• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü biri yapmasa da kötü birine dönüşürsünüz.
Keşke boşanmasaymışsınız, ya da çocuğu babasına verseymişsiniz. Tek başınıza geçinmek daha kolay olurdu.
Kötü insan tanımını ne mesela onu da anlamadım. Biz kötü desek ne olur demesek ne olur. Siz en kötü geçim kaynağını seçmişsiniz.küçük bir de kızınız var, ona böyle mi örnek olucaksınız. Bu iş gizli kalmaz istediğiniz peruğu gözlüğü takın. Ortaya çıkınca ne diyeceksiniz.
Şu an ekonomik durumun bu yola ittiği kadınların olacağını zaten biliyoruz ama ne bileyim biraz daha gayret gösterin, taşının. Tehlikeleri çok fazla. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar en masum olanı. Ortam çok kötü insanlar şiddete meyilli... Saçmaladım durdum çok üzüldüm

Davulun sesi dışardan hoş gelirmiş. 60 yaş grubuna, 18 yaşındaki ergenlere, hastalık taşıyanlara ve daha kötüsü acılı fantezilere sahip olanlara denk gelmemesini umuyorum.
Bir filmde görmüştüm, evli erkekler karısına yapmaya kıyamadığı şeyleri hayat kadınları üstünde dener demişti bir adam. Ne diyeyim. Alan razı veren razı
Kızdığım şey şu; bu zamanda bile sanki zorunluluktan bu yolu seçiyorlarmış gibi bide onlara acımamızı falan bekliyorlar.
O yola düşene kadar namusuyla çalışacak ne çok iş var halbuki.

Bi siz akıllısınız, kolay yoldan para... Bekarım, aylarca tanıdığım flörtümün evine giderken bile çekinirim, korkarım. Ya farklı biriyse, ya evde başka biri varsa, ya öldürüp keserse vs? Sizinki iyi cesaret. Kaldı ki, arkamda çocuğumu bırakacak olmak ve annemin, onun düşeceği durumu düşünmek?.. Siz baya kolayına kaçıyorsunuz. Mahalledeki market, mağaza, atölye vs. haber bıraksanız dönerler bence size. Temizliğe gidebilirsiniz, belediyelere başvurup iş ve çocuk için yardım dileyebilirsiniz. Bir anneyi kolay kolay eli boş döndürmezler bu ülkede. Kınamıyorum. Allah herkese akıl, ahlâk versin ve doğru yolu göstersin

Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
eskortluk mu yapıyorsunuz yani

Bi siz akıllısınız, kolay yoldan para... Bekarım, aylarca tanıdığım flörtümün evine giderken bile çekinirim, korkarım. Ya farklı biriyse, ya evde başka biri varsa, ya öldürüp keserse vs? Sizinki iyi cesaret. Kaldı ki, arkamda çocuğumu bırakacak olmak ve annemin, onun düşeceği durumu düşünmek?.. Siz baya kolayına kaçıyorsunuz. Mahalledeki market, mağaza, atölye vs. haber bıraksanız dönerler bence size. Temizliğe gidebilirsiniz, belediyelere başvurup iş ve çocuk için yardım dileyebilirsiniz. Bir anneyi kolay kolay eli boş döndürmezler bu ülkede. Kınamıyorum. Allah herkese akıl, ahlâk versin ve doğru yolu göstersin

Kız dur sakin ol. Kendisi yapmıyomuş. Buraya sorarak toplum analizi yapmış hanfendi

Henüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..
Bu nasıl bir şey?

merdiven sil ev sil, köpek gezdir ama.o onursuz işi yapma..

Evladını düşün onun geleceğini, kendi hayatını.. Her şey şimdiki gibi yolunda gitmez.

Bir gün bir tanıdıga denk gelirsiniz, çocuğunuz büýür onun çevresine denk gelirsiniz. Çocuğunuzun hayatını karartmayın.

Bence kötü biri yapar çünkü zararınız kendinize değil bebeğinize
kız bebeğiniz var eve giren çıkar heriflerin istismarına açık olacak büyüdüğünde sizin işinizle yaftalanacak belki birileri onada musallat olacak
Çocuk olamasaydı durum değişirdi

Manisa'da 3 katlı villada 1.5 Yaş çocuğa bakacak kadın eleman çocukta bağışıklık sistemi rahatsızlığı var 6 ayda bir toplu izin veriyor Aile sık sık İzmir e gidiyor
Evin 1 katı bakıcıya ait olacak
25.000 maaş 250 TL izin parası
*Manisa Ankara arası 9 saat
Böyle bir kadına çocuk emanet edilmez daha kendi çocuğuna bakamıyor, hayat kadınına çocuk emanet etmek ister mi acaba aile , bir de bu yönden bakın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Manisa'da 3 katlı villada 1.5 Yaş çocuğa bakacak kadın eleman çocukta bağışıklık sistemi rahatsızlığı var 6 ayda bir toplu izin veriyor Aile sık sık İzmir e gidiyor
Ay merak ettim izin parası ne demek

Bu kadına çocuk emanet edilmez.

Kötü bir insan yapar mı? Bilmiyorum bence yapmaz. Ahlakınızı sorgulamak da bana düşmez. Tercih sizin, hayat sizin ama hayatta kendinizden başka bir sorumluluğunuz daha varmış. Ona güzel bir hayat bırakmak zorundasınız ve bu işle biraz zor gibi duruyor...
Zamanla kötü insan da yapar..

Zaman her şeye ilaç gibi geledebilir zehir de olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X