Doğuma Hazırlık Bu isim nasıl kızlar ? Lütfen. Bakin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahu Tuğba artık pek de medyatik biri değil ki. Ahu Yağtu şu zamanda daha ünlü bir Ahu.

Bu arada bence Ahu Leyla ismi süper olur.❤
Leyla, ela gözlü bir çöl ahusu.

Tek başına da güzel ama Ahu.

ahu çok güzel bir isim bence vazgeçme, baskılar seni yıldırmasın :)

insanların kendi fesatlığı

Kesinlikle daha kotu bir isim olamazdı. İnsanlar isminin Özelliklerini enerjilerini tasır. Bu isimde akla gelen tipik kadın özelliklerini zaten yazmıssın.bu kotu dusunce ve enerjilerle dolu bir ismi koymak gercekten tehlikeli

Ahu Tuğba’yı şimdi kimse önemsemiyor hele kızınız büyüdüğünde o jenerasyon hiç bilmez ama Ahu ismini duyunca benimde zihnimde “hafif, kötü kadın” beliriyor. Maalesef zihnimize yer eden bu Yeşilçam filmlerinden kaynaklı bu keşke böyle olmasaymış. Başka bir alternatif bulurdum ben olsaydım. Elbette karar sizin.

Yavas yavaş vazmi geçiyorum ne burda biri o isim tehlikeli dedi.. etkilendim

Yavas yavaş vazmi geçiyorum ne burda biri o isim tehlikeli dedi.. etkilendim

Nasıl tehlikeli o da neymiş öyle ya :) Böyle arada kalmaktansa kafanızın rahat edeceği bir isim bulun bence Ahu öyle çok da ahım şahım bir isim değil :)))))) Kızlar için bi dünya isim var. Biraz daha bakın isterseniz üzülmeyin.

Aynı zamanda bakıyorum malesef canım ahu kadar gönlüme hangi isim oturur hiç bilmiyorum şimdilik hicbirseyi begenmiyorum

Ahu ismi hep malum kadinlari çağrıştırdığı için kişide ismine göre etkilenirmis ya onun gibi bişey
Ben başlığı okuyunca etrafta bıcır bıcır dolanan ahu adinda küçük bir kız hayal ettim çok tatlı geldi. Ama böyle yorumlardan sonra da insanın hevesi kaçar :/

Ben başlığı okuyunca etrafta bıcır bıcır dolanan ahu adinda küçük bir kız hayal ettim çok tatlı geldi. Ama böyle yorumlardan sonra da insanın hevesi kaçar :/
Bende hep hayal ediyordum ne temiz düşünceli insanlarız :d gerçekten o kadını cagristirmiyordu. Bana ama yorumlar bak eşimde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…