- 19 Mart 2007
- 1.428
- 1.393
- 658
- Konu Sahibi alonedark18
-
Eşimin koskoca teyzesi de yaptı bunu ama cevabini aldı..Kurt gibi ulayıp dalga gecerler bence
Niyeki ?Hiç güzel değil bence. Ben olsam vazgeçerdim.
Aaaa gercektenmi yaaaKesinlikle daha kotu bir isim olamazdı. İnsanlar isminin Özelliklerini enerjilerini tasır. Bu isimde akla gelen tipik kadın özelliklerini zaten yazmıssın.bu kotu dusunce ve enerjilerle dolu bir ismi koymak gercekten tehlikeli
Ne cevap verdiEşimin koskoca teyzesi de yaptı bunu ama cevabini aldı..
Yavas yavaş vazmi geçiyorum neAhu Tuğba’yı şimdi kimse önemsemiyor hele kızınız büyüdüğünde o jenerasyon hiç bilmez ama Ahu ismini duyunca benimde zihnimde “hafif, kötü kadın” beliriyor. Maalesef zihnimize yer eden bu Yeşilçam filmlerinden kaynaklı bu keşke böyle olmasaymış. Başka bir alternatif bulurdum ben olsaydım. Elbette karar sizin.
Yavas yavaş vazmi geçiyorum neburda biri o isim tehlikeli dedi.. etkilendim
Aynı zamanda bakıyorum malesef canım ahu kadar gönlüme hangi isim oturur hiç bilmiyorum şimdilik hicbirseyi begenmiyorumNasıl tehlikeli o da neymiş öyle ya :) Böyle arada kalmaktansa kafanızın rahat edeceği bir isim bulun bence Ahu öyle çok da ahım şahım bir isim değil :)))))) Kızlar için bi dünya isim var. Biraz daha bakın isterseniz üzülmeyin.
Nasıl tehlikeliymiş? Bence hoş bir isim :)Yavas yavaş vazmi geçiyorum neburda biri o isim tehlikeli dedi.. etkilendim
Ahu ismi hep malum kadinlari çağrıştırdığı için kişide ismine göre etkilenirmis ya onun gibi bişeyNasıl tehlikeliymiş? Bence hoş bir isim :)
Ben başlığı okuyunca etrafta bıcır bıcır dolanan ahu adinda küçük bir kız hayal ettim çok tatlı geldi. Ama böyle yorumlardan sonra da insanın hevesi kaçar :/Ahu ismi hep malum kadinlari çağrıştırdığı için kişide ismine göre etkilenirmis ya onun gibi bişey
Bende hep hayal ediyordum ne temiz düşünceli insanlarız :d gerçekten o kadını cagristirmiyordu. Bana ama yorumlar bak eşimde dahilBen başlığı okuyunca etrafta bıcır bıcır dolanan ahu adinda küçük bir kız hayal ettim çok tatlı geldi. Ama böyle yorumlardan sonra da insanın hevesi kaçar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?