Doğuma Hazırlık Bu isim nasıl kızlar ? Lütfen. Bakin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Genel olarak isim begenilmis..
En önemlisi de sizin içinize siniyor olmasi..
Bende de direkt olarak, Mabel Matiz'in cok sevdigim ve dinledigim "Ahu" isimli şarkisini animsatti..
Ve son olarak.. Ben de ismi sevmeyenler grubundayim.. :)

Yanlış anlama hiç sevmıyorum tamamen kişisel bır kişiden kaynaklı ve o isimde bır kac kişi hoş karaktere rastalamadım belkıde ondan.

Genel olarak isim begenilmis..
En önemlisi de sizin içinize siniyor olmasi..
Bende de direkt olarak, Mabel Matiz'in cok sevdigim ve dinledigim "Ahu" isimli şarkisini animsatti..
Ve son olarak.. Ben de ismi sevmeyenler grubundayim.. :)
İlk defa guzzel bişey anımsayan oldu :) 0peki siz neden sevmiyorsunuz ahu ismini

İlk defa guzzel bişey anımsayan oldu :) 0peki siz neden sevmiyorsunuz ahu ismini
Ilk defa duymus olsam çok begenirdim. Kisa ve hoş bir isim.
Benimki malum sebepler.. Bir yorumda da denk geldim.. Yani takma isim olarak kullanilmasi..
Guzelim ismi resmen damgalamislar..

Tek Ahu yerine Ahuela Ahunaz gibi isimleri öneririm hem isim harf sayısı 3 olursa canı çıkık olur her işi aceleye getiren kişiler olarak bilirim hemde Ahu Tugbayi dusundurmez diye düşünüyorum

Sizin içinize siniyorsa koyabilirsiniz
Çocuğunuzun yaşıtlarının ahu tuğba falan bileceğini düşünmüyorum
Ahu tuğbayı bilen koca koca insanlarda dalga geçecek değiller bence

Kızıma AHU ismini koymak istiyorum bana çok hoş geliyor ama etrafda hep bir yorum..hemde çok kotu yorumlar..yok escord ismiymis yok travesti ismiymis ahu tuhba gelirmiş herkesin aklına...ya sizcede öylemi
Bence de... binlerce isim var begendiginiz baska bir isim yok mu alternatif olarak. Ya da koyun ya cocuk sizin cocugunuz aldiris etmeyin

insAllah kiziniz büyür kocaman kiz olur ve ahu ismini kötü olarak hatirlayan kimse kalmaz hayatta zaten. Ahu ismi begenmiyorum kötü kadin cagristiriyor falan diye degil. Tanidigim biriyle alakali sadece. Önemli olan sizin begenmeniz.

Peki o kisinin karakteri kotunmmuydu
Hiç iyi ahu yok mu yaaa

Tek Ahu yerine Ahuela Ahunaz gibi isimleri öneririm hem isim harf sayısı 3 olursa canı çıkık olur her işi aceleye getiren kişiler olarak bilirim hemde Ahu Tugbayi dusundurmez diye düşünüyorum
Canı çıkık ne demek canım aceleci mi ? Yani iki isimde hiç sevmiyorum soyisimi uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…