- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi alonedark18
-
Evet ama dalga konusu olmayan çok nadir isimler var inanın zeyneple bile dalga geçmek isteyen gecerBenim aklıma direk ahududu geldiİşin şakası tabi güzel isim ama dalga konusuna çok müsait ilerde keşke bu ismi koymasaydınız diyebilir tek sorun bu :)
İlk defa guzzel bişey anımsayan oldu :) 0peki siz neden sevmiyorsunuz ahu isminiGenel olarak isim begenilmis..
En önemlisi de sizin içinize siniyor olmasi..
Bende de direkt olarak, Mabel Matiz'in cok sevdigim ve dinledigim "Ahu" isimli şarkisini animsatti..
Ve son olarak.. Ben de ismi sevmeyenler grubundayim.. :)
Yine mi ahu TuğbaYanlış anlama hiç sevmıyorum tamamen kişisel bır kişiden kaynaklı ve o isimde bır kac kişi hoş karaktere rastalamadım belkıde ondan.
Yok alakası yok onunla. Şahsi olarak kişiliksiz bir kac kişi ile karsılastım o isimle o yuzden sogugum.Yine mi ahu Tuğba
Hadi yaa kaç kişi canım hepsi de ahu mu ?Yok alakası yok onunla. Şahsi olarak kişiliksiz bir kac kişi ile karsılastım o isimle o yuzden sogugum.
Ilk defa duymus olsam çok begenirdim. Kisa ve hoş bir isim.İlk defa guzzel bişey anımsayan oldu :) 0peki siz neden sevmiyorsunuz ahu ismini
Ilk defa duymus olsam çok begenirdim. Kisa ve hoş bir isim.
Benimki malum sebepler.. Bir yorumda da denk geldim.. Yani takma isim olarak kullanilmasi..
Guzelim ismi resmen damgalamislar..
Kızıma AHU ismini koymak istiyorum bana çok hoş geliyor ama etrafda hep bir yorum..hemde çok kotu yorumlar..yok escord ismiymis yok travesti ismiymis ahu tuhba gelirmiş herkesin aklına...ya sizcede öylemi
Peki o kisinin karakteri kotunmmuyduinsAllah kiziniz büyür kocaman kiz olur ve ahu ismini kötü olarak hatirlayan kimse kalmaz hayatta zaten. Ahu ismi begenmiyorum kötü kadin cagristiriyor falan diye degil. Tanidigim biriyle alakali sadece. Önemli olan sizin begenmeniz.
Gerçekten yok bundan başka hiçbir işime asik olmadım bunda kalakaldım bende anlamadım ama eşim istemiyorBence de... binlerce isim var begendiginiz baska bir isim yok mu alternatif olarak. Ya da koyun ya cocuk sizin cocugunuz aldiris etmeyin
Yani bencedeSizin içinize siniyorsa koyabilirsiniz
Çocuğunuzun yaşıtlarının ahu tuğba falan bileceğini düşünmüyorum
Ahu tuğbayı bilen koca koca insanlarda dalga geçecek değiller bence
Yanlış anlama ama canım bizim bı komşunun köpeğinin adı da asenaydi ..iyiki koymamissin kizinaValla bende asena koymak isterdim ama bir dansöz herşeyi mahvediyor
Canı çıkık ne demek canım aceleci mi ? Yani iki isimde hiç sevmiyorum soyisimi uzunTek Ahu yerine Ahuela Ahunaz gibi isimleri öneririm hem isim harf sayısı 3 olursa canı çıkık olur her işi aceleye getiren kişiler olarak bilirim hemde Ahu Tugbayi dusundurmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?