- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ya bence çok güzel isim ama maalesef etrafta millete öyle bir çağrışım yapıyorKızıma AHU ismini koymak istiyorum bana çok hoş geliyor ama etrafda hep bir yorum..hemde çok kotu yorumlar..yok escord ismiymis yok travesti ismiymis ahu tuhba gelirmiş herkesin aklına...ya sizcede öylemi
Bence Harika bir isim:) hayırlısı olsun inşallah.Kızıma AHU ismini koymak istiyorum bana çok hoş geliyor ama etrafda hep bir yorum..hemde çok kotu yorumlar..yok escord ismiymis yok travesti ismiymis ahu tuhba gelirmiş herkesin aklına...ya sizcede öylemi
Ya evet bende ondan etkilenmiştim inanın bide ela gözlü olursa harika olur :)Bence Harika bir isim:) hayırlısı olsun inşallah.
Ben bu ismi duyunca yaprak dökümünde Ali Rıza beyin kızı Leyla’yı “Leyla; ela gözlü bir çöl ahusu” diye sevmesi geliyor aklıma :)
Bı bana yapmıyor ya o çağrışımYa bence çok güzel isim ama maalesef etrafta millete öyle bir çağrışım yapıyor
Aaa gercektenmi :)Ne artniyetli insan var çevrenizde
Ablam 3 gün önce Doğum yaptı bizde baştan beri Ahu koymak istedik ama sülalede 4 Tane Ahu var o yüzden vazgeçtik ceyla koyduk .
Ahu çok güzel bence vazgeçme
Biri 2 yasında diğeri 20 li yaslarda diğer ikisi 30 un üstüAaa gercektenmi :)
Peki o ahular yaşları kaç :)
Vay be şaşırdım büyüklerde hiç dusunmemistim ahuyu:dBiri 2 yasında diğeri 20 li yaslarda diğer ikisi 30 un üstüher yas grubuna uygun
Sen Ahu’dan vazgeçme benceVay be şaşırdım büyüklerde hiç dusunmemistim ahuyu:d
Bencede Daha ne arıyor anlamıyorum illa birilerine olan isimler şu yeni isimleri heves ediyor da bı çık aradan ve adam ilk de koydun işteBence çok güzel, asil bir isim Ahu.
İnsalah vazgeçmemSen Ahu’dan vazgeçme bence
Tuğba niye eklim ki gerçekten çok saçma akla o kadın geliyor diye unutun siDeartik su kdiniAhu tugba koy direk bari . Cunki akla gelen tek isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?