Doğru dedinizAileden zengin yakisikli ciddi dusunen asik ve sadik bir mimar ve onu reddetmelere doyamayan sorunlu ailesi olan ogrenci kiz hmm bence uygun degilsiniz
Konularina baktim subatta evlenmek istiyorum aday yok ama evlensem iyi olur diyosun aday cikinca niye reddediyosunDoğru dediniz
O zamanlar boşanma işi yoktu annemin. Okurken evlenmeyi düşünüyordum. Sonra bu iş çıkınca annem sertleşti. Yani okurken evlenmemi istemez. Ben de mezun olana kadar rafa kaldırdım. Daha akıllıca zaten.Konularina baktim subatta evlenmek istiyorum aday yok ama evlensem iyi olur diyosun aday cikinca niye reddediyosun
Hmm anladim o zamanlarda sen evlilik vs dediysen ondan ciddi konusulmustur belki cocuk okulun bitene kadar beklemeyi kabul eder?O zamanlar boşanma işi yoktu annemin. Okurken evlenmeyi düşünüyordum. Sonra bu iş çıkınca annem sertleşti. Yani okurken evlenmemi istemez. Ben de mezun olana kadar rafa kaldırdım. Daha akıllıca zaten.
Yoo zaten beklemeyi kabul etti. Şu anki tek sorun işkolikliği ve benle yeterince ilgilenmemesi.Hmm anladim o zamanlarda sen evlilik vs dediysen ondan ciddi konusulmustur belki cocuk okulun bitene kadar beklemeyi kabul eder?
Aa kafam karisti pardon ok net sekilde reddedersen uzatacagini sanmiyorum kapi actigin icin ilgilenmistirYoo zaten beklemeyi kabul etti. Şu anki tek sorun işkolikliği ve benle yeterince ilgilenmemesi.
Bence de...Eğer işkolik olmasa dediğin gibi zengin olmazlardı...
Eğer gerçekten sana vakit ayıramayacak kadar işkolik olsa uçağa atlayıp gelmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?