bu iş olmaz dedi:((((

dilan_dilan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
10
1
1
Kars
arkadaşlar 3 gündür çok bunalımdayım erkek arkadaşımla 2 senedir çıkıyoruz bu sene zarfı içinde defalarca anlaşamadığımız konular yüzünden tartıştık bir umut veriyor bir vermiyordu istediğim sadece adını koymaktı korkularım var diye diye 2 sene bekledim sonunda iş ailelere kadar geldi evlenecekti son kavgamızdan sonra yanına gittim herşeye varım dedim olmuyor deyip istemedi üstüne üstlük aileme msj atıp olmadı üzgünüm dedi mahvoldum çok üzüldüm ailemde keza öyle şimdi ben ne yapacam kendimi harcanmış gibi hissediyorum ((((( bu süreçte nasıl davranmalıyım ((ne olur yardım edin bana akıl verin...

Aniden bu tarz bir karar vermesinin nedenini açıklamadı mı size..

Boyle kalitesiz bi insanla beraber oldugun icin biraz da suc sende ne demek ailene mesaj yollamak ? bu ne terbiyesizlik karaktersizliktir anlamadim. Yapacak bisey yok sanirim unutmaktan baska 2 sene de taniyip yolu coktan vermis olman lazimdi ama olsun tecrubedir...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Anlasamadiginiz zamanlar, anlastiginiz zamanlardan fazlaysa olmaz. Yani bilemiyoruz. Sevgilin kac yildan sonra bu kaniya vardiysa illa ki bir sebebi vardir. Bilmeden o kisiyi de yargilamak istemem. Bazen ugrasirsin olmaz. Surekli kavga gurultu yipranacaginiza bitsin dersin.

Yalniz ailene mesajla olmaz demesi kaba olmus.

sebep benim sinirli ve kıskanç olmammış ((( evlenirsek mutlu olamazmışız...

Gayet gecerli sebepler bunlar. Kiskancliginin derecesini bilmem ama bu forum o kadar cok kiskanclik hikayeleri gordu ki, tahmin edebiliyorum...
Icinde fazla kiskanclik ve sinir olan iliskiler fazla uzun omurlu olmuyor. Sen bunlari yenmeye bak bence.

sevdim ( sevdim işte önceleri sürekli aşarız aşarız diyordu kendisi öğretmen ve bu sene sonunda tayinci tam gider ayak bunu söylemesi hiç tahmin etmezdim yarı yolda kalacağımı (( birlikte gidecektik gittim varım herşeye dedim bi karar ver dedim olmuyor dedi ağladı son bişey diyormusun dedim seni seviyorum dedi hakkını helal et dedi (

Herkesin bir tahammül sınırı vardır..
Onunda sizde çekemeyeceği özelliklerden olduğu için ayrılmış..
Kıskançlık bir hastalıktır.Azı da zarar çoğu da ..
Demek ki bunu ciddi bir problem olarak görüyordu ve yollarınızı ayırmak istedi.. Aşarız aşarız demek kolay. Küçük gibi görünüyor fakat insanda sabır olması gerekiyor.. Demek ki onda da sabır yokmuş..
Durumları düzelteceğinize dair sözler verseydiniz ve onu bir şekilde ikna etseydiniz belki şuan bu kadar üzülmemiş olurdunuz..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

bıktı herhalde daha fazla dayanamadı galiba (( yada sıkıntıya gelemedi ((( offfff arkadaşlar çok zor tam evlilik hayalleri kurarken bazen benimle vakit geçirdiğini düşünüyorum ( eğer öyle olmasa 2 senede adını koyması lazımdı koymadı korkularım var var diye (( ailesiyle tanıştım ailemi tanıştırdım aileme evlenmek istiyorum dedi ailem onayladı en sonunda bu iş olmaz dedi son kavgamızdan sonra (

bir süre kendinizi dinlemeye alın sonrasında eminim bir yoluna koymak için -ayrı veya birlikte-bir araya gelirsiniz. kendinize zaman verin ve sende harcanmış olduğunu düşünme lütfen. belki de evlenip mutsuz olacaktın.

ama ailene mesaj atması çok ayıp olmuş , hem seni ailenin karşısında küçük düşürmüş hemde devam etme kararı alsanız bile ailenin sevgisini de güvenini de kaybetmiş olur bence.

aşırı kıskançlık sadece kadını değil erkeği de bunaltır biraz ona zaman ver üzerine gitme .

Zaten son 1 yıldır anlaşamıyormuşsunuz. Aslında bu ayrılık bence göstere göstere gelmiş. Herşeye varım demenizde çok yanlış. Şimdi toz pembe ama evlenince çok pişman olurdunuz. Herşeye varım, herşeyiyle kabulüm yerine Allah'tan hayırlısını dileyin. Üstüne gitmeyin. Siz üstüne gittkçe kendini daha çok geri çeker. Sessiz kalıp zamana bırakın. Herşey olacağına varır.

Son düzenleme:
beni oldugum gibi kabul etmedi hep kendi istediği gibi biri olmam için uğraştı ben kişiliğimi bastırdıkça patladım bi yerden sonra sadece biraz ilgi istedim biraz ilgisizdi yardım et bana dedim ben psikologmuyum dedi anlayayım seni benim onu sevdiğim kadar sevmedi galiba ((

erkek güçlüdür ama dayanıksızdır ; kadın güçsüz ama dayanıklıdır. kadın çok daha sabırlı oluyor yani. erkeğin üzerine fazla gittin mi kaçıyor hemen . sinirin ile kıskaçlığın ile boğdun mu acaba onu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…