Doğuma Hazırlık Bu isimlerden hangisi güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi güzel:)

• Derin

OY: 16 48,5%
  • Kumsal

OY: 10 30,3%
  • Helin

OY: 7 21,2%

• Ankete Katılan
    33

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar bu isimlerden hangisi güzel sizce?
Not ; Tek isim düşünüyoruz şuan aklıma tam olarak yatan ♡Esila♡

Belinay
İdil
Derin
Aysima
Helin

Son düzenleme:
Helin güzel.

Derin'i isim olarak hiç ama hiç beğenmiyorum.

Kumsal da benim tarzım değil

İlerki hayatında cocukların yapacagı esprilere istinaden derine inmek kumsala yatmak
Bilemedim

Helin güzel.

Derin'i isim olarak hiç ama hiç beğenmiyorum.

Kumsal da benim tarzım değil
Daha cinsiyet belli değil ama birsürü erkek ismi bulduk, kız isimlerini hiiç beğenemedim beğendiklerim de çevremde var. Bitane kızım var buda oğlan olsun isterim erkek isimlerine de baya ısındık ama belki kızdır diye arayışa girdim:))))
Ama yazdıklarımdan bitek Heline ısındım gibi genede kararsızım

Aynen yaa içime sinen hiç bi isim yokk sinende cevremde var.. bula bula bunları buldum :S
Valla cocuklar özellikle erkekler cok acımasız okul hayatı boyunca geyiklere maruz kalabilir bi helin e cok kolay uyduramazlar helin hellim helin gelin falan belki de diğerleri banko malesef

Derin yerine Deren çok daha güzel ve anlamlı. Çok yaygın oldu ama düşünebilirsiniz. Kumsal tercih meselesi tabii ama bir isim olarak güzel gelmiyor bana. Yağmur, Güneş, Deniz koyarım şahsen ben olsam kumsal yerine. Eğer bu üçünden seçecekseniz Helin en güzeli.

Çok teşekkür ederim:) aslında benimde içime sinmiyor . Cok yakın akrabanın kızının adı beren şimdi herkes karışır ona da dğer isimler de var cevremde bu yuzden bulamıyorum

Belinay

İdil

Bide bunları buldum nasıl kızlar hangisi güzel

Idil güzel.

Belinay anlamı yanlış bilinen isimlerden... iyice araştır bence canım.

Idil güzel.

Belinay anlamı yanlış bilinen isimlerden... iyice araştır bence canım.
Aysima ve Esila buldum bide canım ay çok zor ya
Esin isminde sevmediğim biri var. Sence esila ve esin cokmu yakın birbirine?
Bide sürekli aynı ortamdayız o kisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…