- 27 Haziran 2023
- 233
- 218
- 18
Kusura bakmayin ben saygi duyamayacagim bu duruma
Yetti artik , insanlarin gayri mesru ilisklerine boyle bahaneler bulmalari
Yargilamiyorum sizi ama saygi da duymuyorum
yazdiginiz iki satir cumleden iyi yada kotu insan oldugunuzu bilemem kaldi ki bu kimseye dusmez insanin icini en iyi Allah bilir
KImse kimseye ahlak ve namus bekciligi yapamaz
Bu sekilde yasayan yabanci bir kadin taniyorum , kizlarim icin der duygu somurusu yapardi
Ama evli erkeklere arabalar evler bilezikler aldirir karilarina hakaret eder , kadinlar bunu arayip kocamdan uzak dur deyince bana hakaret etti ühühühü diye aglayip davalar acardi ben de guzelligimden kazaniyorum diye siritarak gezerdi
Yani sirf cocuklari icin degildi hersey rahag ve zsngin bir hayat icindi hepsi
SIz hangisisiniz
Sadece bebeginiz ve hayatta kalmaik icin mi hersey yoksa zengin adamlara bilezkkler aldiriyor musunuz siz de
Ikincisiyse evet kotu bir insansiniz
Kusura bakmayin
Yetti artik , insanlarin gayri mesru ilisklerine boyle bahaneler bulmalari
Yargilamiyorum sizi ama saygi da duymuyorum
yazdiginiz iki satir cumleden iyi yada kotu insan oldugunuzu bilemem kaldi ki bu kimseye dusmez insanin icini en iyi Allah bilir
KImse kimseye ahlak ve namus bekciligi yapamaz
Bu sekilde yasayan yabanci bir kadin taniyorum , kizlarim icin der duygu somurusu yapardi
Ama evli erkeklere arabalar evler bilezikler aldirir karilarina hakaret eder , kadinlar bunu arayip kocamdan uzak dur deyince bana hakaret etti ühühühü diye aglayip davalar acardi ben de guzelligimden kazaniyorum diye siritarak gezerdi
Yani sirf cocuklari icin degildi hersey rahag ve zsngin bir hayat icindi hepsi
SIz hangisisiniz
Sadece bebeginiz ve hayatta kalmaik icin mi hersey yoksa zengin adamlara bilezkkler aldiriyor musunuz siz de
Ikincisiyse evet kotu bir insansiniz
Kusura bakmayin