında bana böyle böyle dedı de...eğer bılmezse hep onu dınler ve hep sen hatalı olursun...ben hep sakladım eşimden pek faydalı olmadı anlattınca artık anladı neyın ne oldugunu....hıııı buarada sana şakamı yapıo kı bu bana hep yapılıo bu tarz 2.ler konusunda ılk bozuluodum falan senın gıbı sora gulerek takmayarak''aaa süper olur valla evdekı işleri yapmak istiosa gelsın ustume bıtane ne ıı olur bnde gezerım tozarım hızmetcım olur bıtane ''dıorum .....sende tınlama aa ne guzellll olur valla de....başkalarınımı övuooo benım kocam benı böle sevıo de....kendıne onların yanında dık sağlam göster süsüne kendıne daha ıı bak ellerin bakımlı,saçın başın kıyafetın herzamankınden guzel olsun kendılerıne bakıp ezılsınler.....o guclu sılahhh bakımlı olmak ...iii şanslar ve kendın ıcın bebegın ıcın uzulme mutlu ol .....

Son düzenleme:

Günaydın Aslı,
Baban eli öpülecek adam valla,bizimkiler anne sütü almış da ne oldu sanki
Ama şu bakımlı kadın formülü tutmuyor her zaman ne yazık ki,
Ben mesleğim gereği sürekli makyajlı,manikürlü vs. oluyorum,
Kayınvalidemle,görümcelerim ''ne böyle herşeye para harcıyorsun.para biriktirin paraaa!''
diye söylenip duruyorlar(kuaför ve makyaj malzemeleri lükse giriyor onlara göre)
Ama yanlış anlaşılmasın,mal varlıkları bir hayli yerinde bunu diyenlerin.
Ne yapalım bunlar da böyle??

Günaydın Aslı,
Baban eli öpülecek adam valla,bizimkiler anne sütü almış da ne oldu sanki
Ama şu bakımlı kadın formülü tutmuyor her zaman ne yazık ki,
Ben mesleğim gereği sürekli makyajlı,manikürlü vs. oluyorum,
Kayınvalidemle,görümcelerim ''ne böyle herşeye para harcıyorsun.para biriktirin paraaa!''
diye söylenip duruyorlar(kuaför ve makyaj malzemeleri lükse giriyor onlara göre)
Ama yanlış anlaşılmasın,mal varlıkları bir hayli yerinde bunu diyenlerin.
Ne yapalım bunlar da böyle!!

Eskisi gibi gitme,arama,davet etme böyle insanları.. bundan sonra senin için eşin ve ccgn önemli.... onlarla mecbur karşılaşman gerekıyorsa da her zaman bakımlı ol.. makyaj yap, parfum sür, belli ki seni çekemiyorlar.. laf sokuyorlar durmadan.. kilo nedir ki ... kk da zayıflamaya calısan arkadaslar da var onların da destegıyle hemen verırsın... hem eşin seni begenıyorsa senın arkandaysa baska ınsanların sana ne soyledığı öenmlı degıl bana göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…